עבור לתוכן

ההבדל בין טיטנוס לשירות טוב --או-- בעיה במאוורר II

Featured Replies

פורסם

הי,

אם מישהו זוכר, פירסמתי פה לפני כמה שבועות על בעיה שהייתה לי במאוורר (הוא עשה רעש של מטוס סילון), אך לא ידעתי איזה מאוורר גרם לבעיה.

ובכן, נמצאה התשובה !

בלית ברירה החלטתי להתחיל "לבודד" כל אחר מהמאווררים בשיטה הישנה: להכניס אצבעות ולראות אם הרעש נפסק.

כך גיליתי שהמאוורר שגרם לבעיה היה המאוורר הקטן שעל המעבד של כרטיס המסך (GEFORCE2 MX400). הייתי בטוח ש"טיטנוס", החנות ממנה קניתי את הכרטיס תחליף אותו. אני מדגיש שעברו לא יותר מכמה חודשים מאז שקניתי את הכרטיס.

אבל כשהתקשרתי אליהם הם הודיעו לי שמצטערים, נדפקת. על זה שהכרטיס עושה רעש של טרקטור אין לנו אחריות. זה הרי ברור שהכרטיס פגום כי הוא לא יכל להתקלקל כל כך מהר. בסוף מה שנשאר לי לעשות הוא לחבר איזה מאוורר ישן של P133 לכרטיס, ולקוות שזה לא ישרף יותר מדי מהר.

ובכן, ראו הוזהרתם. זה השירות שקיבלתי מ"טיטנוס". אם בכל זאת החלטתם לקנות מהחנות הזו, או כבר קניתם, זו עצתי אליכם:

אם מתקלקל לכם חלק מסוים, נניח כרטיס או מעבד, אל תתקשרו מיד לטיטנוס. קודם, קחו את הכרטיס, תשברו אותו, תקרעו את החוטים, זרקו אותו מקומה שביעית, ואז........ תוכלו להחליף אותו, כי הרי זה כן נכלל באחריות 8)

<there is no spoon>

פורסם

נו, מה רצית מחנות שמפרסמת אתרי סקס בדף הראשי שלה ? ;)

פורסם

indeed... מה אתה מפרסם את זה בחוצות...? ;)

ואכן מומלץ לקנות איזה Blue Orb ולהתקין אותו שם...

פורסם

חחח !!

תתמונה אני שומר ;D בתקייה נעולה.

פורסם

טיטאנוס... ;D

הנה מוחי הקודח שולף לכם עוד משהו מהארכיון, הפעם ממשכנו הקודם של האתר. קרא את זה, דיון קלאסי בשם "האם נידפקתי?", מישהו זוכר?

Prog.

פורסם

תראו מי חזר !

;D

מה שלומך ? איפה נעלמת ? (אזמה אם זה להודעות פרטיות ? )

פורסם
טיטאנוס...

הנה מוחי הקודח שולף לכם עוד משהו מהארכיון, הפעם ממשכנו הקודם של האתר. קרא את זה, דיון קלאסי בשם "האם נידפקתי?", מישהו זוכר?

Prog.

בזכות אותו דיון, ניצלתי בזמנו מקניה מהם.

;)

דווקא אני מכיר מישהו שמוקיר אותם מאוד,

חבר שלי קנה שם 128 Mb pc 133 וקיבל בטעות 256 . ;D

פורסם

כנראה היו בהאנגאובר... :-X

פורסם

LOL...!!!

תראו מי שמדבר...! ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים