עבור לתוכן

2 בעיות מוזרות לאחר אוברקלוקינג.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולכם!

לאחר נסיונות לאוברקלוקינג עם הקירור המקורי בתקווה לזכות בתחרות (כן בטח... כל אלו עם הP4 1.6A יקרעו אותי בלי בעיות), כל פעם שעברתי את ה3 ג'יגה עם ה2.4 שלי המחשב לא עשה POST אחרי Soft Boot (ריסטרט דרך תוכנה), אבל אם אני מכבה ומדליק זה עובד, וגם אם אני לוחץ על הכפתור הפיזי במחשב (רק היום סידרתי אותו אבל גיליתי שזה עוזר) זה עובד. מה שמוזר הוא שעשיתי בדיקות בסנדרה והמחשב לא קרס ועבד ביציבות.

בנוסף, בפעם הראשונה שאני מריץ XP אחרי האוברקלוקינג למהירויות הנ"ל הוא עובד טוב, ואחרי שאני מחזיר את הבאס ל133 הוא לא עולה יותר, ועושה לי שגיאה בקובץ שנמצא בwindir/system32/config בשם system. אחרי זה אני מחליף את הקובץ ועושה עוד כמה דברים שחבל סתם לפרט ואז עושה ריסטור.

בואו נראה נתונים:

מתח: +15% בשביל להגיע ל3GHZ (שאני בסביבות ה2.90 - 2.95 רק +5% מספיק, זה גם מוזר...)

לוח אם: SR7-8X

קירור: מקורי למעבד ומארז פתוח, בנוסף מאוורר שקשור בעזרת חוט דיג (אני מקורי...) להיטסינק של המעבד ולכבלי החשמל שמתחברים ללוח ונושף אוויר על הצ'יפסט וקצת על הזכרונות.

זכרונות: PC2700 ג'נריים שהצלחתי להריץ אותם על 140DDR הכי הרבה, בבאס של 168 (הנדרש להגיע ל3.03) הם עובדים בערך על 130.

כמובן שהPCI והAGP נעולים.

תודה מראש,

Ameralis Zaiir

פורסם

לפי דעתי זה החום, יש לך פירוט מעלות?

להגיע ל3G עם הקירור המקורי של המעבד זה מכובד +

גם יכול מאוד להיות שזה הזכרונות

פורסם

לפי דעתי זה בגלל הזכרונות (ג'נריים ::) ::) ::)) או אולי בגלל החום מה הטמפרטורות???

בכל מקרה זה עדיין אוברקלוק מכובד מאוד ועוד עם הקירור המקורי

פורסם

"בבאס של 168 (הנדרש להגיע ל3.03) הם עובדים בערך על 130."

למה הם לא מסונכנים 1:1 עם הFSB ?

פורסם
  • מחבר

לא, עשיתי להם Downclocking כדי שיעמדו בקצב... (פשוט מגוחך, לא?)

בכל מקרה אני חושב על לשים להם קירור, (יש צלעות לזכרונות, אני חושב של TT) זה יכול לעזור? (אין לי כסף לזכרונות חדשים...)

יש הצעות למשהו שאני יכול לעשות עם מאוורר נוסף שיש לי בשביל לשפר את התוצאה?

פורסם

אין טעם בסינקים לזכרון, הוא לא מתחמם כמעט...

פורסם

הבעיות של הרגיסטר/"בעיות בקבצים"/מסכים כחולים/רסטים כל אלה מעידים על מחשב לא יציב תנסה לעלות מתח

או תוריד קצת מהבאס הגבוהה

פורסם

איך אני נועל את הpci ואת agp בלוח אם מסוג epox-8kta+

פורסם
  • מחבר

איך אני נועל את הpci ואת agp בלוח אם מסוג epox-8kta+

אני לא מכיר את הלוח הזה, אבל בלוחות שראיתי בהם את האפשרות הזאת היא הייתה באותו המקום בו אתה עושה אוברקלוקינג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים