עבור לתוכן

שלום, צריכה שתבנו לי מפרט , תקציב- 3500-4000 ש"ח, כמה שפחות יותר טוב.

Featured Replies

פורסם

לא אכפת לי להשקיע קצת אם האיכות הרבה יותר טובה...

אם כך אין שאלה כלל - לכי על המפרט הראשון שנתתי (עם ה-VP930).

אם 90% מהשימוש שלך זה צפיה בסרטים ישירות מול המסך - את יכולה לשקול גם את המסך 22' הרחב שהצעתי.

במקרה זה חסרונות ה-TN פחות מורגשים ומרוויחים מסך גדול ורחב עם רזולוציה גבוהה יותר. עדיין איכות הטקסט וזויות הצפיה שלו יהיו בעיתיים בהשוואה ל-VP930 אבל זה נסבל אם עיקר השימוש הוא סרטים.

אני ממליץ לך לפנות 20 דקות ולקרוא את המאמר של ארז.

תתקשרי ל-IQPC ותבקשי להתייעץ עם יאיר (שמשתתף פה גם בפורום) - אני בטוח שהוא ישמח לעזור. הוא יודע המון וחשוב יותר - ישר והגון.

פורסם

ציטוט של TMPUSR: "אני מיחצן את IQPC? לא מכיר אותם כלל"

ציטוט נוסף:

תתקשרי ל-IQPC ותבקשי להתייעץ עם יאיר (שמשתתף פה גם בפורום) - אני בטוח שהוא ישמח לעזור. הוא יודע המון וחשוב יותר - ישר והגון

אין פה בכלל הרצה של החנות..... אני מדמיין אני פשוט :screwy:

בכל אופן אם את רוצה את אותו מפרט בדיוק יש בKSP בפחות כסף!!!!

ואם את רוצה את המסך תזמיני לחוד יש אותו ב100 ש"ח פחות מחנות בזאפ

כך תחסכי על אותו מפרט כמה מאות ש"ח

פורסם

morangal555

IQPC ו SKYPC זו לא אותה חנות.

וכולם ממליצים על IQPC בגלל המחירים והשירות. לא בגלל משהו אחר.

ו KSP נותנת חרא של שירות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז תודה לכולם

אעדכן אותכם :)

לילה טוב..

פורסם

morangal555

IQPC ו SKYPC זו לא אותה חנות.

התבלבלתי התכוונתי לIQPC

ערכתי

פורסם
  • מחבר

אה אבל רגע, שכחתי לשאול,

נכנסתי ל IQPC וחוצ מכל המפרט שהצעת, יש עוד כל מיני דברים שאני לא יודעת מה לכתוב כמו :

ספק כוח, מערכות הפעלה, קירור למעבד?? ויש עוד כמה דברים שם, חוצ ממה שרשמת אני לא יודעת מה למלא שם..

פורסם

לא צריך למלא :P

חייב למלא רק את מה שמסומן בכוכבית.

פורסם
  • מחבר

טוב נו, אני לא מומחית כמוכם.. ::)

אני בכלל אחות.. :silly:

פורסם

uriby - אתה קרוב במקרה ל-urib המפורסם? לא, אין קשר, ואני לא פריק של AMD

יש לי הרגשה שאתה לא לגמרי סגור על:

1. מה הצעתי במפרט

2. ההבדלים בין מסכי LCD

3. רמת החנויות שהצעת

1. לא הצעתי כלל כרטיס מסך, אז אני לא יודע למה שייך המחיר שנתת מ-SKYPC

טעות כתיב, התכוונתי כמובן ללוח אם. ערכתי את ההודעה

2. המסך שהצעת מבוסס על פאנל TN ונחות משמעותית כמעט בכל פרמטר ממשי מול ה-VP930

הנתונים שנתת הם נתונים פרסומיים בלבד ואין להם כל קשר למציאות.

אם כבר ללכת למסך מבוסס TN אז כבר ללכת על 22' רחב כמו שציינתי קודם, וגם זה בערבון מוגבל.

מציע לך ולכולם לקרוא את המדריך המצויין של ארז:

גם בין הניתוח התיאורטי לבין המסכים בפועל יש הבדל. מסך טוב של חברה טובה, גם בטכנולוגיה לכאורה נחותה יותר, הרבה פעמים טוב ממסך מתקדם לכאורה אבל עם אלקטרוניקה דפוקה. ראה למשל הבדלים בין עשרות טלויזיות LCD באותה טכנולוגיה. יתכן שבמקרה זה אכן המסך שהצעת טוב יותר אם כי לי יש מסך LG דומה לשימושים דומים לדרישות שלה והוא יותר ממספיק. הבדלים של 350-400 ש"ח לא הולך ברגל, לפחות לאנשים שעובדים קשה בשביל הכסף.

3. לגבי SKYPC יש דעות לכאן ולכאן והמחירים שלהם לרוב לא אטרקטיביים יותר בחישוב הכללי של המפרט כולו.

שתי החנויות האחרות מושמצות פה בפורום בלי סוף ואני אישית הייתי ממליץ לכל אחד להתרחק מהם.

לגבי החנויות האחרות, במיוחד לגבי אייבורי, היו לא מעט ת'רדים עם השמצות אבל גם לא מעט אנשים שהתקוממו ואמרו שהם קיבלו שירות מצויין. אחי קנה כבר שני מחשבים שם ומרוצה. אני כבר למדתי את הלקח כשקניתי בזול בחנות רחוקה אבל כשהייתה בעיה, הייתי צריך לרוץ מהצפון למרכז. שירות קיבלתי אבל הטרחה לא היתה שווה את החיסכון. לקנות ברשת, במיוחד כשאתה מגדיר במדויק את המפרט, ולקבל שירות קרוב, שווה לא מעט. רוב התלונות, מהת'רדים שאני קראתי, היו לגבי מפרטי המחשב ההמוניים שלהם שהפריקים בפורום לא אוהבים. יש בזה משהו אבל עבור הקהל הלא מקצועי הם נותנים תמורה זולה ושווה לחנויות ההמוניות או השכונתיות. לקהל המקצועי והמבין, המגדיר את המפרט במדויק, לא צריכה להיות בעיה. לגבי SKYPC קניתי מהם לא מעט דברים, כמעט תמיד במחיר הזול או כמעט הכי זול שניתן למצוא, ועם שירות טוב ומקצועי. אני לא חורש את הפורום אבל מקריאה לא מעמיקה לא מצאתי עליהם דברים רעים, בניגוד לאייבורי שאותם הרבה אנשים אוהבים לשנוא משום מה.

פורסם

ציטוט של TMPUSR: "אני מיחצן את IQPC? לא מכיר אותם כלל"

ציטוט נוסף:

תתקשרי ל-IQPC ותבקשי להתייעץ עם יאיר (שמשתתף פה גם בפורום) - אני בטוח שהוא ישמח לעזור. הוא יודע המון וחשוב יותר - ישר והגון

אין פה בכלל הרצה של החנות..... אני מדמיין אני פשוט :screwy:

בכל אופן אם את רוצה את אותו מפרט בדיוק יש בKSP בפחות כסף!!!!

ואם את רוצה את המסך תזמיני לחוד יש אותו ב100 ש"ח פחות מחנות בזאפ

כך תחסכי על אותו מפרט כמה מאות ש"ח

מורן, תסלח לי, אתה משהו מיוחד... יש בפורום כפתור "צטט" ואם היית משתמש בו לא היית מצטט משהו שכלל לא אמרתי.

כתבת שערכת אז אני מציע לך להשתמש שוב בכפתור ה"עריכה" ולמחוק את מה שלכאורה ציטטת מדברי (כפי שרואים בציטוט מעלי)... לא קריטי האמת.

הנה הציטוט המדויק:

אני מיחצן את SKYPC? לא מכיר אותם כלל. אם כבר אפשר לחשוב שאני מיחצן את IQPC - אבל זה רק מניסיון מצויין איתם ולא מכל שיקול אחר.

את יאיר אני מכיר בזכות השעות הרבות (כן - שעות) שהוא עזר לי בבחירת המפרט שלי שנועד לצרכים מאוד ספציפיים, בתהליך ה-OC ובחירת הרכיבים המתאימים. קניתי שם ב-3 הזדמנויות שונות ובכל פעם יאיר (ומנחם אביו) עזרו ותמכו מעל ומעבר. כפי שכבר כתבתי בפרוטרוט בת'רדים אחרים, גם כשהיו תקלות קיבלתי מהם שירות מצויין עד הבית למרות שמדובר בב"ש ולא קל"ב ולא היית צריך להתווכח או להתמקח אפילו פעם אחת.

אין ולא היה לי שום קשר אחר מכל סוג שהוא איתם או עם החנות - רק חוויה מצויינת ויוצאת דופן לטובה בנוף פה בארץ ובכלל. תוסיף לזה את המחירים המצויינים, האתר המעולה והרגישות שלהם למה שהולך פה בפורום ותבין למה אני ממליץ עליהם בחום.

אני מבין שיש מי שיכול לטעות ולחשוב שמדובר פה בקידום מכירות... אני בהחלט "מקדם" אותם כי מגיע להם ולא מכל סיבה אחרת - רדו מהפראנויה.

לפי מספר סימני הקריאה שאתה שם עם ההמלצה שלך על KSP הידועה לשמצה הייתי מהמר שדווקא אתה "מקדם מכירות"... אבל אני לא אוהב פראנויה... אז בוא נרד מהשטויות, טוב?[br]פורסם בתאריך: 3.05.2007 בשעה 23:51:48

uriby - לגבי המסך, הוא ממש נחות וגרוע במיוחד. מסכי ה-TN הסבירים הם גם כך כבר כמעט במחיר של ה-VP930 ועדיין נופלים ממנו משמעותית - שווה את ה-200-300 ש"ח הפרש ללא צל של ספק.

מסך זה לא מעבד שמתיישן תוך 3 שנים או כ.מסך שמתיישן תוך שנתיים. זה חלק חשוב מאוד מהמפרט ובשביל הפרש כל כך קטן זה פשוט חבל.[br]פורסם בתאריך: 3.05.2007 בשעה 23:56:26

אה אבל רגע, שכחתי לשאול,

נכנסתי ל IQPC וחוצ מכל המפרט שהצעת, יש עוד כל מיני דברים שאני לא יודעת מה לכתוב כמו :

ספק כוח, מערכות הפעלה, קירור למעבד?? ויש עוד כמה דברים שם, חוצ ממה שרשמת אני לא יודעת מה למלא שם..

אם תסתבכי, פשוט תפני את יאיר מ-IQPC לת'רד הזה והוא כבר יבין... הוא גולש פה בפורום לא מעט (לא יודע באיזה ניק :P).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים