עבור לתוכן

האם כל מארז יתאים?

Featured Replies

פורסם

במחשב הישן שלי המאוורר של הספק הפסיק לעבוד.

המארז הישן הוא קטן מימדים (נראה לי קראו לזה MIDI) והספק יושב בדיוק מעל המאוור של המעבד.

לכן אני שוקל לקנות מארז חדש גדול עם ספק גנרי - משהו זול בפחות מ-150 ש"ח.

השאלה היא האם כל מארז שאקנה יתאים ללוח האם

ASUS P4T CM - 423 pin socket - RDRAM memory

אולי בכלל הנושא שמפריע לי (הספק מסתיר את המאוורר) לא כ"כ חשוב, ועדיף לקנות ספק בלבד?

ושאלה נוספת - היכן אני יכול למצוא כיום מאוורר מתאים למעבד, אם ארצה להחליף גם אותו?

פורסם

ב-200 שקל אתה יכול להביא מארז וספק חדשים של FOXCONN

פורסם

במחשב הישן שלי המאוורר של הספק הפסיק לעבוד.

המארז הישן הוא קטן מימדים (נראה לי קראו לזה MIDI) והספק יושב בדיוק מעל המאוור של המעבד.

לכן אני שוקל לקנות מארז חדש גדול עם ספק גנרי - משהו זול בפחות מ-150 ש"ח.

השאלה היא האם כל מארז שאקנה יתאים ללוח האם

ASUS P4T CM - 423 pin socket - RDRAM memory

אולי בכלל הנושא שמפריע לי (הספק מסתיר את המאוורר) לא כ"כ חשוב, ועדיף לקנות ספק בלבד?

ושאלה נוספת - היכן אני יכול למצוא כיום מאוורר מתאים למעבד, אם ארצה להחליף גם אותו?

אני במקומך הייתי משיג כסף וקונה איזה מארז נורמלי.. למשל האלו של HEC ב250 ש"ח בערך..

לשאלתך, כול מארז יתאים אם הוא ATX.. אני מניח שהלוח הזה הוא ATX..

לא הבנתי עדיין מה זאת אומרת שהספק מסתיר את המאוורר.. אבל אם הוא חוסם את האיוורר אז כן, צריך להחליף.. תבדוק טמפ'

את המאווררים למעבד אתה יכול למצוא בכול חנות מחשבים נורמלית.. KSP,PLONTER,IQPC,SKYPC,PANDAS יש המון.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות!

"הספק מסתיר את המאוורר של שמעבד" - הכוונה לכך שהספק נמצא באותו גובה כמו המעבד, ממש מולו. יש מרחק (אופקי) של כחצי ס"מ בין פתח המאוורר לדופן הספק. לדעתי זה מפריע מאוד לזרימת האויר, למרות שלא ראיתי השלכות בפועל (לא מדדתי טמפ' בעבר, ועכשיו זה בעייתי ..). המארזים המודרנים יותר גבוהים, והספק נמצא מעל לוח האם ולא מקביל לו.

לגבי הFOXCONN - אפשר לקבל קישור לדגם טוב עם ספק?

אני לא מעוניין להשקיע מעל 200 ש"ח בשום מקרה. האם הספקים של FOXCONN נחשבים איכותיים?

אם אני פשוט אקח פתרון קרור אחר במקום המאוורר של המעבד, ואשאר עם אותו מארז?

[br]פורסם בתאריך: 6.05.2007 בשעה 09:33:14

עכשיו שמתי לב לעוד משהו חשוב:

המסך אצלי מתחבר ליציאת power של הספק הישן. שמתי לב שבספקים החדשים אין יציאה כזו ..

לאן אוכל לחבר את המסך?? האם אפשר עם כבל רגיל לשקע החשמל?

פורסם

כן אתה יכול לא לדאוג

הלוח שלך הוא לוח MINI ATX רגיל ביותר

ככה שכול מארז עם ספק עליון אמור להתאים לך יופי יופי ;D!

רק כשאתה מעביר תלוח תבדוק טוב שאתה לא מקצר כלום ... :-X...

כך זה ה PDF של הלוח שלך בהצלחה גבר !

:yelclap::hi:

אופס שכחתי תלינק בבקשה www.unitycorp.co.jp/support/download/manual/423/p4t_cm_e.pdf

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם!

מקווה שלא אשבור כלום :)

פורסם

חח בהצלחה

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים