פורסם 2007 במאי 418 שנים יש ברשותי ל.אם עם כרטיס רשת שתומך במהירות 1000Mbps, והמודם שלי תומך במהירות 100Mbps, העם יש מודמים שתומכים ב-1000Mbps שהכבלים יכולים לספק לי?
פורסם 2007 במאי 418 שנים מה חחחחח, לא הבנתי?זה לא משנה בכמה תומך המודם או את מהירות היציאה אין בארץ אפשרות לקנות חבילות אנטרנט בכזו מהירות...
פורסם 2007 במאי 418 שנים מחבר לא פשוט אני רוצה לחבר את המודם לראוטר על 1000Mbps, ואת הראוטר למחשב.הבעיה הראוטר תומך המודם לא.
פורסם 2007 במאי 418 שנים מחבר זה דפקה כן קשורחיבור בין מודם לראוטר זה העברת נתונים בינהם, למחשב זה כבר משהו אחר.אני יודע שאני לא ינצל את זה, אבל אני רק שואל.ונכון שהכל יעבוד פיקס, אבל על 100Mbps.בכל מיקרה אין טעם להמשיך, דיברתי עם הוט, הם אמרו שהם לא מספקים כאלה מודמים בארץ, בחוץ לארץ זה משהו שונה.
פורסם 2007 במאי 418 שנים אין שום הגיון במה שאתה שואל.החבילה הכי גבוהה שיש כרגע לHOT זה 6מגה זה 6\100 מהמהירות המקסימלית שמספקת לך תקשורת רגילה של 100MBPS.זה לא שהמהירות ו\או הפינגים יהיו נמוכים יותר אם תיהיה לך שם תקשורת של 1GBPS בין המודם לראוטר, לא תראה שום הבדל.
פורסם 2007 במאי 418 שנים מחבר טוב תודה על ההסבר, כי פשוט במחשב הישן יש לי 10Mbps ושעברתי ל-100Mbps הפינגים ירדו פלאים וגם האינטרנט היה יותר מהיר, וגם העלייה של המהירות היתה יותר מהירה.אז נגיד עם יהיה לי 1Gbps אתה אומר שלא יהיה הבדל?עריכה:לא משנה, אני מאמין שלא יהיו לי הבדלים.אפשר לינעול פשוט השאלה הזו טיפשית, אבל היא הציקה לי הרבה זמן.
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר יש מצב, אני לא שולל שום אפשרויות, בכל מיקרה אני מאוד אבל מאוד חלש בנושא של הרשתות אינטרנט אז אני שואל, אני תמיד שמח לדעת עוד.
פורסם 2007 במאי 518 שנים אין שום טעם להשקיע גם אם יש למודם של 1000MBIT מספיק 100MBIT שכן קצב התעבורה הכי גבוה בארץ הוא 6MBאם כבר תשקיע בשרת ביתית של 1000MBIT אבל זה עולה המון ואני מדבר מתוך ניסיון שלי כי הרגע אני בונה רשת כזאת בבית ורק הכבלים עולים 15 שקל למטרמדובר בכבלים של CAT7 שיקרים ואין צורך ברשת כזאת יקרה למשתמש ביתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.