עבור לתוכן

מתאם מDVI ל VGA

Featured Replies

פורסם

אז הקיצר זה לא משפיע על האיכות אתם אומרים.

פורסם

תוכיח!

מסך CRT עובד על אנלוגי והכרטיסי מסך על דיגטלי מה שהמתאם עושה הוא הופך מדיגיטלי לאנלוגי יש מסכי LCD שתמחברים VGA אבל אני מנחש שהמתאם מובנה בפנים לDVI.

אותות אנלוגים יכול להיות מושפעים מהסביבה ודיגטלי לא תנסה להצמיד לCRT מגנט זה משבש את האות וזה נהיה מעוות תצמיד לLCD לא קורא כלום!

ברור לך שזה לא נובע מסוג הכבל שמשתמשים בו, נכון?

מסך -CRT פועל בצורה שונה לחלוטין ממסך LCD.

במסך CRT יש תותח אלקטרונים שמושפע משדות מגנטיים. בגלל זה מגנט מעוות את התצוגה.

פורסם

תוכיח!

מסך CRT עובד על אנלוגי והכרטיסי מסך על דיגטלי מה שהמתאם עושה הוא הופך מדיגיטלי לאנלוגי יש מסכי LCD שתמחברים VGA אבל אני מנחש שהמתאם מובנה בפנים לDVI.

יש נקודה

אותות אנלוגים יכול להיות מושפעים מהסביבה ודיגטלי לא תנסה להצמיד לCRT מגנט זה משבש את האות וזה נהיה מעוות תצמיד לLCD לא קורא כלום!

ברור לך שזה לא נובע מסוג הכבל שמשתמשים בו' date=' נכון?

כן

מסך -CRT פועל בצורה שונה לחלוטין ממסך LCD.

במסך CRT יש תותח אלקטרונים שמושפע משדות מגנטיים. בגלל זה מגנט מעוות את התצוגה.

פורסם

אני לא ראיתי בחיים מסך CRT עם DVI .

הקונספט של זה גם מטופש שכן הDVI נולד למען הLCD שהוא דיגיטלי מטיבעו בעוד שהCRT הוא אנלוגי.

במסכי LCD, כאשר אתה לא מחבר בDVI הסיגנל עובר המרה מדיגיטלי לאנלוגי בRAMDAC , ממשיך למסך ושם שוב עובר המרה מאנלוגי לדיגיטלי. ההמרות האלו לוקחות את המחיר שלהן, אבל בכ. מסך חיצוני זה לא ממש מורגש (בשונה מכרטיס מובנה ישן). הDVI מבטל את הצורך בהמרה וכך האות מגיע ללא כל המרה למסך.

היות והCRT פועל בצורה שונה לחלוטין (תותח אלקטרונים או Cathode Ray Tube - CRT) - הוא אנלוגי - אין שום צורך להמיר את האות לדיגיטלי ואז להוסיף מעגלים שימירו את האות שוב לאנלוגי (וגם יגרמו לעליית המחיר במסך כתוצאה משילוב מעגל נוסף להמרה).

פורסם

יש לי בעבודה מסך CRT של IBM עם חיבור DVI.

מדובר בחיבור DVI-A שהוא אנלוגי לחלוטין.

למסך יש כניסה נוספת בחיבור VGA רגיל, וניתן למתג ביניהן ע"י לחיצה על מפסק A/B בחזית המוניטור.

המתאם מ-DVI ל-VGA שעולה 10 ש"ח מתאם בין DVI-I (חיבור דיגיטלי/אנלוגי) או DVI-A (אנלוגי בלבד) לבין VGA.

אין שם שום אלקטרוניקה, רק חוטים.

חומר קריאה מומלץ:

http://en.wikipedia.org/wiki/DVI#Specifications

פורסם

או קיי. אז זה סתם שימוש בכבל למטרת סיגנל אנלוגי וזהו (DVI-A) . פשוט לא ברור לי למה :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים