פורסם 2007 במאי 1218 שנים אני זקוק ל-UPS הכי טוב שיש בתקציב הזה, שיחזיק את המערכת טוב, וגם שהחשמל לא יגיע ישירות למחשב אלה ל-UPS ומימנו למחשב.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים קשה לי להאמיןאבל תנסה ליצור קשר עם אדוויס וגאמאטרוניקתשאל אותם מה טווחי המחירים ל-UPSים שהם Online ובאיזה הספקי VA
פורסם 2007 במאי 1218 שנים UPS'ים מסוג ON-LINE נורמאליים מתחילים מ-2.5K ש"ח, וזה בערך ל-1KVA.ב-ONLINE לא חוסכים מפני שהיחידה כוללת את המייצב עצמו (דבר שב UPS OFFLINE לא כלול), ואם המייצב הוא מאיכות נמוכה אז כל העניין יעשה הרבה יותר מזק מאשר תועלת.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מחבר וואי אני פוחד שהמחשב ישרף לי או משהו, ו-2,5K זה סכום ענק לדעתי, אני גם הולך ליקנות עוד דברים אז אין לי מאיפה להוסיף לתקציב.ונגיד אני יצליח להוסיף עוד שבוע אלף שקל לתקציב זה יהיה מישתלם ליקנות אחד ב-2,5K?
פורסם 2007 במאי 1418 שנים Advice Comfort 1KVA יעשה את העבודה נאמנה.לי יש עכשיו את גרסאת ה-800VA שלהם (CF825) והוא מצויין, החזיק את הP4 שלי בOC דיי גדול (המערכת שיש לי עכשיו מעמיסה הרבה פחות על הUPS) אבל עכשיו גם ה-"SMOOTHWALL" (במפרט) שלי מחובר לUPS גם כן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.