עבור לתוכן

מבקש חוו"ד על 2 מארזים של Thermaltake

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

בחיפוש אחר מחשב חדש הוצע לי מפרט מצויין בפורום מפרטים ויחד איתו המארז של אנטק P180.

נכון, הוא בליגה אחרת ואין מה להשוות, אבל לצערי אחרי שיקול נוסף אני נאלץ לקצץ עלויות.

המועמד הקודם היה ה-Gigabyte Aurora, אבל לא אהבתי בו דבר אחד - מאוררים עם לדים כחולים.

לא שזה שיא בשבילי אלא שהחלפה שלהם במידה וארצה באחרים תעלה בערך 200 ש"ח

(אני לא מתכוון לקנות מאוררים פשוטים אלא שקטים וטובים) ואז אני מגיע לעלות של P180 שעדיף על פניו פי כמה.

אז ככה:

מה שחשוב לי הוא שהמארז יהיה גדול ומאוורר היטב.

חשוב לי שיהיה בעל פנל קדמי סגור (שיקולי יופי וטעם אישי).

חשוב לי שהמארז יהיה בנוי היטב ויחזיק לי לזמן רב (כלומר לעוד מפרט לפחות)

חשוב לי שהמארז יהיה שקט כמה שאפשר ואני יודע שאוורור, גודל ושקט עלולים לבוא אחד על חשבון השני.

מצאתי את המארזים הבאים ואשמח לקבל חוות דעת מכם.

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=941

יקר יחסית אך עשוי כולו מאלומיניום - וכאן אתם תסבירו לי את ההבדל המהותי והרווח המעשי בכך

ויש את זה:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=660

תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים. :)

פורסם

הראשון מארז טוב השני ממש לא. בגדול לא הייתי קונה מארז של TT במחירים האלו יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות.

במקומך הייתי לוקח את הP182.

פורסם

ה - NZXT LEXA הוא אופציה טובה.

בכל מקרה אתה יכול לקבל זיכוי על המאווררים של האורורה אם תחליף לו מאווררים וזה לא יעלה כל כך הרבה.

פורסם
  • מחבר

הראשון מארז טוב השני ממש לא. בגדול לא הייתי קונה מארז של TT במחירים האלו יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות.

במקומך הייתי לוקח את הP182.

תודה על ההמלצה אבל רשמתי שאני מעוניין לקצץ עלויות מטה וכבר הציעו לי את הP180 בפורום מפרטים.

למה הראשון הוא טוב והשני לא? אשמח לפרטים נוספים. תודה.

[br]פורסם בתאריך: 6.05.2007 בשעה 19:25:50

ה - NZXT LEXA הוא אופציה טובה.

בכל מקרה אתה יכול לקבל זיכוי על המאווררים של האורורה אם תחליף לו מאווררים וזה לא יעלה כל כך הרבה.

תודה לך על התגובה.

LEXA "מכוער" בעיני (understatement) ולגבי האופציה להזדכות על המאווררים זה רעיון יפה ואני אבדוק את זה.

מה שכן אמרו לי בפורום מפרטים שהGB לא מהשקטים ביותר (אולי בגלל 3 מאווררים ואולי בגלל החלון היחסית גדול בצד)

עכשיו בעניין הTT - מה דעתכם על המארזים בצירפתי בלינקים? במה הם פחות טובים מאחרים? לפיה מבנה הם נראים דומים

ולפי המפרט שלהם גם דומים למארזים אחרים. מה הופך אותם לפחות או יורת טובים מאחרים?

תודה רבה.

פורסם

המארז הראשון עולה כמו ה - P180, אז למה אתה בכלל שוקל אותו אם אתה מעוניין לקצץ בעלויות.

המארז של GB והמאווררים שלו - שקטים.

פורסם
  • מחבר

זהו שבפורום מפרטים מי שעזר לי בשיפוץ המפרט שהרכבתי, לא ממש מסכים איתך.

עכשיו, אין ספק שהכל יחסי וביחס לP180 הGB אולי פחות שקט, אבל אותו ממליץ

התייחס לGB כלא שקט by defenition.

הנטייה הראשונית שלי אמרה לי לבחור בGB, אבל אחרי שראיתי את המבנה הפנימי של הP180 נפלתי.

מה שכן, אני לא מבין לה אין עוד מארזים כאלו ולא בהכרח במחיר הזה.

מדוע הNZXT ADAMS (שלא מצאתי עליו ביקורות) נראה מבפנים פשוט כמו כל השאר.

וד"א, עדיין לא הבנתי מה רע בTT הזול יותר למשל. הוא נראה לי דומה מאוד לאחרים בתמונות הפנים שלו ובמפרט שלו.

עוד drive bay פחות drive bay אבל הם כולם נראים על פניו דומים.

יש אולי אלטרנטיבה להמלצה לצד הGB.

פורסם

מי שאמר לך שה - GB רועש מאד מגזים, אני הייתי מגדיר אותו כך רק בהשוואה למארזים כמו P180 או SOLO שהם מהשקטים ביותר בשוק.

אם תחפש תמצא המון ביקורות על האדמאס, לי היו ציפיות גבוהות ממנו ולאחר שקראתי כמה ביקורות התאכזבתי מעט והבנתי שה - ZERO עדיף עליו ללא ספק.

במחיר של ה - TT הזול יותר יש מארזים עדיפים בהרבה כמו ה - GB, ה - LEXA וגם ENERMAX CS-718.

פורסם

בגדול האירוקה הוא מארז טוב, יש לו קירור מצויין עשוי כולו מאלומיניום MOBO נשלף וכל מיני שטויות כאילו.

הם גם מאוד גדול.

אני אישית לא אוהב את הצורה שהוא בנוי מבפנים אני מעדיף שיש חלוקה לתאים.

בכל מקרה לגבי עוד מארזים בסיגנון של הP180 יש את הA10 שהוא המארז טוואר הכי טוב שכסף יכול לקנות (ועולה על הP182\0 בכל פרמטר גם בשקט).

פורסם
  • מחבר

A10 של איזה יצרן?

כמה הוא עולה?

מאחר וציינת שזה המארז הטוב ביותר שכסף יכול לקנות אז אשאל אותך - האם קראת את הנימוקים שלי לבחירת מארז?

אני מחפש לקצץ במחיר המפרט כאשר החלק הכי יקר בו שנראה שניתן לקצץ בו הוא המארז שהציעו לי - P180 שלבדו

עולה כ1000 ש"ח וזה מהווה חלק נכבד מהמחיר הכולל.

אשמח לקבל המלצות ענייניות ואם פרטים נוספים מלבד ציון הדגם שלא נותן לי הרבה.

אני לא בקיא בכל היצרנים והמארזים שיש בשוק.

תודה רבה ויום טוב לכולנו. :)

פורסם

הוא לא בטווח מחירים שלך, ככה שזה לא עקרוני.

בכל הP182 עולה 920 כמו הP180.

בכל מקרה אם תגיד מה המקסימום שאתה רוצה לשים על מארז יהיה יותר קל להביא לך המלצות.

אז ככה:

מה שחשוב לי הוא שהמארז יהיה גדול ומאוורר היטב.

1. חשוב לי שיהיה בעל פנל קדמי סגור (שיקולי יופי וטעם אישי).

2. חשוב לי שהמארז יהיה בנוי היטב ויחזיק לי לזמן רב (כלומר לעוד מפרט לפחות)

3. חשוב לי שהמארז יהיה שקט כמה שאפשר ואני יודע שאוורור, גודל ושקט עלולים לבוא אחד על חשבון השני.

1. P182 או אירוקה.

2. המארזים יחזיקו לך גם לעוד 5 שנים.

3. P182 והמממ עד 1000 שקל זה היחיד שעולה לי לראש. לגבי איוורור האירוקה מצויין אבל מצד שני פחות שקט.

פורסם

קח P182

פורסם
  • מחבר

המון תודה על התגובות חבר'ה אבל אני מנסה למצוא מארז זול יותר מהP180

שיוכל לענות על הדרישות שלי. ברור שהוא יהיה פחות טוב מהP180 או הP182,

אבל אני רוצה לדעת מה אני יכול להשיג בפחות מ1000 ש"ח.

אני לא רוצה להגדיר תחום מחיר מדויק כי זה נזיל. אבל לצורך השוואה מארז שאהבתי

את המראה שלו והוא מאוורר היטב לטענת כל הביקורות, אבל לא שקט כל כך זה הGB Aurora

שעולה בסביבות ה650. זה התחום שאני מנסה להתמקד בו. אולי 700, אולי 750, לא יודע.

אבל בכל מקרה לא 1000. אשמח לעזרה והמלצות נוספות.

תודה רבה.

ד"א מצאתי את המארז הזה אבל לא בשום חנות בארץ. מישהו יודע עליו משהו?

http://www.lascala.co.il/products-tj03.htm

או שהוא ישן מידי ולא נמכר כבר....

יום טוב לכולנו. :)

פורסם

קיצור אתה לא רוצה לשים יותר מ750 שקל. את הTJ03 לא מוכרים בארץ וכמעט אין דגמים של SS בארץ.

קח 3D 570 אין לך אפשרות יותר טובה בתקציב הזה. הוא אומנם לא הכי שקט אבל הוא גם לא רועש. לא תמצא מארזים שקטים מאוד כמו הP182 PC 101 בתקציב שלך.

פורסם

אני ממליץ על ה - NZXT ZERO.

לדעתי התוספת מה - AURORA 3D ל - 570 (שהיא 150 ש"ח) לא משתלמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים