עבור לתוכן

התייעצות בין 2 זכרונות

Featured Replies

פורסם

איזה מבין הזכרונות עדיפים לאוברקלוק? הציוד יהיה E6600 וASUS COMMANDO [הוא תומך ב1066MHZ בסטוק?]

ocz platinum 2GB DDR2 1066

g.skill DDR2 800 2gbHZ

אני אקנה אותם מארה"ב, נגיד שהמחירים אותו דבר.

אני צריך 2GB

איזה זכרונות עדיפים? והאם הCOMMANDO תומך בזכרונות 1066 MHZ?

פורסם

מן הסתם של ה1066M

פורסם

גם ה GSKILL יכולים להגיע לתדר כזה, אבל ב OCZ הם באים כבר על התדר הזה, ככה שהם יהיו עדיפים...

והלוח תומך בזכרונות אל תדאג...

ובכל מקרה, בשביל מה כזה לוח וכאלה זכרונות? לוח כמו GB 965P-DS3 REV 3.3 יכול לתת באס של בערך 450, מה שאומר תדר סופי של קצת יותר מ 4GHz למעבד... ואין כמעט סיכוי שתגיע לתדר כזה יציב על טמפרטורה נורמאלית...

בקשר לזכרונות, זכרונות 800MHz פשוטים של טווינמוס לדוגמא יתנו לך לפחות 400 באס, מה שאומר תדר של 3.6GHz לפחות. ועם קצת מזל אז אפילו יותר.

וגם את האמת אפשר לקחת את ה E4300, הוא בערך משתווה ל E6600 ב OC, חוץ מ 2MB קאש שמאוד זניחים.

תקרא את הביקורת על ה E4300 באתר...

ככה אתה חוסך הרבה מאוד כסף, וכמעט לא מאבד ביצועים.

פורסם
  • מחבר

גם ה GSKILL יכולים להגיע לתדר כזה, אבל ב OCZ הם באים כבר על התדר הזה, ככה שהם יהיו עדיפים...

והלוח תומך בזכרונות אל תדאג...

ובכל מקרה, בשביל מה כזה לוח וכאלה זכרונות? לוח כמו GB 965P-DS3 REV 3.3 יכול לתת באס של בערך 450, מה שאומר תדר סופי של קצת יותר מ 4GHz למעבד... ואין כמעט סיכוי שתגיע לתדר כזה יציב על טמפרטורה נורמאלית...

בקשר לזכרונות, זכרונות 800MHz פשוטים של טווינמוס לדוגמא יתנו לך לפחות 400 באס, מה שאומר תדר של 3.6GHz לפחות. ועם קצת מזל אז אפילו יותר.

וגם את האמת אפשר לקחת את ה E4300, הוא בערך משתווה ל E6600 ב OC, חוץ מ 2MB קאש שמאוד זניחים.

תקרא את הביקורת על ה E4300 באתר...

ככה אתה חוסך הרבה מאוד כסף, וכמעט לא מאבד ביצועים.

תודה לך על התשובה המרחיבה, אבל יש לי את השיקולים שלי למערכת שאני רוצה. אז אני אלך על הPLATINUM. 100% הCOMMANDO תומך ב1066 MHZ? כי בביקורת של הCOMMANDO שעשו פה, כתוב שה965P תומך רק ב 533\\667\\800.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים