עבור לתוכן

מחשב ב5000 ללא מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

זה המחשב שאני הולך לקנות. אני כבר סגור על הכול, אשמח לקבל חוות דעת האם זה נראה טוב ואם יש הצעות לשיפור (אין צורך להתחיל לבנות לי מפרט חדש, רק שינוים קוסמטים)

אם יש לכם הצעה איך אני יכול לחסוך קצת כסף אז אני אשמח כי זה מעל התקציב שלי.

לא AMD!!

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1295

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1300

הכרטיס נקנה בחול.

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤220

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤576

מארז:

COOLERMASTER CENTURION 532 REV2.0 : RC-532-SKR3 ¤420

(לאחר זיכוי על הספק, שאלתי טלפונית המארז כולל 2 מאוורירים)

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5180

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם

אחלה מפרט!

המחיר של הכרטיס מסך פשוט... כיף לך :silly:

רק המארז לא מכיר אותו, חכה לתגובות עליו, אך בכל מקרה אני הייתי הולך של האפולו של NZXT ב-40 ש"ח פחות, שהוא גם איכותי מאוד וגם מעוצב, וכל זה במחיר משתלם מאוד:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3239

פורסם

אחינו מה שעשית זה קנית מטוס עם פנסים של סובארו , אין לך קירור לעשות אוברקלוק וגם לא זכרונות ממש מותאמים ולכן אתה כנראה לא תעשה אוברקלוק , ולכן כל הקיבעון על אינטל מיותר בתקציב הזה ללא אוברקלוק אתה תקבל מחשב טוב וזול בהרבה שלAMD , בכל מקרה שים עוד 500 שקל קח קירור לאוברקלוק כגון TONIQ SUNBEAM 120MM וזכרונות עם צלעות קירור ו 800 מגהרז ותעיף את המחשב הזה באוברקלוק .....

המארז "אפולו" עדיף ברבה לדעתי , גם לקחת ספק חזק חבל להיתפשר ....

פורסם

אחינו מה שעשית זה קנית מטוס עם פנסים של סובארו , אין לך קירור לעשות אוברקלוק וגם לא זכרונות ממש מותאמים ולכן אתה כנראה לא תעשה אוברקלוק , ולכן כל הקיבעון על אינטל מיותר בתקציב הזה ללא אוברקלוק אתה תקבל מחשב טוב וזול בהרבה שלAMD , בכל מקרה שים עוד 500 שקל קח קירור לאוברקלוק כגון TONIQ SUNBEAM 120MM וזכרונות עם צלעות קירור ו 800 מגהרז ותעיף את המחשב הזה באוברקלוק .....

המארז "אפולו" עדיף ברבה לדעתי , גם לקחת ספק חזק חבל להיתפשר ....

תגיד לי מה אתה מחרטט פה במוח אתה יודע בכלל על מה אתה מדבר? מי אמר לך שהוא בכלל מתכנן לעשות oc, וגם אם לא, ה6600 של אינטל עידף על ה 6000 של amd כי הם בערך אותו מחיר.. והמפרט בסדר גמור למה אתה סתם מטעה?! איך אני שונא שעושים את זה..

בקשר למארז אני מסכים איתך שהוא צריך לקחת את האפולו- הוא עדיף.. וספק אין בכלל צורך להחליף הספק הזה איכותי ומעולה ויחזיק את המערכת..

פורסם
  • מחבר

אין לי כוונה או ידע כלשהו לעשות OC, יכול להיות שאולי עוד שנתיים שהמחשב יתחיל לקרטע אני יעשה OC.

כרגע שום משחק לא יעבוד יותר טוב עם OC אז למה לעשות OC, עכשיו?

קירור תמיד אפשר להוסיף אחר כך.

בקשר לאפולו הרבה המליצו עליו אבל לפי התמונה הוא מצועצע מדי ולא יפה. אהבתי את העיצוב של CM.

אני באמת מעונין לחסוף בספק ומארז (בחיים שלי לא השקתי יותר מ200 שקל ולא היתה לי שום בעיה אבל בזכות הפורם הבנתי שצריך להשקיע)

הבעיה שאני מוגבל בקניה ב-IQPC וגם אין לי מושג בספקים. אם למישהו יש רעיון לספק+מארז שיעלו כ-600 שקלים, אשמח לדעת ולחסוך קצת כסף כי עברתי את התקציב בהרבה (התחלתי ב-4 ולאט לאט עליתי)

זכרונת 800 - שוב פעם ענין תקצבי.

תודה על עזרתכם.

פורסם

איתי על מה אתה מדבר עם זכרונות VALUE אין לו מה לגעת באובר , והספק בסדר סתם אמרתי העדפה אישית , והוא כן מתכנן אובר , לקחת אינטל בלי אובר = בזבוז כסף , אז תלמד מפרטים ואז דבר אליי סבבה ?

פורסם

אתה יכול לקחת את ה NoiseTaker 420W. הוא גם יספיק, ועולה בערך 50 שקל פחות.

בקשר למארז, אתה יכול לקחת את ה Compucase 6A19 השחור (מסומן באות B) שעולה 220 שקל בערך. מארז מעולה ופשוט, אך קצת רועש. אם חשוב לך השקט תחליף את המאווררים שלו ל 2 שקטים. בערך 50 שקל למאוורר.

או שכבר תישאר עם ה CM centurion. מארז טוב.

ו sheda גם אם לא מתוכנן OC, זה המעבד הכי משתלם שיש בטווח מחיר הזה. יותר חזק בדרך כלל מה AMD 6000, עולה אותו מחיר בערך, והרבה יותר קריר.

ה AMD 6000 תנור.

וסתם שתדע גם עם זכרונות VALUE כאלה הוא יכול להגיע לפחות ל 3GHz באובר קלוק. עם קצת מזל אז אפילו ליותר.

פורסם

אין לך שום צורך בזיכרון 800 אתה לא תרגיש שום הבדל אלא אם כן אתה עושה oc.. בקשר לאפולו, אם אתה אומר שהוא מצועצע מדי אז יש מארזים אחרים של החברה שהם נראים אחרת.. הנה שתי אפשרויות בישבילך:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3260

או

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3259

פורסם

איתי על מה אתה מדבר עם זכרונות VALUE אין לו מה לגעת באובר , והספק בסדר סתם אמרתי העדפה אישית , והוא כן מתכנן אובר , לקחת אינטל בלי אובר = בזבוז כסף , אז תלמד מפרטים ואז דבר אליי סבבה ?

ה E6600 לוקח את כל המעבדים של AMD בהליכה גם באוברקלוק וגם בלי אוברקלוק

הוא אמר שהוא לא מתכנן לעשות OC

הספק מצויין והוא הספק הכי משתלם שיש היום

כעקרון זה מפרט מושלם

אני גם מתכוון לקנות כזה מפרט פשוט אני לא מוכן להסתכן ולהזמין 8800 מחו"ל

אני ממליץ גם לפותח התרד לא לעשות את הטעות הזאת כי אם תהיה בעיה אתה תצטרך ללכת לחפש מי יסדר לך אותה וגם תצטרך לשלם

חבל פשוט

פורסם

רואים שאתה לא מבין בגרוש על מה אתה מדבר :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים