עבור לתוכן

Tomb Raider: Anniversary -הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

חברה...אני תקוע במקןם כזה שצריך להשיג 4 מפתחות בצבעים שונים,לקחתי את כולם חוץ מהכחול הצפתי את החדר שלו במים והורדתי את הידית..עכשיו היא שיחררה רפסודה כזאת אבל היא תקועה מתחת לגשר כזה מתחת למים ואני לא יכול לשחרר אותה....מה לעשות?

יש הרבה מקומות שצריך 4 מפתחות.. תן תמונה .. בעיקרון אתה צריך לשחק עם המים ולהזיז את הרפסודה למקום המתאים ולעלות את המים חזרה..

• תגובות 131
  • צפיות 15k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חבר'ה אני צריך טובה

פרמטתי את המחשב והשמירה שלי נמחקה, מישהו יכול לשלוח לי שמירה להתחלה של השלב בדיוק אחרי שהורגים את שני המנטאורים?

תודה מראש

פורסם

נתקעתי.. איך מגיעים למעלה אחרי שהדלת הסודית מאחורי אחד הפסלים נפתחת?.. המים לא מספיק גבוהים שנוכל לשחות לשם:

untitled1wa8.jpg

פורסם

לך לצד שמאל איפה שהמתג ותתפס למעלה מאחורו כמובן המים צריכים לעמוד על חצי כדי שתוכל להגיעלשם

פורסם

2 שאלות

1.ראיתי שהפיוז הכחול נמצא באזור של הפיוז הירוק למטה אבל אין דרך להגיע למטה בלי ליפול ולמות.. אני מבין שיש דרך להגיע למטה ממקום אחר ...מהי?

2.יש לי עכשיו בrewards את הבגדים החדשים שלה.. כהים כאלה.. אבל המשחק לא נותן לבחור אותם.. אני עומד על האופציה הזה עושה אנטר ולא קורה כלום והוא נשאר לי עם אותם בגדים..למה?

פורסם

עמית סחתיין עליקום

אתר מעולה :xyxthumbs:

פורסם

חבר'ה סיימתי תמשחק+croft אפשר לומר שזה אחד המשחקים היותר מהנים שיצאו.. ממש חבל שגמרתי אותו אבל מתישהוא החידות האלו חייבים להגמר..

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום.

אני חייב עזרה ב-Tomb Raider Anniversary, לא מצליח לעבור שם את השלב..

אני מבקש ממי ששיחק במשחק ויכול לעזור לי לעבור את זה. תודה רבה!

קובץ השמירה:

http://rapidshare.de/files/39848541/VITAL.TRASave.html

פורסם

תצלם כמה תמונות עם print screen ותכתוב הסבר קצר על מה שיש באזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים