פורסם 2007 במאי 1618 שנים מה ההבדל בין הספקיםENERMAX NOISETAKERלביןENERMAX LIBERTY ?חוץ מהמחיר...תודה
פורסם 2007 במאי 1618 שנים ההבדל הוא שהליברטי הם הסדרה החדשה של הנויסטקר והם יותר חזרים ויעילים וכמו שציינת גם יקרים
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מחבר האא אוקי תודה ועוד משהו אם אומרים שהליברטי 400 וואט מחזיק גם 8800GTX אז למה צריך כאלה של 500 וואט+ [חוץ מלשרתים]
פורסם 2007 במאי 1618 שנים האא אוקי תודה ועוד משהו אם אומרים שהליברטי 400 וואט מחזיק גם 8800GTX אז למה צריך כאלה של 500 וואט+ [חוץ מלשרתים] יש מערכות יותר מסובכות.. יש גם כאלה שמתמשים באמצעי קירור מיוחדים וגם עושים OC. יש הרבה.. זה כמו שתשאל למה יש Thermaltake 1K.. למה? כי יש לא משתמשים. אני לא רואה אותך (עפ"י ההודעות שלך) משתמש ביותר מENERMAX LIBERTY 400W. אני לא בטוח ולא כל-כך מבין בקשר לכוח של ספקים אבל אני יודע שLIBERTY טוב גם בגלל עשרות אלפי ההמלצות באינטרנט וגם כי לי יש אותו במחשב, הוא שקט ומאוד איכותי.
פורסם 2007 במאי 1618 שנים סדרת ליבטרטי עומדת בפני עצמה וזו לא סידרה חדשה של ה-NoiseTakerהליברטי מודלרי (וה-NT לא) הוא יותר יעיל,יותר שקט,יותר איכותי,וחזק יותר מה-Noisetaker 420W שאני מניח שעליו מדברים פה.בישביל מה יש ספקים מטורפים? בישביל אנשים שמתכננים מפרט עם מעבד מרובע ליבה ב-OC מטורף שיכול לצרוך גם 300Wומערך של ארבעה כרטיסי מסך וקירורים קיצוניים ותוספות כאלו ואחרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.