עבור לתוכן

האם הקירור Scythe "MINE Rev.B הוא קירור טוב?

Featured Replies

פורסם

שלום , אני מעוניין לקנות את הקירור הבא:

http://www.scythe-usa.com/product/cpu/025/scmn1100.html

הוא מתאים למעבד שלי , והוא דומה לטיוניק טוואר ככה שהוא נראה טוב?

אני לא עושה OC אבל עדיין אני גר באילת ויש פה 50 מעלות

פורסם

אחלה קרור קח אותו

פורסם

לא טוב. מצוין! 36 מעלות עם הE4400 החדש שלי על 10% אוברקלוק למעבד 8) תוודא שזה נכנס במארז מבחינת מידות לפני הקניה.

באנטק 3800 שלי שהוא קצת יותר גדול מהסטנדרטיים פירקתי את התעלת קירור של המעבד ואבא שלי קימבן לי תופסן למאוורר מירוב שלא היה מקום.

למרות שאצלי הצ'יפסט נראה לי גדול פיזית מהרגיל ויכול להיות שאם היה סטנדרטי זה היה נכנס :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

הבנתי , אני כנראה יקנה אותו , זה המארז שלי , אפשר לדעת לפי זה אם הוא יכנס???

1000238un3.th.jpg

Raidmax siruse

לוח אם P5B

דרך אגב , איך סידרתי את הכבלים? P:

פורסם

1.יש מה לשפר בכבלים

2.אמור להכנס . תבדוק מה האורך מהתושבת את לדלת המארז .תבדוק באינטרנט מה אורך גוף הקרור ותראה אם הוא נכנס

פורסם

צריך למדוד, אבל מאיך שהדברים נראים - ממש לא צריכה להיות בעייה.

ה-Mine טוב, אבל הייתי ממליץ להשקיע עוד כמה שקלים בNinja או באינפיניטי העדיפים בהרבה.

פורסם

גיא, יש לך מושג איך ה - MINE לעומת ה - G-POWER PRO, FREEZER 7 PRO, CM HYPER TX ו - IGLOO 5700 ?

פורסם
  • מחבר

1.יש מה לשפר בכבלים

2.אמור להכנס . תבדוק מה האורך מהתושבת את לדלת המארז .תבדוק באינטרנט מה אורך גוף הקרור ותראה אם הוא נכנס

1) כן אני יודע , אבל אני מבטיח לך שאתה באמת לא רוצה לדעת איך זה היה מקידום , בוא נגיד שלוח אם וכאלה דברים באמת לא ראית xD

צריך למדוד, אבל מאיך שהדברים נראים - ממש לא צריכה להיות בעייה.

ה-Mine טוב, אבל הייתי ממליץ להשקיע עוד כמה שקלים בNinja או באינפיניטי העדיפים בהרבה.

אני לא עושה OC וכאלה דברים , באמת הכרחי להוסיף את הכסף?

כאילו , זה יהיה הבדל של 10 טמפרטורות והבדלי איכויות גבוהות , או שיש הבדל קטן?

פורסם

באותו מחיר הייתי מעדיף את ה5700 של GlacialTech.

דניס - לא ראיתי השוואה ברורה למיטב זכרוני. אני צופה שהוא בערך ברמה של הפריזר. אולי אפילו נופל ממנו במעט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים