פורסם 2007 במאי 1318 שנים האם אני היחיד שחווה זאת מספר שנים? אני עכשיו מחובר ל 014 ואחרי 20 דקות של הורדה לפעמים אפילו שעה האינטרנט פשוט מתנתק (חיבור MPLS) וזה מצריך ממני להוציא את המודם מהחשמל ולהחזיר חזרה הבעיה הזאת היתה לי גם עם 012 וגם עם 014
פורסם 2007 במאי 1318 שנים זה מודם AMBIT במקרה ?גם אם כן וגם אם לא, הבעיה נראית זהה לבעיה ישנה שהייתה לי לפני שנה בערךתקרא את כל הדיון הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=179345.0אני בטוח שזה יעזור לך.
פורסם 2007 במאי 1418 שנים אז תקרא את כל מה שכתוב בלינק שנתתי לךבשורה התחתונה אתה צריך להזמין טכנאי שיחליף לך מודםתתעקש, כי לא יתנו לך את האופציה הזו בהתחלה, קרא בעיון את הלינק ופעל לפי מה שרשמתי שם שאני עשיתי.
פורסם 2007 במאי 1418 שנים מחבר דיברתי איתם שעה בטלפון הם אומרים שהם יחליפו רק בתשלום של 99 ש"ח וגם על טכנאי הם רוצים תשלום
פורסם 2007 במאי 1418 שנים תבקש מישהו בכיר / מנהל ותסביר כמו שרשמתי בת'רד ההואטיפה עקשנות וזהו, רק תתאר את הבעיה נכון :רק אתחול למודם פותר את הבעיה, הבעיה במודם שלא יודע להחזיק כמות חיבורים גדולה וזה הכל.כמו שכתבתי בדיון ההוא - הטכנאים של הוט מכירים את הבעיה (התומכים כנראה שלא) וישר מחליפים מודם בלי לבדוק אותו אפילו, כשהם בבית שלך...
פורסם 2007 במאי 1418 שנים מחבר ניסיתי את זה ולא עבד אני אנסה שוב מחרהפנל הקדמי שבור ככה שאין לי את הפלסטיק שרשום עליו מעל כל מנורה למה היא קשורה יחיבו אותי?
פורסם 2007 במאי 1418 שנים התומכים שם פשוט פועלים לפי נהלים מפגרים ובירוקרטיים, אתה צריך להיות אגרסיבי בשיחה ולהוביל אותה, ולהסביר כמו שצריך אתה יודע מה, שישלחו לך טכנאי בהתניה, וכשהוא יבוא תן לו לקרוא את הדיון הזה הוא לא יחייב אותך
פורסם 2007 במאי 1518 שנים מחבר Been there,Done thatעשיתי את זה חודש שעבר בשביל לקבל הטבת מחיר וזה עזר,אך כרגע אני בהתחייבות לחצי שנה ואמת אני גם לא ממש מעוניין להתנתקיש לי גם אינטרנט של בזק ו 014 בבית,אך איני מוכן לוותר על חיבור ה MPLS.משום מה במחשב השני עם הבזק האינטרנט מתחבר לי בשנייה שהמחשב נדלק וזה לא היה ככה פעם,איך זה קרה ואיך עושים את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.