פורסם 2007 במאי 2318 שנים למעבד e6600 ולוח אם gigabyte ds 4Scythe Ninja Plus Rev. B Thermaltake Big Typhoon Thermaltake Cooling Bundle Sonic Tower+Silent Wheel 13mm
פורסם 2007 במאי 2318 שנים מחבר SUNBEAM הוא הבחירה הראשונה שלי אבל אין להשיג אותו באזור שלי (קריות)במידה והבחירה היא בין ה BT ל Ninga איזה עדיף?
פורסם 2007 במאי 2318 שנים האופציה הכי טובה מאלה היא הNINJA. ושוב, אם יוצא לך איכשהו לשים את ידיך על איזה TUNIQ TOWER קח אותו בלי להסס.
פורסם 2007 במאי 2318 שנים SUNBEAM הוא הבחירה הראשונה שלי אבל אין להשיג אותו באזור שלי (קריות)במידה והבחירה היא בין ה BT ל Ninga איזה עדיף?מה אין? סע לנשר, קנה בנועה. זה לא נחשב רחוק, אתה יודע.
פורסם 2007 במאי 2318 שנים מה אין? סע לנשר, קנה בנועה. זה לא נחשב רחוק, אתה יודע.אין להם במלאי וגם אין צפי (נכון לתחילת השבוע)גם לפנדה אין, והצפי הוא לחודש הבא(גם אני מהקריות)
פורסם 2007 במאי 2318 שנים מחבר כמו שאמרתי אין כרגע באזורה INFINITY יותר טוב מ Ninga?לפי מה שראיתי באתר שלהם הוא לא מתאים ללוח אם שלי או שלא כתוב שהוא מתאים כי על ninga כתוב שהוא מתאים (לוח gigabyte ds 4)
פורסם 2007 במאי 2318 שנים זה לא ממש נכון שהוא טוב יותר בקירור פאסיבי או עם מעט מאוררים דווקא הנינג'ה עדיף...
פורסם 2007 במאי 2318 שנים בפאסיבי אולי הנינג'ה לוקח אבל עם מאווררים (מעט או הרבה, חלשים או חזקים) האינפיניטי לוקח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.