עבור לתוכן

Pentium 4 1.5GHZ or Pentium 3 1000 MHZ

מה אתם אומרים? מה יותר שווה? 108 הצבעות

1. 1. מה אתם אומרים? מה יותר שווה?

• Pentium III 1000 MHz
    • Pentium 4 1500 MHz

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני לא מכיר את המערכת הפורומים כאן, אבל אם יש לכם אפשרות גם להגיב אז תגיבו למה בחרתם דווקא בזה,תודה

פורסם

אף אחד מהם?

טוב אני מניח שאם אלו היו האפשרויות היחידות הייתי בוחר בפנטיום 4... בגלל שהוא קצת יותר מהיר.

פורסם

אם זה עוד נכון אז הפנטיום 4 (SOCKET 478 כמובן) עולה פחות מהפנטיום 3 במהירות 1000MHz אז סביר להניח שהוא יותר משתלם, במיוחד עכשיו כשיש שילוב של זכרונות DDR עם הפנטיום ארבע הזה.

פורסם

אם אתה פשוט מוכרח אינטל, במחיר נמוך מזה בהרבה הייתי הולך על סלרון 1300

:hat:

פורסם

תגידו ... אתם מקבלים כסף מAMD או משהו ?

חבל אל הזמן פשוט...

פורסם

חבל אל הזמן פשוט...

מי אתה חושב ממן את האתר?

:lol: :lol: :lol:

פורסם

חבל אל הזמן פשוט...

תגיד... אתה מקבל כסף מ-INTEL או משהו ?

אתה בכוח רוצה שנמליץ על מעבד של אינטל, כשהמעבדים הנוכחיים של AMD פשוט יותר טובים, ויותר משתלמים.. ?

פורסם

שניהם drek , קשה להחליט...

פורסם

הכל עבודה בעיניים.. כל ה"התפתחות" האיטית כביכול של מעבדי המחשבים היא רק כדי לגרום לכם לרוץ כל חודש לחנות ולקנות עוד ATHLON או עוד PENTIUM. :o

פורסם

פנטיום 4 1.5GHz (אם אתה קונה, אז תקנה רק סוקט 478) יותר מהיר. וגם עולה בערך אותו הדבר.......

אישית ? אם אתה חייב אינטל, תקנה את הפנטיום 3 1.26GHz מהדגמים החדשים. יש לו גם לוח תואם של ASUS, הוא יותר מהיר משניהם.

הוא יותר מהיר מפנטיום 3 1000MHz זה בטוח, וברור שהוא יותר מהיר מפנטיום 4 1500MHz. הבעיה היא שהוא עולה 400 דולר לא כולל מע"מ (נכון מצחיק ???????????? אפשר לקנות בפחות מזה את Athlon XP 1900+) כך שהוא בכלל לא בתקציב.

פורסם

אינטל גנזו את הטואלטין, פשוט כך...

פורסם

למה פנטיום 3 יותר מהיר מפנטיום 4 באותו מהירות ???

פורסם

תמיד חשבתי שהטואלטין (רשמת נכון ?) נמכר במחיר נורמלי. אבל לא חשבתי שתקעו לו כזה מחיר גבוה. כמעט 400 דולר לא כולל מע"מ!!!!!! אתם קולטים שעבור מעבד 1.26GHz של אינטל, אתם משלמים כמעט פי 2 ממה שאתם משלמים על Athlon XP 1900+ שזה 1.6GHz ?

פורסם

בגלל שזה טוטאלין, אז זה "מעבד לאספנים". ;D

לחורר ולעשות ממנו מחזיק מפתחות.

כמו הודו 5 6000 עם 4 מעבדים גרפים!

חרא כרטיס אבל יקר, יקר מאוד - הוצע למכירה פומבית אפילו.

:smoke:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים