עבור לתוכן

המלצה למארז כאשר הטמפ' היא חשיבות ראשונה - כ 1000 שקלים

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין למה אתה כזה לחוץ כשאמרתי לך שגם ל-P150 זה נכנס.

אם אתה רוצה אישור סופי תוכל לראות כאן שמארז ברוחב של 19 ס"מ יהיה מספיק (באמצע הדרך לערך יש ציור)

http://www.tuniq.com.tw/Cooler%20Info/Tower-120.htm

ומבדיקה באתר של NZXT ה-ZERO מתהדר ברוחב של 21.5 ס"מ - די והותר כדי לא להגביל את הטוניק והיאורור הטוב שלי רק ייעל את עבודת הקירור עוד יותר (עבודת הקירור של הטוניק הכוונה)

פורסם
  • מחבר

זה נראה כאילו אתה לא קורא את התגובות שלי

1. יש לי P150 עם TUNIQ - אני יודע שזה נכנס אבבל מצד שני, למארז הזה אין בכלל מאורר צד

2.בציור נקודות הייחוס היא מאיפה שה TUNIQ מורכב -לוח האם

מתוך ה 21.5 ס"מ של ה ZERO תוריד כמה על הברגים ועובי הלוח אם

ה TUNIQ חכנס בוודאות למארז כאשר צתציא את כל המאווררים בצד, אבל לא בטוח שיכנס אם תשאיר את כולם

וגם אם יכנס, מרווח הפעולה של אחד המאווררים יהיה כנראה כ"כ קטן שפשוט הוא יהיה מושבת

פורסם

איפה בדיוק ראית שהשוו את ה - 900 ל - ZERO ואמרו שה 900 לוקח באוורור ?

אני בעצמי מתלבט ביניהם.

נ"ב: יש את ה - 900 ב - KSP ב - 720 ש"ח כך שאין צורך להביא אותו מחו'ל (במידה ובוחרים בו כמובן).

פורסם
  • מחבר

איפה בדיוק ראית שהשוו את ה - 900 ל - ZERO ואמרו שה 900 לוקח באוורור ?

אני בעצמי מתלבט ביניהם.

נ"ב: יש את ה - 900 ב - KSP ב - 720 ש"ח כך שאין צורך להביא אותו מחו'ל (במידה ובוחרים בו כמובן).

אני לא זוכר בדיוק איפה זה היה.. גיגלתי את זה וקראתי באיזה פורום על השוואה בינהם

בכל מקרה, שמעתי על מישהו שסידר את ה 900 בצורה כזאת שאת הצורב הוא שם במפרץ הנמוך ביותר ואת שני המאוורים במפרץ הגבוה ביותר

כך הוא סידר מעבר אוויר ישיר מקדימה דרך הטוניק ועד המאורר האחורי (והמאורר העליון) והוריד לו את הטמפ' בכמה מעלות לא מבוטלות

ובקשר לקניה,

אני יודע שהמארז הנ"ל קיים בארץ אבל מצאתי אותו באנגליה בכ 200 ש"ח פחות

פורסם

אני מאד אודה לך אם תמצא שוב את הקישורים שאותם אתה מזכיר ותביא לפה.

ולא אמרת שבאנגליה אתה משיג אותו ב - 670 ש"ח ? זה יוצא 50 ש"ח פחות מאשר לקנות פה ולא 200.

פורסם

אין פה אפילו ברירה,

מובן שלקחת ZERO, הוא גם לא כל-כך מרעיש.

פורסם

אם אתה מחפש מארז גדול , מקורר היטב והספק למטה

אתה יכול לקחת את ה STACKER 810 , יש לי אותו והוא מצויין . ובוא נגיד שלא משנה מה תנסה להכניס בו . זה יכנס

פורסם

ה-Zero מאורר אפילו יותר טוב,איכותי לא פחות ושקט ולא צריכה להיות בעיה להכניס בו GTX גם והוא עולה כ-150 ש"ח פחות

פורסם
  • מחבר

ה-Zero מאורר אפילו יותר טוב,איכותי לא פחות ושקט ולא צריכה להיות בעיה להכניס בו GTX גם והוא עולה כ-150 ש"ח פחות

אבל שוב פעם, הבעיה המרכזית לא נפתרה, ה TUNIQ לא יכנס בו יחד עם הפעלת כל המאווררים

ואת ה 900 אני יכול להשיג בסביבות ה 550 ככה שזה הפרש מספיק משמעותי בשביל להביא אותו משם

פורסם

האנטק 900

פורסם

אני מאד אודה לך אם תמצא שוב את הקישורים שאותם אתה מזכיר ותביא לפה.

פורסם
  • מחבר

סורי דניס, אין לי כ"כ איך למצוא אותם

זה היה חיפוש בגוגל על מילות מפתח שאני לא זוכר כרגע

אבל זה גם לא ממש משנה,

כולם אומרים שה 900 מקרר בצורה מצויינת (יש תלונות על דברים אחרים אבל זה לא רלוונטי) ככה שליפול עם המארז הזה אתה לא יכול

ה ZERO גם נראה מארז נחמד, אבל עקב העיצוב שלו, ועקב החוסר תאימות (כנראה) עם ה TUNIQ, ה 900 נראה הרבה יותר אטרקטיבי

אם זה כ"כ חשוב לך, תנסה לבדוק ברשת או לשאול בכמה פורומים

פורסם

יכול להיות שאני אחסוך עוד ואחכה ל - ANTEC P190 שכנראה עדיף על שניהם.

פורסם

יכול להיות שאני אחסוך עוד ואחכה ל - ANTEC P190 שכנראה עדיף על שניהם.

כתבתי עליו עכשיו כתבה, תקרא ותבדוק אם הוא באמת שווה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים