פורסם 2007 במאי 1218 שנים שאלה: האם באמת צריך מקלדת ועכבר ב1000 שקל או שזה סתם בגלל שהתקציב מנופח? האם ההבדל ב"חוויה" בין מקלדת ועכבר ב200-400 שקל לבין מקלדת ועכבר ב1000 שקל רציני?
פורסם 2007 במאי 1218 שנים שאלה: האם באמת צריך מקלדת ועכבר ב1000 שקל או שזה סתם בגלל שהתקציב מנופח? האם ההבדל ב"חוויה" בין מקלדת ועכבר ב200-400 שקל לבין מקלדת ועכבר ב1000 שקל רציני?יש הבדל,דבר ראשון ככל שהמחיר גבוהה יותר אז הוא איכותי יותר (זה אומר פחות צריכת חשמל, קפיצות, ואפילו מסך LCD במקלדת!!!)דבר שני הוא שככל שתשלם יותר, תקבל סוג עדיף יותר, אלחוטי-חוטי וגלגלת-אופטי-לייזר.דבר שלישי ואם כן מדובר במקלדת\עכבר אלחוטי\ת יש מהיור העברה ומרחק בין נתונים, ככל שהמחיר עולה כך כם מהירות העברת הנתונים.דבר רביעי הוא הפיצ'רים שמקבלים עם הסט, (אם זה בטריות או אם זה משחקים או כל דבר שעולה בדעתכם)לפי דעתי, סט מקלדות ועכברים מומלצים באים מעל 500 ש"ח ומעלה.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים שטויות.אני גם חושב שמקלדת ועכבר במחיר כזה זה פשוט טרוף!עכבר אלחוטין איכותי היום יכול לעלות 250-300 ש"ח ולא יותר ומקלדת 150-200 ש"ח ולא יותר וזה גם לדברים איכותיים מאוד.צריכת חשמל? למקלדת ועכבר? זה שטויות ולא בישביל זה משלמים עוד מאות שקלים ומי לעזעאל צריך מסך LCD קטן במקלדת?יש דברים נוחים מאוד גם במחירים הרבה יותר הגיוניים
פורסם 2007 במאי 1218 שנים שטויות.אני גם חושב שמקלדת ועכבר במחיר כזה זה פשוט טרוף!עכבר אלחוטין איכותי היום יכול לעלות 250-300 ש"ח ולא יותר ומקלדת 150-200 ש"ח ולא יותר וזה גם לדברים איכותיים מאוד.צריכת חשמל? למקלדת ועכבר? זה שטויות ולא בישביל זה משלמים עוד מאות שקלים ומי לעזעאל צריך מסך LCD קטן במקלדת?יש דברים נוחים מאוד גם במחירים הרבה יותר הגיונייםמסכים..חוץ מזה, בתור "Gamer" אני מעדיף מקלדת ועכבר חוטיים..יש לי כיום את ה G5 של Logitech והוא פשוט מעולה (עכבר לייזר למי שלא מכיר), עלה לי משהו כמו 400 ש"ח בזמנו והוא שווה כל שקל.. חד, נוח ומקצועי.מקלדת- סתם פשוטה של Microsoft.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מסכים.. חוץ מזה, בתור "Gamer" אני מעדיף מקלדת ועכבר חוטיים.. יש לי כיום את ה G5 של Logitech והוא פשוט מעולה (עכבר לייזר למי שלא מכיר), עלה לי משהו כמו 400 ש"ח בזמנו והוא שווה כל שקל.. חד, נוח ומקצועי. מקלדת- סתם פשוטה של Microsoft. גם מסכים. אני משתמש במקלדת ZBOARD של IDEAZON.. היא פשוט נוחה וקטנה יותר מאלה של MICROSOFT.. אף פעם לא השתמשתי בסטים של המשחקים (החלפת המקשים). ועכבר? עכבר אופטי פשוט של LOGITECH שעולה 80 ש"ח.. אבל באמת חשבתי לשדרג לעכבר לייזר.. אולם, המחשבה שצריך PAD מעצבנת אותי .
פורסם 2007 במאי 1218 שנים וואו, אני נדהם לראות שאף אחד לא התנפל עלי. אני לא היחיד בעולם שחושב שזה אולי אפילו טיפה מיותר לשלם פי שניים בשביל מקלדת/עכבר. מבחינתי- העיקר שזה עובד חלק בלי תקלות.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מסכים..חוץ מזה, בתור "Gamer" אני מעדיף מקלדת ועכבר חוטיים..יש לי כיום את ה G5 של Logitech והוא פשוט מעולה (עכבר לייזר למי שלא מכיר), עלה לי משהו כמו 400 ש"ח בזמנו והוא שווה כל שקל.. חד, נוח ומקצועי.מקלדת- סתם פשוטה של Microsoft.גם הוא קונה אתה G5.ובתור אחד שכן משחק משחקי מחשב, עכבר מאוד משפיע. לי יש את ה MX1000 שבזמנו עלה 500 ש"ח וכיום 30 והוא אלחוטי, נוח מאוד.לגבי מקלדת - לדעתי היא גם משקיעה, אבל לי אישית יש מקלדת פשוטה מאוד, אפילו לא אלחוטית.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים וואו, אני נדהם לראות שאף אחד לא התנפל עלי. אני לא היחיד בעולם שחושב שזה אולי אפילו טיפה מיותר לשלם פי שניים בשביל מקלדת/עכבר. מבחינתי- העיקר שזה עובד חלק בלי תקלות.אני לא חושב בדיוק כמוך אבל אני באותו הראש אפשר לומר.אני חושב שבתקציב כזה ענק חובה לקנות עכבר איכותי,אבל אחד כזה עולה 200-300 ש"ח (G5 עולה כך) ולא יותר..במקלדות אני יותר נוקשה,ולדעתי אין שום סיבה להוציא על מקלדת יותר מ-150 או גג 200 ש"ח.אני גם מאוד לא מתלהב מדברים אלחוטיים במיוחד אם מדובר בעכבר למשחקים,שאז לדעתי ממש חובה לקחת אחד חוטי
פורסם 2007 במאי 1218 שנים אבל באמת חשבתי לשדרג לעכבר לייזר ראיתי עכבר לייזר חדש (ידיד שלי קנה) ולא הרגשתי שום שיפור ביחס לעכבר אופטי. מעבר מעכבר עם גלגל לעכבר אופטי - זה באמת היה שדרוג משמעותי ומאוד שיפר את חווית העבודה עם עכבר. אבל מעבר מאופטי לליזר אני לא הרגשתי שום שיפור. אני חושב שבתקציב כזה ענק חובה לקנות עכבר איכותי,אבל אחד כזה עולה 200-300 ש"ח (G5 עולה כך) ולא יותר..במקלדות אני יותר נוקשה,ולדעתי אין שום סיבה להוציא על מקלדת יותר מ-150 או גג 200 ש"ח. לדעתי אתה צודק. אני גם מאוד לא מתלהב מדברים אלחוטיים במיוחד אם מדובר בעכבר למשחקים,שאז לדעתי ממש חובה לקחת אחד חוטי כאן אני לא לגמרי מסכים איתך. אם מדובר במחשב נייח אז באמת אין סיבה ללכת על עכבר (מקלדת) אלחוטי. אם כמות החיבורים שיש למחשב נייח, מה כבר משנה עוד שני חיבורים קוויים . אם מדובר במחשב נייד רצוי לקחת עכבר אלחוטי גם אם משחקים במחשב זה. נייח שלי הוא ישן ולא מתאים כבר למשחקים חדשים אבל יש לי נייד חדש וחזק ואני משתמש בו כשבא לי לשחק. משטח מגע אולי סביר לעבודה משרדית אבל למשחקים צריך עכבר נורמלי. לא רציתי לחבר חיבור קוי מיותר ולא רציתי לבזבז שקע USB למקלט RF לכן ולקחתי עכבר בלוטוט' (LOGITECH V270). אומרים שהוא לא טוב כל כך למשחקים כי אם לא מזיזים אותו כ-15 שניות הוא "נרדם" בשביל לחסוך בצריכת החשמל ואז כשמזיזים אותו לוקח לעכבר כשניה אחת להגיב. זה אכן כך וזה נשמע בעייתי למשחקים אבל אני משתמש בו כבר זמן מה כשמשחק (דום 3, אסטרטגיות וכו') והתכונה הזו לא כל כך מורגשת. אני מאוד מרוצה מהעכבר הזה גם כשמשחק.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX מחיר: ¤2990 לוח אם: ASUS COMMANDO מחיר: ¤1147 מסך: DELL LCD 24" 2407WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤4370 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTX OC2 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤3532 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 750GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3750640NS מחיר: ¤1741 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H12L DOUBLE LAYERED X16 - LIGHT SCRIBE - RETAIL מחיר: ¤260 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ מחיר: ¤2386 מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS FULL TOWER CASE- VD4000BWS - w/o PSU - BLACK+WINDOW מחיר: ¤1660 סט מקלדת ועכבר: LOGITECH DINOVO MEDIA DESKTOP LASER מחיר: ¤1355 ספק כוח: COOLERMASTER REAL POWER 850W : RS-850-EMBA מחיר: ¤1269 קרור למעבד: ASUS SILENT KNIGHT FOR INTEL&AMD S775/K8 מחיר: ¤308 קרור למארז: THERMALTAKE 4 CHANNEL-2x8025+2x1025 VR FAN KIT WITH 3.5" CONTROLLER - TT-A2003 מחיר: ¤159 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤20277 (שווי ההנחה: ¤900) המחיר כולל הרכבה ובדיקה במעבדת החברה
פורסם 2007 במאי 1218 שנים שלום,אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שיחזיק לתקופה של 3 שנים בערך (אין לי כוונה להחליף את המחשב בזמן שהותי בצבא). ידוע לי שלא ניתן לנבא עד מתי מחשב יחזיק מעמד, אבל השאיפה היא לכמה שיותר שאלה יש לך יכולת כלכלית לקנות מחשב בסביבות 20K, או שאתה הולך לפתוח חיסכון ולהפוך להיות חייל תפרן לשלוש שנים?כי לדעתי אם אין לך את היכולת, אתה פשוט זורק כסף לחינם! היום מחשבים מתיישנים ברגע שקנית אותם.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים אתה פשוט זורק כסף לחינם! ממש לחינם..!אולי המחשב הזה יהיה חזק.. אבל יש בו כלכך הרבה דברים שהם ממש ממש לא משתלמים..COOLERMASTER REAL POWER 850W : RS-850-EMBA מחיר: ¤1269 ואיך אנשים מגיעים לעזעזאל לכאלה ספקים?!?!?!
פורסם 2007 במאי 1218 שנים סורי להיכנס באמצע, אני לא מבין גדול בעייני המפרטים...אבל אתם לא חושבים שיותר טוב לתת לו ספק אנמרקס 620? כאילו זה יותר איכותי, יותר טוב... ראיתי שמשתמשים בו בכל הבדיקות חומרה שבאתר...ו 850W... נו באמת... :s05:
פורסם 2007 במאי 1218 שנים אבל אתם לא חושבים שיותר טוב לתת לו ספק אנמרקס 620?לא.. אני חושב על משהו יותר בסגנון של אנמרקס 400W.. סתם אנשים רושמים ספקים בומבאסטיים.. (אלא אם הוא לוקח מרובע ליבה..למרות שזה ביזבוז)וסתם נותנים לו מפרטים בומבאסטיים.. ואגב סתם שתדע שיש ספקים הרבה יותר טובים מאנמרקס 620W בפחות מחיר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.