עבור לתוכן

אם כל המחשב יהיה ללא מארז הוא יתקרר יותר טוב ?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לבנות מארז (לצורך העניין הוא יהיה מעץ) שיתאים בדיוק לחדר שלי. אבל בגלל החום התוכניות שלי טיפה השתשבו שכן המעבד מתחיל לקרטע כשהוא מגיע ל50 מעלות (PD 915) לעומת 43 שהוא היה בחורף. אז חשבתי לבנות את המארז בכל זאת אבל להשאיר אותו בלי גג או לחלופין לעשות שעל הגג יהיה מאוורר 25MM (כמו ששאתי בפורום אלקטרוניקה ומודינג) המארז שאני אבנה יהיה משתי קומות:

קומה תחתונה: ספק כוח, HD וספק כוח.

קומה עליונה: לוח אם (שוכב).

אז מה אתם אומרים ?

ד"א הצד הימני של המארז יהיה עם 3 מאוורי 80MM (אחד מכניס אוויר קר לHD ולספק כוח, והשניים האחרים בקומה של הלוח אם כדי להכניס אוויר קר למעבד).

פורסם

איזה קירור יש למעבד?

פורסם
  • מחבר

קירור סטוק מעפן, אין לי כסף להחליף אותו.

בתכנון המקורי היה לשים מאוורר 120MM בדיוק מעל המאוורר של המעבד שמוציא את החום (שכן אוויר חם עולה למעלה)

פורסם

אני לא חושב שצריך כל כך הרבה מאווררים עדיף לך להשקיע את הכסף בקירור נורמלי למעבד!

זה הבדל ענק! לי יש D820 וירדתי ביותר מ10 מעלות!!!!

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לבנות מארז (לצורך העניין הוא יהיה מעץ) שיתאים בדיוק לחדר שלי. אבל בגלל החום התוכניות שלי טיפה השתשבו שכן המעבד מתחיל לקרטע כשהוא מגיע ל50 מעלות (PD 915) לעומת 43 שהוא היה בחורף. אז חשבתי לבנות את המארז בכל זאת אבל להשאיר אותו בלי גג או לחלופין לעשות שעל הגג יהיה מאוורר 25MM (כמו ששאתי בפורום אלקטרוניקה ומודינג) המארז שאני אבנה יהיה משתי קומות:

קומה תחתונה: ספק כוח, HD וספק כוח.

קומה עליונה: לוח אם (שוכב).

אז מה אתם אומרים ?

ד"א הצד הימני של המארז יהיה עם 3 מאוורי 80MM (אחד מכניס אוויר קר לHD ולספק כוח, והשניים האחרים בקומה של הלוח אם כדי להכניס אוויר קר למעבד).

אני מתכנן מודינג מכיוון שאני קונה עוד מעט מערכת קולנוע ביתית אז אין לי הרבה מקום בחדר....

פורסם

מה קשור קירור טוב במארז למקום?

פורסם
  • מחבר

אין לי כסף להחליף אותו.

אני קונה עוד מעט מערכת קולנוע ביתית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים