עבור לתוכן

המפרטים המומלצים בעדכון

Featured Replies

פורסם

איך אני רואה את המפרטים?

• תגובות 75
  • צפיות 10.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
  • 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לדעתי אתם צריכים כל חודש לעדכן את מפרטי המחשב המומלצים באתר לפי המחירים המעודכנים

פורסם

המחירים שם הם לא הזולים ביותר אלא מחירים ממוצעים פחות או יותר,ככה שזה לא ממש רלוונטי אלא אם כן יש ירידות מחירים משמעותיות ואז כן מעדכנים

פורסם

שלום לכולם אני רוצה ליקנות מחשב אני צריך מיפרט בבקשה :kopfpatsch:

פורסם

שלום גם לך רן.

כאן זה לא המקום כדי לבקש מחשב.יש את פורום מפרטים ולא בסטיקי הזה.

פורסם

טוב תודה :ylsuper:

פורסם

למה בתקציבים מופיע 7.5 K ואז ישר 14K? מה אם מה שבינהם? :nixweiss:

פורסם

מה שביניהם זה כבר מטורף.

טוב האמת שגם המפרט ב-14K מטורף, אבל הוא יחסית משתלם

פורסם

היי,

אני רוצה לרכוש מחשב שיחובר ל LCD סמסונג 32 81R. אני מחפש מחשב שיכלול כרטיס טלויזייה שאותו אני אוכל לחבר להוט או יס (כרגע אני בהוט) (וגם הסבר על אופן החיבור ואילו כבלים אני צריך, הבנתי שישנן בעיות עם חיבורי ה PVR לממירי הוט). בנוסף לכך אני מתלבט לגבי החיבורים הנדרשים במחשב, כיוון שהרזולוצייה של המסך הנה 1366X768 אז הבנתי שחיבור HDMI ממילא לא ייתן לי את המקסימום ואפשר להתפשר על כרטיסים פשוטים יותר.

אני לא גיימר אז אני יכול לוותר על מפרטים שמתאימים למשחקים. על אילו רכיבים כדאי להתפשר ועל אילו לא, האם יש חברות ספיציפיות שהן מומלצות?

תודה, רועי

פורסם

תפתח דיון חדש, תכתוב בכותרת שלו מטרה של המפרט ותקציב שאתה מתכוון להשקיע בו, ושם כבר נעזור לך, פה זה לא המקום לבקש מפרטים מוכנים !!!

פורסם
  • מחבר

תוקן. תודה :).

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני פונה למנהלים של האתר

ומבקש שתעדכנו את המפרטים המומלצים

כי יש הוזלות של המעבדים ויצאה סידרה חדשה של מעבדים של אינטל

וגם יצאו לוחות אם חדשים

ואני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש והמפרטים מאד יעזרו לי בהחלטה מה לקנות

תודה

תומר

פורסם

בשביל זה קיים הפורום הזה :smile1: תפתח פה דיון, עם כמה כסף אתה מעוניין להשקיע במפרט ולאיזה שימושים הוא בכותרת, ואני כמעט יכול להבטיח לך שיבנו לך פה את המפרט המשתלם ביותר לשימושים האלה ולתקציב הזה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים