עבור לתוכן

לחכות ליולי, או לקחת עכשיו 6600??

Featured Replies

פורסם

בסדר אחי, ממש לא מעניין אותי אם זה מודבק או לא, זו הייתה תגובה לזה שמעליי, מצידי שידביקו עם דבק סטיק העיקר שיראה ביצועים.

ותוכל לענות לי מה זה סטפינג?

• תגובות 79
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סטפינג = מדובר בגרסת המעבד, זה משתנה בעיקר יחד עם שלבי פיתוח ו/או שינויים מבניים בשבב.

פורסם

אהה, אוקיי, תודה רבה אקסטרקט על התגובות המהירות, מלך אתה, וסליחה שאני נודניק.:)

פורסם

סטפינג מציין את שבוע הייצור של המעבד.

פורסם

וכשאני אקנה בקיץ את הQ6600 איך אני אדע שיביאו לי את המעבד מהסטפינג החדש ולא מהסטפינג הקודם?

פורסם

רק CPUZ אני מניח

פורסם

לפי הטבלה הQ6600 יעלה בדיוק כמו הe6850

מה כל כך טוב בו שהוא עולה כמו הQ6600?

פורסם

וכשאני אקנה בקיץ את הQ6600 איך אני אדע שיביאו לי את המעבד מהסטפינג החדש ולא מהסטפינג הקודם?

זה אמור להיות רשום על הקופסא שלו.

בלינק שאני נתתי מציינים מה רשום על הגרסה הישנה ומה יהיה רשום על הגרסה החדשה.

אם לא יהיו לי בעיות תקציב אני גם אקנה אותו ואנסה להוציא ממנו את המיץ עם מערכת קירור מים.

פורסם

אוקיי, תודה רבה גם לך דניס. שני תותחים, פשוט לא יאומן.

לפי הטבלה הQ6600 יעלה בדיוק כמו הe6850

מה כל כך טוב בו שהוא עולה כמו הQ6600?

אני גם מתפלא, זה מעבד דו ליבתי אמנם עם FSB 1333 אבל הוא לא יציג אותם ביצועים בחיים, אז למה לשווק אותו באותו מחיר?

פורסם

יש לו מכפלה פתוחה מ - 6 עד 14 שזה מצויין ל - OC, זה מעבד איכותי מאד שיגיע למספרים גבוהים.

וגם לא הרבה תוכנות מנצלות 4 ליבות ולכן בגלל התדר היותר גבוה שלו ה - E6850 יהיה חזק יותר בסטוק מה - Q6600 בהן.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מציג את זה ככה... מממ... זה מתחיל לבלבל...

אז על מה עדיף ללכת???????

פורסם

אני לקראת העתיד ובשביל MULTITASKING טוב יותר הולך על ה - Q6600.

במילא אני עושה OC.

פורסם

בכל מקרה שווה לקחת את הQ6600 כי ברגע שיתחילו להופיע יותר תוכנות ומשחקים כמו winrar או crysis שתומכים בריבוי ליבות- הQ6600 יציג ביצועים יותר טובים מאשר הE6850.

פורסם

מן הסתם

פורסם

אז בחשיבה על העתיד הלא רחוק שווה יותר לקחת את הQ6600 עם או בלי OC. כמובן שאני עם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים