עבור לתוכן

בליזארד מתגרה בנו...

Featured Replies

פורסם

^

זה לא אומר כלום, סה"כ בליזארד "מתקדמים" בציר הזמן של המשחקים... היום דיאבלו, אתמול וורקראפט 1 ו-2...

• תגובות 71
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בא לי דיאבלו 3 כ"כ,אין על הסדרה הזאתי..!

SC2 גם יתקבל בברכה אבל לא חסרים לי משחקי אסטרטגיה בזמן האחרון ודווקא לאיזה RPG משובח אני מתגעגע..

פורסם

מה שהם צריכים עכשיו זה StarCraft 2, מצידי שרק ישנו את הגרפיקה, ויפתחו את העלילה ויש לנו מנצח.

yes please :D

פורסם

משחק רשת המוני נוסף הם לא יוציאו

הא...? אז הם סתם מפרסמים שהם מחפשים אנשים למשחק MMO של הדור הבא?

פורסם

אני יודע שאין סיכוי אבל תוספת לwow תתקבל בברכבה(שמעו אותי שם למעלההההה)

;D

פורסם

המשחק ההמוני שהם עשוקים בו אכשיו זה WOW לכן אני ממש לא מאמין שזה היה עוד משחק רשת המוני

פורסם

מנסיון העבר blizzard לא מכריזים על תחילת פיתוח, הם מכריזים על תחילת שלב הבטא המורחב.

ואז אחרי שנה וחצי הם מוציאים את המשחק. :(

פורסם

אוי דיאבלו היה כזה משחק טוב, כל משחק שהם אי פעם הוציאו היה רב מכר מטורף, אני מכריז על עצמי בזאת כעל פאנבוי של דיאבלו :silly:

אכן נשמעו חשדות לגביי פיתוח הD3, ולפי דעתי התמונה בפתיחה מבשרת חדשות.....יואו זה כזה מטורף, פשוט יש לי צמרמורת בכל הגוף לחשוב ש D3 בפיתוח...

:kopfpatsch:

פורסם

הבא.

בליזארד אמורים להכריז על משחק שיצא בקרוב.

בקרוב, MMORPG לא יצא. הם עדיין רחוקים מלחלוב את הפרה שנקראת WOW והשוק יחסית רווי.

פורסם

אוי דיאבלו היה כזה משחק טוב, כל משחק שהם אי פעם הוציאו היה רב מכר מטורף, אני מכריז על עצמי בזאת כעל פאנבוי של דיאבלו :silly:

אכן נשמעו חשדות לגביי פיתוח הD3, ולפי דעתי התמונה בפתיחה מבשרת חדשות.....יואו זה כזה מטורף, פשוט יש לי צמרמורת בכל הגוף לחשוב ש D3 בפיתוח...

התמונה בפתח לא מבשרת כלום, מלבד ציר זמן שעליו יש את המשחקים שלהם (כנראה כל יום זה "מעביר" משחק). אתמול היו שם שני הוורקרפטים האחרונים.

ועם כל ההתלהבות מ-SC ודיאבלו, אני חושב שגם WARCRAFT הוא לא משחק עד כדי כך רע.. (לא WOW, אלא המקוריים :P)

פורסם

בסוף הם עוד יכריזו על Blackthorne 2

:smile1:

פורסם

עזוב אותך, שלושת הויקינגים 2.

זה יהיה להיט עולמי..

!NOT

פורסם

הכי קטע אם הם יוציאו ADVENTURE....

אין סיכוי בעצם...הם חברת כסף...SC בליינד לדעתי...

פורסם

חחח כל יום ישימו תמונה אחרת :D

בכל מקרה, דיאבלו היה משחק מאוד טוב... קניתי את דיאבלו 1, פעמיים... פעם אחת נאבד לי קניתי עוד פעם (ובינתיים גם הוא נאבד :P)

את דיאבלו 2 גם קניתי... (המשחקים היחידים שקניתי היו אלו, וכל CNC עד GENERALS)

פורסם

אני מעריץ תדרך שבא אתה מדבר כמו פנבוי וקוטל את עצמך בסוף ההודעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים