עבור לתוכן

מבקש המלצה לספק כוח מבית OCZ או אחר תקציב עד 500+ -

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם חבר שלי לפני קנייה של ספק OCZ 520W POWER STREAM

שאלתי היא האם יחזיק לו מערכת די רצינית של E6600 8800GTX 2GB ולוח STRIKER

ושני האריסקים אחד 10KRPM של WD ועוד אחד 300GB??

האם הספק יחזיק??האם מודולרי ובכלל המלצות כי אני המלצתי לו על הליברטי 400 שהוא ייתן לו מספיק מרווח מקום

האם הספק הזה מודולרי/אמין ושווה את התמורה?מה אתם אומרים?

תודה לעונים.

פורסם

לא חושב שצריכה להיות לספק הזה בעיה להחזיק את המערכות, אבל יש עכשיו ספקים הרבה יותר משתלמים\איכותיים ושקטים מהOCZ PS, הוא ספק יחסית מיושן.

פורסם

אין שום בעיה לליברטי 400W להחזיק את המערכת הזאת.. אם הוא לא עושה OC.. אם הוא עושה זה תלוי כמה..

פורסם
  • מחבר

אז זהו שהוא כן מתכנן אובר די רציני..הןא מתכנן בערך 3 GHZ למעבד ולזכרונות משהו כמו 1150-1200

אז ככה שיש אובר די רציני

פורסם

בכל זאת הספק יחזיק..! וגם אם הOC היה קצת גדול יותר..

פורסם

יש ספקים טובים יותר.

תן תקציב (ותוסיף לכותרת) ונשמח להמליץ לך

פורסם
  • מחבר

לשאלתי הבן אדם די רוצה סליבינג ורוצה הרבה מקום לOC מבחינת הספק שלא יגביל אותו בOC מסיבי עם הנתונים שנתתי בהודעות הקודמות

יש לו מעבד די חזק וגם לוח ועוד 4 מאווררים 120ממ של AC.

בקיצור תמליצו לו על ספק טוב אמין עדיפות למודולרי ושיחזיק OC מסיבי.

פורסם

Antec Neo He 430W איכותי שקט ויעיל יותר מהליברטי ויכנס לך בתקציב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הליברטי נותן 30A במסילות כמה נותן האנטק??

האם יש לו סליבינג??ואיפה אפשרי להשיג אותו באזור המרכז??

ועוד שאלה,האם יש תחלופות או שזו התחלופה הכי טובה לליברטי 400??וכמה ה400 יחזיק את המערכת בOC גדול??ביציבות כמובן!.

פורסם

לא יודע לגבי סליבינג אבל הוא מודלרי,נותן 32A במסילות ה-12V יעיל יותר ובעיקר שקט (תקרא ביקורות עליו,לא חסרות)

הליברטי 400 גם יחזיק אבל היתי מעדיף את האנטק

פורסם
  • מחבר

מאיזה סיבות היית מעדיף את האנטק לליברטי יש סליבינג והוא באותו הA כמו האנטק לפי מה שאתה אומר וגם הליברטי מגיע עם מאוורר 120מ"מ

לעומת האטנק שמגיע עם 80מ"מ..כנראה שתחת עומס הליברטי ייקח משום שהוא יהיה יותר קריר לא??

אם שניהם באותו הרמה אז מה לקחת??ומה לגבי סליבינג אנשים לאנטק יש/אין??יש ספק אחר שמשתווה לרמה של ה500-550 מקס'??

ואיפה אפשרי להשיג את האטנק ואת הליברטי 400 במחירים שפויים באזור ראשון כי היום אני נוסע לקנות זכרונות בשבילי אז אני יקפיץ אותו לחנות שתאמרו לי.

תודה לעונים

פורסם

האנטק חזק יותר ב-2A ולא אמרתי שהם שווים.

האנטק גם יותר איכותי,עם יעילות גבוהה יותר וגם שקט יותר.

תוכל למצוא אותו במחיר ב-SKYPC

פורסם
  • מחבר

שלום לכם חברים וקודם כל תודה רבה על התגובות..כמו כן נסעתי לסקיי ואין להם לא ספק ENERMAX ולא ANTEC במלאי..ממש בושה

אמרו לי שאני צריך להזמין קודם כל באתר ורק לאחר שבוע לבוא לקחת את המוצרים כי אין להם "ביקוש"(בולשיט)..לא משנה התעצבנתי,צעקתי קצת..

ועדיין אין שום אפשרות להזמין מוצרים מסויימים כמו 2 הספקים האלו כי אין במלאי ולא יודעים מתי יגיע..בכל מקרה נסתי לגולדטופ שם קניתי את ה

ENERMX 400W עם אחריות מלאה ל3 שנים וואלה החבר מבסוט מהרכישה ספק מאוד איכותי ונראה מאוד מרשים במארז.

בכל מקרה בקשר לסקיי זו ממש בושה לחנות מחשבים לעבוד אך ורק על הזמנות..מזה צריך להיות ואמרו לי רק להזמין מהאתר שלהם ואז יצרו איתי קשר

יאמתו פרטים ואז רק אני יוכל להגיע כאילו סתם ככה הם לא מחזיקים 5-10 חתיכות מוצר במלאי לכל מקרה..ממש בושה!!!.

פורסם

שלום לכם חברים וקודם כל תודה רבה על התגובות..כמו כן נסעתי לסקיי ואין להם לא ספק ENERMAX ולא ANTEC במלאי..ממש בושה

אמרו לי שאני צריך להזמין קודם כל באתר ורק לאחר שבוע לבוא לקחת את המוצרים כי אין להם "ביקוש"(בולשיט)..לא משנה התעצבנתי,צעקתי קצת..

ועדיין אין שום אפשרות להזמין מוצרים מסויימים כמו 2 הספקים האלו כי אין במלאי ולא יודעים מתי יגיע..בכל מקרה נסתי לגולדטופ שם קניתי את ה

ENERMX 400W עם אחריות מלאה ל3 שנים וואלה החבר מבסוט מהרכישה ספק מאוד איכותי ונראה מאוד מרשים במארז.

בכל מקרה בקשר לסקיי זו ממש בושה לחנות מחשבים לעבוד אך ורק על הזמנות..מזה צריך להיות ואמרו לי רק להזמין מהאתר שלהם ואז יצרו איתי קשר

יאמתו פרטים ואז רק אני יוכל להגיע כאילו סתם ככה הם לא מחזיקים 5-10 חתיכות מוצר במלאי לכל מקרה..ממש בושה!!!.

לא מביןלמה כ"כ התעצבנת..

הם עובדים ע"פ שיטת מלאי מסויימת שמתאימה עבור רוב חנויות המחשבים

אף אחד לא הבטיח לך שיש להם את זה במלאי אז למה עוד לצעוק עליהם..?

למרות שגם אני באמת לא אוהב את הפרוצדורה הזאת שלחכות כמה ימים

אבל אני ממש לא אבוא בתלונות לשום חנות

פורסם
  • מחבר

כן אתה מאווד מאוד צודק..

אבל שכחתי פרט אחד שהתקשרתי אליהם לוודא לפני שיצאתי שאני מעוניין בזוג זכרונות ובספק הנ"ל ואמרו לי שיש אותו במלאי.

ולמרות שהתפלאתי מאוד כי הליברטי לא הופיע בכלל באתר שלהם (הורידו אותו מסיבה כלשהי שלאחר מכן התבררה לי)אז ווידאתי שאכן יש להם

את המוצרים במלאי ואמרו שאכן קיימים!.זוהי סיבת העצבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים