פורסם 2007 במאי 218 שנים באים להחליף לי את המודם מחר איזה מודם לקחת.יש לי כרגע טריון אבל הוא עושה בעיות אצלי עם הנתב מוריד לי את המהירות ובגלל זה באים להחליף לי את המודםמחר.השאלה שלי איזה מודם אתם ממליצים לי להחליף איתו ?מודם שלא עושה בעיות עם נתבים ולא מוריד את מהירות הגלישה ומודם שהוא אמין.אם ניסיון שלכם בעבודה עם נתבים ומודם כבלים איזה מודם לבחור ומה יש כרגע להוט? , אם מישהו יודע.תודה מראש !.
פורסם 2007 במאי 218 שנים מה שיתנו לך. העיקר שזה לא יהיה טריון (שהוא אחלה מודם, ויש לו בעיות רק מול נתבים מסויימים ומי שמחובר בלי נתב לא צריך לחשוש או להחליף אותו)
פורסם 2007 במאי 218 שנים מחבר עקרונית הטכנאי אמר לי טומפסון ביקשתי ממנו מוטורולה כי שמעתי שהם מודמים טובים מה אתה אומר על טומפסון ?
פורסם 2007 במאי 418 שנים מחבר וואלה ביקשתי מהטכנאי מוטורולה איזה תותח הוא לא עשה שום בעיות אמר שישתדל להחליף למוטורולה וקיים את ההבטחה. החליף לי ל מטורולה SB4200 :):): :pissed: אפשר לעשות לו UNCAP בקלות סתם אני לא אעשה אבל אין לי כל כך צורך כשאני בחבילה של 6MB וגם זה לא חוקי. תודה לכולם ! אגב המודם עובד מצוין עם הראוטר לא מוריד לי בכלל את המהירות אחלה מודם.
פורסם 2007 במאי 418 שנים אתה לא יכול לעשות לו שום UNCAP ובטח שלא בקלותזה לא כמו לפני שנה וחצי שנתיים, שדרגו הרבה דברים בהוטבכל מקרה, לא מדברת פה שוק שחור !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.