פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר טוב אחרי מחסור רב של גרסת האלייט הגיע לחנות סוף סוף גרסת האלייט . ב20.6 אני מקבל אותו + שלט + אינטר קולר , משוה נוסף צריך ? אגב מה אתם אומרים צ'יפ ? או פריצה ? עם צ'יפ תהיה האפשרות לשחק בלייב פשוט אבל עולה 600 שקל יותר
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מי אמר שאי אפשר עם עדכון?אם אתה מדבר על באנים, אז ג מי אמר שהם לא מביאים באנים לכאלה שיש להם צ'יפ?
פורסם 2007 ביוני 318 שנים יכול להיות שהוא מתכוון שהוא יפעיל תתוכנה המקורית שהוא בLIVE וישחק במקורים בLIVE אבל במשחקי SP הוא ישחק בתוכנה הפרוצה אפשר לעשות את זה בציפים של ה360 הבעיה שצריך לזכור לשנות תתוכנה לפני הLIVE
פורסם 2007 ביוני 318 שנים צ'יפ? יא מעפנים... היום כבר לא צריך צ'יפים שמייקרוסופט היו כל כך מפגרים לשים דרך הרבה יותר פשוטה...אבל אני לא הולך לומר יותר זה כבר כמעט עובר על חוקי הפורום
פורסם 2007 ביוני 318 שנים אתה כמעט עברת על החוק שבאת בפוזה של עברין וקראת לנו "מעפנים" קרירין: אני מניח שאי אפשר לעשות משהו דומה אם יש לך עדכון בלי הצ'יפ, נכון?
פורסם 2007 ביוני 318 שנים בלי הציפ אתה תיצתרך להתקין כל הזמן מחדש לפי מה שהבנתי הציפ יכול לשמור 2 גירסאות תוכנה ולשנות בלי התקנות מחדש כל פעם
פורסם 2007 ביוני 518 שנים תמיד יש סיכוי לקבל כונן של בנקיו ב-Elite ופעם אחרונה שבדקתי אין לו עדיין קושחה "אלטרנטיבית"ככה שאי אפשר "לפרוץ" אותו, בינתיים כמובן.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים תמיד יש סיכוי לקבל כונן של בנקיו ב-Elite ופעם אחרונה שבדקתי אין לו עדיין קושחה "אלטרנטיבית"ככה שאי אפשר "לפרוץ" אותו, בינתיים כמובן.יש לו סיכוי של 66% ושני שליש להשיג כונן ניתן לפריצה (וזה עם היחסים בין הקונסולות עם הכוננים שווים... יש שמועות שקונסולות עם כונן של בנקיו כבר בקושי קיימות)
פורסם 2007 ביוני 518 שנים לא. כל מה שציפ מאפשר זה לצרוב בקלות קושחות פרוצות ואם אין כאלה ציפ לא יעזור לך בכל מקרה.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים תתחדש על האליט.. זה כזה דבר סקסי... ולגביי הבנקיו: > For the BenQ (LiteOn-Philips) VAD6038 Driveno modified firmware released yet זה יעזור לך לדעת מה יש לך כשתקבל את הXBOX: http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/dvdtest/samsung-hitachi-benq.jpg פשוט תמתין אם יצא לך בנקיו אם לא תחגוג ואל תשכח להתקין את הפריצה החדשה ביותר שמונעת ממך להחיסם...!
פורסם 2007 ביוני 718 שנים לא ידוע עדיין אם הפירצה החדשה באמת מונעת חסימות ואפילו המפתח אמר את זה וגם אז לך תידע מתי מיקרוסופט תימצא דרך לחסום גם תפירצה הזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.