פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים קודם כל, מפתיע שאתה לא מכיר את השיר (היה להיט אדיר כשהוא יצא)חוץ מזה, חיפוש בגוגל היה מוצא לך את השיר (זה אפילו השם של השיר!)
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים יש שיר שאני לא מצליח לאתר, שיר מפורסם, אוליי קצת יישן, והמילים שחוזרות בו הוא:"all you have to do is call my/by name...."
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/You%27ve_Got_a_Friendהגרסה הכי מוכרת שלו היא כנראה של ג'יימס טיילור, אבל עשו לו המוווווון קאברים ויכול להיות שאתה מכיר אחד מהם.
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים ^^לא זה לא זה.יותר בכיוון של בחורה צעירה...."all you have to do is call my name did you make at did you mind...." משהו כזה.
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים נראה אם תצליחו לעזור.אני מחפש שיר שהולך משהו כזה (בטח יש טעות אבל תנסו לדמיין בראש פחות או יותר): Ooh ahh, ooh ahh, wanna be wanna be wannabe wanna be...."" (יש המשך, זה אמצע הפזמון, אבל אין לי מושג איך זה הולך אז למען הכבוד העצמי שלי חסכתי את זה..)זה יכול גם להיות "joaaanaa,joannaa.... המשך דומה "זה יכול להיות גם בשפה שהיא לא אנגלית.. לא ממש הבנתי מה הולך שם.בכל מקרה, זה סוג של דאנס כזה לדעתי.
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים אהלן..משהו יכול להגיד לי מה שם השיר בפרסומת של אורנג' החדשה..זאתי עם העוגה הגדולה?
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים אני בד"כ לא שומע רדיו, אבל הייתי בנסיעה ושמעתי את זה: מישהו בטוח מכיר, לא?
פורסם 2007 בדצמבר 1917 שנים ^^הייתי שמח לעזור אך אני לא מכיר. מישהו מזהה את שני השירים האלה? [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בדצמבר 1917 שנים הראשון ממש קל - robbie williams - love supremeהשני עומד לי על קצה הלשון, אפילו יש לי אותו במחשב פשוט שחכתי את השם... אני אערוך עוד כמה דקות..tasmin archer - sleeping satelliteofir - יכול להיות שאתה מתכוון ל-geri halliwell - calling
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.