פורסם 2007 במאי 1118 שנים מחבר אהה ניראה לי הבאנתי זאת אומרת שאים נגיד עכשיו אני מזמין מארז שמגיע אים מאוורר אחד ואני רוצה עוד אחד אז אני שם מאוורר למארז מתי שאני קונא את המחשב ואת המאוורר שהזמנתי למארז אני צריך לשים אותו לבד בעצמי?
פורסם 2007 במאי 1118 שנים כן.אם אתה קונה מארז שיש לו מקום לחמישה מאוררים למשל אבל בפועל הוא מגיע רק עם 2 אז אתה יכול לקנות מאוררים ולהתקין אותם בעצמך וזה אמור להיות פשוט בלי קדיחות וכו'.אבל אם המארז מגיע עם אפשרות לשים רק 2 ואתה בכל זאת רוצה להוסיף תצטרך לקדוח וכו'
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מחבר ומארז שמגיע אים שתי מאווררים זה מומלץ זה קרור מספיק כאילו רגיל מאוורר מחניס אוויר ואחורי מוציא זה סירקולציית אוויר טובה?
פורסם 2007 במאי 1218 שנים ומארז שמגיע אים שתי מאווררים זה מומלץ זה קרור מספיק כאילו רגיל מאוורר מחניס אוויר ואחורי מוציא זה סירקולציית אוויר טובה?אהה ניראה לי הבאנתי זאת אומרת שאים נגיד עכשיו אני מזמין מארז שמגיע אים מאוורר אחד ואני רוצה עוד אחד אז אני שם מאוורר למארז מתי שאני קונא את המחשב ואת המאוורר שהזמנתי למארז אני צריך לשים אותו לבד בעצמי?נראה לי שלפני שתקנה מחשב, מארז או ספק כדאי שתקנה מילון עברי!!!
פורסם 2007 במאי 1318 שנים מחבר ואים אני רוצה מאוורר על הדלת מה יותר מומלץ לי שהוא יחניס אוויר או יוציא אוויר?
פורסם 2007 במאי 1418 שנים יס לי מכסב ועני לו יודאה עיח מטכינים מעברר כדש?! עם מישיהוע יוחל להזור לי, עני עסמך מעוד... ;D ;D ;D
פורסם 2007 במאי 1418 שנים מידע על מאוררים והאם הם אמורים להיות מכניסים או מוציאים תוכל לקבל בפוורום OC וקירור.lonbenon,תמשיך ככה והאזהרה תתקרב בצעדי ענק.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.