פורסם 2007 במאי 1518 שנים פרסמתי נושא כבר בפורום תצוגה אבל אני רואה שהוא לא מתאים לשם =\כמו הכותרת אני רוצה לדעת אם אני יכול להוסיף 8800GTS בלי להחליף ספק....הספק הוא 400W TRUE POWERמעבד E6300 בלי OCלוח אם GIGABYTE GA-965G-S3שני זיכרונות של KINGSTON 512MB (מהירות 667)כונן DVDכונן קשיח אחד של 150GBכונן פלופי (שמעתי שזה משנה? נשמע מצחיק...)כן כן אני יודע שיש לי בעיה שאני לא יודע איזה מין מחשב יש לי ..אם אתם רוצים אני יכול לחפור עוד ולמצוא מידע מדויק לגבי המפרט, אבל אני חושב שאפשר לדעת ~בערך~ לפי הנתונים האלה אם הספק יספיק, לא?דרך אגב: בguru3d הם ציינו שספק של 450W הוא המינימום בשביל 8800GTS 320MB כאשר המערכת היא מערכת HIGH END, אבל אני לא מאמין שיש לי מערכת HIGH END. אבא שלי טוען שאם מוסיפים 8800GTS 320MB זה נהיה גבולי ואי אפשר להרחיב את הזכרון.
פורסם 2007 במאי 1518 שנים זיכרון בקושי צורך חשמל אז זה שטויות.מה שכן, הספק שלך הוא ג'נרי (לא רשמת שהוא מחברה כלשהיא ולכן הסקתי את זה) ומומלץ ביותר להחליפו.
פורסם 2007 במאי 1618 שנים בהתחלה חשבתי שזה של אנטק אבל מהסתכלות נוספת באתר שלהם ראיתי שאין דגם כזה בהספק של 400Wפרט בבקשה קצת יותר,ואם אין לך מושג אז פתח את המארז ותראה מה רשום על הספק
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מחבר הספק הוא: HEC-400TR-TF עכשיו האם אתם יכולים לענות על השאלה? אני מקווה שזה מספיק.
פורסם 2007 במאי 1618 שנים אתה אמרת שזה מה שיש לך לא? TRT-F כשבקיצור אנחנו קוראים לו פה TRTאני לא יכול לדעת מה יש לך כי אין אפשרות לבדוק אלא רק ע"י הסתכלות על הספק עצמו.אם זה אכן מה שיש לך (אולי כדאי שתבדוק שוב אם אתה לא בטוח) אז הוא יחזיק
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מחבר אוקי ולא יהיו לי בעיות בהקשר למתח חשמל נכון? או בעיות הרכבה (עם החיבור של הכרטיס לספק...) ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.