עבור לתוכן

מערכת קירור מים עד 200$

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני יודע שיש דיון על זה בסטיקי, ואפילו יש מפרט של עד 200$, אבל שבדקתי את המחיר של הרכיבים הם עלו על 200$.

המערכת תהיה למעבד, ואני צריך "RADBOX" חיצוני לרדיאטור שיתאים מכיוון שאני לא הולך לעשות מודינג.

חשבתי על משהו כזה[מהדקים ונוזל קירור אני אקנה בארץ, מכיוון שאני לא יכול לעבור את ה200$ אפילו בסנט]:

Swiftech MCP655 12 VDC Pump

$79.95 x = $79.95

MCB-120 "Radbox" radiator/fan housing - Blue

$17.95 x = $17.95

Swiftech MCR Quiet Power Series radiators - 120mm Black

$28.50 x = $28.50

Swiftech Storm Universal Waterblock Rev 2

$54.95 x = $54.95

Swiftech MCRES-Micro Swiftech MCRES-Micro

$16.95 x = $16.95

Primochill UV Tubing - Blue 1/2 - 3/4 Primochill UV Tubing - Blue 1/2 - 3/4

$1.25 x = $1.25

איך המערכת? והאם למישהו יש הצעות למערכות יותר משתלמות?

האם הצינורות [לא זוכר איך קוראים לזה -TUBE] של 2\1" יכנסו בחריץ PCI של הRADBOX?

תודה רבה לעונים על השאלות.

פורסם

מערכת לא כל-כך מאוזנת. הייתי במקומך מתפשר על הבלוק לטובת רדיאטור 120x2 שיעשה הבדל הרבה יותר גדול. מאיזו חנות אתה מזמין ד"א?

ולגבי הצנרת, ה-PCI Bracket של MCB-120 מותאם ל-1/2" אז לא תהיה כאן בעיה

פורסם
  • מחבר

מערכת לא כל-כך מאוזנת. הייתי במקומך מתפשר על הבלוק לטובת רדיאטור 120x2 שיעשה הבדל הרבה יותר גדול. מאיזו חנות אתה מזמין ד"א?

ולגבי הצנרת, ה-PCI Bracket של MCB-120 מותאם ל-1/2" אז לא תהיה כאן בעיה

את המערכת הזאת הרכבתי מJAB TECH אבל בהתחלה תכנני על PETRASHOP או FROZENCPU.

אתה יכול להרכיב לי מערכת יותר מאוזנת? ואם נכנס בתקציב אז גם מהדקים ונוזל?

ד"א מערכת קירור מים נחשבת בתור חלקים אלקטרוניים? כי אם לא אז אני לא אוגבל ל200$ בשביל לא לשלם מע"מ ואז אני אוכל להרכיב מערכת יותר חזקה.

תודה לך על העזרה

פורסם

Jab Tech לא עושים משלוחים לארץ ככל הידוע לי

פורסם
  • מחבר

Jab Tech לא עושים משלוחים לארץ ככל הידוע לי

אמא שלי טסה בקרוב ואני מזמין את החלקים לבית של קרוב משפחה והיא תאסוף את החלקים משם.

אתה יכול להרכיב לי מערכת [לא משנה מאיזה חנות, העיקר שתהיה אמניה] ולענות לי על השאלות בתגובה הקודמת? תודה

פורסם

בתקציב הדוק מאוד הצלחתי להרכיב את המפרט הבא בJab-Tech

(אחלה חנות דרך אגב :) למי שנמצא בחו"ל)

Swiftech Apogee GT universal water block

x = $45.95

--------------------------------------------------------------------------------

Swiftech MCR-220 Radiator - Black

Selected options:

Barb: 1/2" Barbs

x = $41.00

--------------------------------------------------------------------------------

MCB-120™ "Radbox" radiator/fan housing - Blue

x = $17.95

Swiftech MCP655™ 12 VDC Pump

x = $79.95

1/2" T Line for 1/2" ID Tubing - Black

x = $0.99

Dangerden Fillport - Delrin

Selected options:

Barb Type: Perfect Seal

Barb: 1/2"

x = $11.95

ClearFLEX 60 Tubing 1/2" ID / 5/8" OD

x = $1.70

סה"כ 199.49$

*החלפתי את הבלוק לApogee GT החדש שגם זול יותר וגם טוב כמעט באותה מידה

*שדרגתי את הרדיאטור לדגם 120x2

*שדרגתי את הצנרת לאיכותית וזולה יותר

*משיקולי עלות החלפתי את המיכל בT-Line + Fillport. אם הצבע של הT-Line מציק אפשר לקנות אחד שקוף בארץ וב"עודף" לקנות יותר צנרת

לגבי השאלה בפוסט הקודם, תיאלץ לשלם מכס במידה וערך המוצרים הכולל עובר את רף ה200$ בלי קשר להיותם מוצרים אלקטרונים או לא (למעט סחורה פטורה ממכס שלא קשורה לת'רד הזה)

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני אלך על המערכת שהצעת לי פה, רק יש לי כמה שאלות:

1) מה זה ה Dangerden Fillport - Delrin הזה? לא הבנתי מה הוא עושה ולמה הוא עולה כ"כ הרבה.

2) אתה יכול להביא לי לינק למהדקים [או מה שזה לא יהיה] לצנרת בשביל שלא יפול בטעות [צריך לשים את זה על החיבורים של הצינורות לא?], לנוזל המיוחד [ANTI FREEZE נדמה לי] ולRESERVOIR בארץ?

3) מה זה הT-LINE הזה ואיפה הוא נמצא בחנות ? אני לא מוצא אותו.

4) המחיר של המשלוח נחשב בחנות אוטומטית, אבל במכס גם מחשיבים אותו? כי אם לא אפשר להחליף את הFILLPORT + TLINE לRESERVOIR רגיל נכון?

תודה רבה על העזרה

5)אם אני ארד לרדיאטור של 120MM אחד זה יפגע בביצועים? כי ככה אני יכול להוסיף את הRESERVOIR בשקט?

6) למה שמת לי 2 "חבילות" של צנרת? אחד לא מספיק?

פורסם

1) פילפורט הוא פתח מילוי שמתברג על הT-Line (ראה סעיף 3) ומבטל את הצורך בReservoir

2) מהדקים ואנטי-פריז אפשר למצוא בכל חנות כלי בית כמו "הום סנטר" ו"אייס". במידה ותבחר לקנות Reservoir בארץ, יש מספר דגמים טובים בפנדה ונועה

3) http://www.jab-tech.com/1-2-T-Line-for-1-2-ID-Tubing-Black-pr-3519.html

הסבר קצר: הצינור האופקי משמש המשך ישיר של הצנרת והנוזל זורם דרכו, הצינור האנכי משמש למילוי חוזר באמצעות הפילפורט

4) אין מה לדאוג, המכס לא מתחשב בעלות המשלוח. ב99% מהמקרים ערך המוצרים ועלות המשלוח יהיו רשומים בנפרד על האריזה. הבעיה היחידה היא שאם תחזור לReservoir במפרט הנוכחי, כל העסק יעבור את ה200$ ומזה בדיוק אתה מנסה להימנע

5) הפגיעה בביצועים תהיה משמעותית (בעיקר בהתחשב בפליטת החום של מעבד מודרני). צירוף של רדיאטור 120x2 ובלוק תקציבי כפי שהמלצתי ייתן את הביצועים הטובים ביותר במגבלות ה200$

6) כל יחידת צנרת היא באורך 1FT (או 30 ס"מ) ולדעתי אחת זה לא מספיק

פורסם
  • מחבר

אוקיי...

איך אני ממלא את ה"מים" דרך הפילפורט הזה?

כמה כמות של ANTI FREEZE צריך לשים? והאם אחרי ששמים אנטי פריז שמים מים או שממלאים את הכל בANTI FREEZE? תודה

פורסם

הפילפורט הוא כמו ברז, פשוט תסובב אותו לפתיחה ותמזוג את הנוזל פנימה בזהירות. תעשה את זה כשהמערכת כבויה וחשוב מאוד למלא אותה עד הסוף - אסור שיישאר אוויר לכוד במערכת. אחרי שסיימת תפעיל את המשאבה (כאשר הפילפורט עדיין פתוח) ותן לנוזל לזרום בלופ כדי לחלץ את כל בועות האוויר שעדיין עשויות להימצא בפנים. במידה ומפלס הנוזל יורד במהלך ההרצה פשוט תוסיף עוד וכשסיימת תסגור את הפילפורט. נ.ב. הפילפורט צריך להימצא בנקודה הגבוהה ביותר במערכת

כמות הנוזל הדרוש אינה קבועה, פשוט תמלא הכל עד הסוף כפי שהסברתי מקודם

אין צורך לערבב במים מכיוון שאנטי-פריז גם לבדו זורם באופן חלק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים