עבור לתוכן

Starcraft 2 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

אני גם הולך לקנות את המשחקים הישנים כדי להזכר קצת בימים טובים

וכדי להיות מוכן לימים חדשים

אני שחקן של בליזארד בכל צורה אפשרית אני ממש לא מתעניין בגרפיקה אבל ממש לא

גם אם המשחק יהיה כמו לראות סרט בקולנוע מבחינת הגרפיקה

בגלל זה זו חברת המשחקים הכי טובה באולם כי הם פונים להרבה אנשים ותחושת המשחק היא מהטובות ביותר אז למי אכפת שהמנוע של WC3 מיצידי שיהיה מנוע של GOLDENAXE וזה עדיין יהיה המשחק הכי טוב בשנים הרקרובות

אני חושב שבליזארד הגיע לשילוש הקדוש שלה SC D WC אז לא יהיו סדרות חדשות

יש כבר ספרים לכל סדרה יש ממש אולם שלם של פיתוחים מסביב לכל השלושה אז לעשות סדרה חדשה יהיה ממש קשה ולא נחוץ

אני אומר שבשנת 2030 אנחנו עדיין נשאר עם אותם שלושה סדרות מבית בליזארד רק שיהיה SC5 WC9 ו D7

אמר הפנבויי של בליזארד :jump:

• תגובות 926
  • צפיות 113.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אממ... כי הוא אסיר?

אם אתה לא זוכר, עפ"י סיפור הרקע רוב המארינס הם אסירים לשעבר שאולצו לשרת ע"י הקונפדרציה בעזרת שתלים עצביים או משהו כזה.

לגבי המשחק, אני מצטרף לדאגת הבחור שמעליי (וואו מאיפה התמונת קונספט היפהפיה הזאת?) לגבי האובר-מסחור הפוטנציאלי של המשחק... אני מקווה שלמרות שבליזארד יודעים שהמשחק יימכר בצורה מטורפת הם יידעו להמשיך ולהשקיע בעולם המשחק ובקמפיין כמו שהם עשו במשחק הראשון ולא להתמקד רק בצד של "המשחק התחרותי הכי טוב שנעשה" או משהו בסגנון...

עריכה: הדיון הזה מהיר מדי. :P

אני חושב שבליזארד הגיע לשילוש הקדוש שלה SC D WC אז לא יהיו סדרות חדשות

יש כבר ספרים לכל סדרה יש ממש אולם שלם של פיתוחים מסביב לכל השלושה אז לעשות סדרה חדשה יהיה ממש קשה ולא נחוץ

אני אומר שבשנת 2030 אנחנו עדיין נשאר עם אותם שלושה סדרות מבית בליזארד רק שיהיה SC5 WC9 ו D7

אני חושב שבליזארד אמרו שWC3 יהיה המשחק האחרון בסידרה.

פורסם

עכשו סיימתי לראות את הגיימפליי השלישי מהלינק שהביאו פה קודם... :errrr: :errrr: :o

מה זה זה?!

מה זה הקולוסוסים האלה של הפרוטוסים?

ומה זה התולעים האלה של הזרגים?

מ ט ו ר ף !

פורסם

גרפיקה די מכוערת ... :o

אין לי שום דבר עם גרפיקה לא משו, אבל עדיין

Warcraft 3 יצא בשנת 2001 משהו ולא נראה כזה הבדל גדול

פורסם
  • מחבר

ומה זה התולעים האלה של הזרגים?

לדעתי זה מה שמחליף את המנהרה להעברת חיילים.

פורסם

נמעס לי שכל משחק חדש שיוצא יש את החרא יצורים האלה ממלחמת האולמות כמו ב C&C עכשיו גם פה (protoss colossus )

אני שונא את היצורים האלה :bash:

פורסם

נמעס לי שכל משחק חדש שיוצא יש את החרא יצורים האלה ממלחמת האולמות כמו ב C&C עכשיו גם פה (protoss colossus )

אני שונא את היצורים האלה :bash:

היה את זה גם במשחק המקורי, שיצא בשנת 1997 אם אני לא טועה.

פורסם

תלת רגלים ? לא היה ב SC המקורי.

פורסם
  • מחבר

טוב, ראיתי את כל הסרטונים של IGN מההדגמה.

מה שברור לי שהם בונים את המשחק בצורה שתידרוש כישורים ולא סתם מהירות. ( ::) C&C TANK RUSH)

העובדה שיש יחידות שחסינות נגד יחידות כבדות ויחידות הפוכות מראה שהם בהחלט הולכים בכיוון של קרבות עם טקטיקה ושילוב מספר יחידות מסוגים שונים ולא סתם SPAM.

:xyxthumbs:

פורסם

כן בSC הייתי בונה 8בתים שמיצרים זרגים ואז מציף את המפה בהידרליסקים >:D

היצור עם היחס הרס/מחיר הכי טוב במשחק

פורסם

אני חושב שהם לוקחים את העקרון הקלאסי של אבן/נייר/מספריים ומביאים אותו לרמה הכי גבוהה שאפשר.

פורסם

לדעתי זה מה שמחליף את המנהרה להעברת חיילים.

אבל המנהרות האלה היו מבנים שאפשר לבנות רק על הג'יפה שהמבנים שלהם צריכים להיות בנוים... לא לפצוץ משום מקום באמצע החיים...

פורסם
  • מחבר

נכון, אבל הפעם יש אזהרה שמגיעים כוחות בדמות בקיעת התולעת.

דבר שני, תזכור שהוסיפו לפרוטוס יחידה שיכולה לעשות TELEPORT לשאר היחידות שלהן לכל מקום במפה.. אז מטעמי איזון אי אפשר להשאיר את הzerg בלי.

(ואני משוכנע לגם לterran יש איזה יכולת מקבילה)

פורסם

על איזה יחידה אתה מדבר? האימורטל?

ממה שהבנתי הם יכולים לעשות לעצמם טלפורט למרחק קטן יחסית... לא רציני כמו התולעת הזו... והייה גם בSC הראשון את היחידה הזו שעושה קלוק לכל מי שמסביבה והייתה לה יכולת לעשות ריקול ליחידות מכל מקום במפה למיקום של היחידה הזו... הייה אפשר לשלוח 2 כאלה לבסיס של האוייב ולעשות ריקול לשאר הצבא :smile1: :2gunsfiring:

כמה ארצ'ונים או דארק טמפלרים, או הזחלים עם הפצצות... בום! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים