עבור לתוכן

מה הכוונה במארז אים שתי מאווררים

Featured Replies

פורסם

תגידו מתי שאתם אומרים מארז שיש בוא שתי מאווררים אז נכון תמיר מקבלים אחד מיקדימה מחניס אוויר ואחורי מוציא אוויר אז הקידמי הוא מקדימה והאחורי הוא בספק כוח?

פורסם

שאנחנו אומרים מארז עם שני מאוררים אנחנו מתכוונים למארז עם שני מאוררים...

מארז זה מארז וספק זה ספק.

כל ספק (למעט הפסיביים שלא רלוונטים ל-99.9% מהאנשים) מגיע עם מאורר אחד או שניים,תלוי.

כשאומרים שמארז מגיע עם שניים/שלושה/חמישה/שבעה/עשרה וכו' מאוררים מתכווחים למארז עצמו.

פורסם
  • מחבר

וה EMARLAX LIBERTY 500 WTT מגיע אים מאוורר מאחורה כי הספק הוא מאחורה

פורסם

הוא מגיע עם מאורר מלמטה,לא מאחורה.

והליברטי 500 ממש לא מומלץ,אם לא קנית אותו נשמח להמליץ לך על משהו אחר (אחרי שתערוך את הכותרת כך שתכלול את התקציב)

פורסם
  • מחבר

למה הוא לא מומלץ הוא טוב לא? וכימעט כל ספקי הכוח מגיעים אים מאוורר מאחורה :jump:

פורסם

דווקא רובם מגיעים עם מאורר 120mm מלמטה אבל לא חשוב.

במחיר שלו יש טובים ממנו ואם אתה מעוניין במשהו טוב יותר ואתה לא רוצה לבזבז כסף אז תוסיף את התקציב שלך לספק לכותרת ותציין פה את המפרט המלא שלך

פורסם
  • מחבר

טוב כי האמת אני רוצה מחשב חדש ליקנות אז עכשיו אני יבנה מהאתר פה מיפרט אני יערוך את הכותרת ותמליץ לי על ספק אחד וחזק יותר ותגיד יש לך מארז טוב להמליץ לי עליו שככה שהטמפרטורות של המעבד שזה CPU יעמדו על 35 מקסימום 40 ושכל החלקים כימעט יעמדו על 35 מעלות משהוא כזה שהטמפרטורות לא יעברו את ה 42 תודה!!

דגש גדול על קרור

פורסם

קודם כל בלי לדעת מה המפרט שאתה הולך לבנות אין דרך לדעת על איזה ספק להמליץ לך.

לכן קודם תבנה את המפרט ורק לאחר מכן תחזור לפה ונמליץ לך על ספק.

ודבר שני אין שום דרך לדעת מה תהיה הטמפ' של המעבד וכו' בתוך מארז כזה או אחר,ועם קירור סטוק (הקירור שמגיע עם המעבד) אין שום מצב שאפילו במארז הכי מאורר הטמפ' של המעבד במאמץ תהיה 42 מעלות - בישביל זה אתה צריך קירור מיוחד למעבד וגם זה לא בטוח

פורסם
  • מחבר

אז איך בן דוד שלי יש לא מעבד P4 וכל החלקים שלא על 35 מעלות ולא עוברים את ה 40

פורסם

זה משתנה ממערכת למערכת ותלוי בכל הרכיבים שלה ובמיקום

פורסם

תמיר :

א. בשביל לקבוע איזה ספק הכי טוב לך, אנחנו צריכים לדעת איזה מערכת הוא הולך לספק ;D

ב. שים את התקציב בכותרת

ג. מאוורר במארז זה מאוורר במארז, ומאוורר בספק כוח זה מאוורר בספק כוח, אין קשר בין השניים :bash:

ד. תקשיב למה שאומרים לך פה, כי לא מדברים פה סתם, או שלא מדברים פה.

פורסם
  • מחבר

ואים עכשיו אני יוסיף עוד מאוורר למארז ואנ רוצה שהוא יהיה מלמעלה איך החברה תידע איפו למקם אותו

פורסם

WTF :s05:

פורסם

על איזה חברה אתה מדבר בדיוק?

אם אתה רוצה מאורר למעלה כשמארז מסויים אין אפשרות כזו אתה תצטרך לחתוך/לנסר/לקדוח ולהתקין אותו לבדך

פורסם

WTF :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים