עבור לתוכן

חשד: אמר לחיזבאללה לאן לירות

Featured Replies

פורסם

שוב פעם אתה והקומץ שלך...

אתה אוהד של בית"ר או משהו?

שונא כדורגל, תודה.

אתה לא קולט, מחבל ימות על ידי יהודים, הילדים שלו ינקמו, והם ימותו, וגם הילדים שלהם ינקמו וככה זה ממשיך להיתגלגל.

תבין מילחמה גוררת מילחמה, אבל עם הערבים בעזה לך תדבר, עם הפסיכים האלה.

אין מה לעשות, תהרוג או שיהרגו אותך.

לפני שאתה פותח ת'פה תשים לב לעצמך, תראה איך אתה מדבר עליהם ואיך אתה מתייחס להם ותבין כמה שאתה לא בסדר ותתנהג כמו שצריך - אחרי זה תוכל להתלונן.

• תגובות 121
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מיתלונן, אני אומר את העובדות, למה אני ביכלל מיתווכח איתך, לך תיהיה המחליף של אחמד טיבי וגמור עיניין.

רק רגע אני רוצה לישאול אותך שאלה, אתה מעדיף שתמות או שתהרוג בישביל הזכות להיות חי?

עוד אחת אתה ערבי? עם כן אני ממש מבין את התגובות שלך, עם לא כמו שאמרתי לך תיהיה לך שר בוגד בעם ובממשלה.

פורסם

צריך לעשות שלום,מדינה לכל עם,אבל הם לא רוצים את זה.

הם אוהבים בלאגן,מלחמות וטרור.

פורסם

כמובן, מי לא רוצה ליחיות בשלום ולא לידאוג למחר מי לא.

אני אומר את הדברים כמו שהם, את האמת בפנים למרות שהיא עצובה, שלום כבר עכשיו אני אומר לכם לא יהיה.

אתה רק תילך למחבל תגיד לו, השם שלי זה מישפחה זה וגיל זה ולסיום יהודי על המילה הזו תיהיה מסננת.

הם לא רוצים שלום, הם רק חושבים ליפתור הכל בכוח, כמובן שלא כולם אבל רובם.

פורסם

אותו דבר אני יכול לומר על האנשים כאן במדינה(באתי לכתוב "בארץ" אבל אז נזכרתי שמדובר באותה ארץ וההבדל הוא רק במדינה).

אני לא מיתלונן, אני אומר את העובדות, למה אני ביכלל מיתווכח איתך, לך תיהיה המחליף של אחמד טיבי וגמור עיניין.

רק רגע אני רוצה לישאול אותך שאלה, אתה מעדיף שתמות או שתהרוג בישביל הזכות להיות חי?

עוד אחת אתה ערבי? עם כן אני ממש מבין את התגובות שלך, עם לא כמו שאמרתי לך תיהיה לך שר בוגד בעם ובממשלה.

למות או להרוג? בוודאי שלהרוג, כל עוד אין ברירה אחרת(וכמעט תמיד יש).

ערבי? לא. יהודי לשעבר, ספק אתאיסט ספק אגנוסטיקן בהווה.

אם כבר על בגידה אתה מדבר, אז הדבקת תווית "בוגד" על כל אחד שלא מסכים איתך היא די מעשה שיש בו סוג של בגידה(בדמוקרטיה וכתוצאה מכך במדינה).

פורסם

תפנים משהו שלום לא יהיה, גם עם זה היה תלוי בי, הם פשוט לא מעונינים לעשות שלום.

עד שלא תיראה בפנים שלך שהם חיות רודפות בצע, לא תבין, כמובן שוב לא כולם רובם!

פורסם

ההבדל בין "כולם" ל"רובם" הוא דק מאוד ואני לא מאמין באמיתות של הנתונים שלך.

ואתה ראית פנים מול פנים? תן לי לנחש, אתה לאחר שירות צבאי ואז מן הסתם יש סיכוי סביר שאכן ראית מחבל או שניים כשנכנסת לתוך עזה/חור אחר - ואז אני שואל: מה אתה מתפלא? אתה נכנס להם לבית, תוקף אותם ומצפה שיאמרו לך שלום ויכינו לך קפה ועוגיות?

פורסם

למה אני מיתווכח איתך, הכי טוב זה לתת לך את העובדות שהציג הכי טוב Punk Beach.

צריך לעשות שלום,מדינה לכל עם,אבל הם לא רוצים את זה.

הם אוהבים בלאגן,מלחמות וטרור.

פורסם

זו דיעה, לא עובדה. עובדה זה כשאתה טוען משהו ואחרי זה מביא הוכחות שיתמכו באמיתות הטיעון שלך.

פורסם

וצה''ל זה הכיף שלו הלכנס לעזה, החיילים זה כמו לונה פארק בשבילם הבית של אחמד, אין להם מה לעשות חוץ מהלכס לבתים של ערבי צדיק, שלא עוזר לטרור באיזה שהיא דרך.

ואז אני שואל: מה אתה מתפלא? אתה נכנס להם לבית, תוקף אותם ומצפה שיאמרו לך שלום ויכינו לך קפה ועוגיות?

תתעוררר!

צה''ל נכנס לבית של אותו ערבי "מסכן", בגלל שאותו ערבי, שיגר קאסם לשדרות

שלח מחבלים להתפוצץ בתל אביב

שם מטען גחון על הציר תנועה ליד הגדר בשטח הישראלי בכוונת תחילה לפגוע ולהרוג חיילים ישראלים

יש לו במרתף מעבדה ליצור חומרי נפץ

יש לו מחסן נשק בחדר שינה

הוא מאמן כוחות חמושים של החמאס

הוא מהנדס מטענים

סתם עוזר פה ושם באירוח מבוקשים בביתו והסתרתתם, בעת שצה''ל מחפש אחריהם בגלל הפשעים שלהם כנגד המדינה.

כן זה צה''ל הצבא הכובש, האכזר, שאונס ילדות,מכה ילדים,בוזז בתים, שורף חניות, ומוציא להורג ערבים

פורסם

הטיעון שלי הוא, שלא יהיה שלום כי הערבים לא רוצים וזה עם הוכחות.

עם הם היו רוצים תאמין לי כבר מיזמן היה שלום.

פורסם

חחחחח.

אלימלך אתה פשוט אטום מוח, בלי שום ידע.

גזענות היא אינה שניאת האויב שלך.

אבל אתה כמו חותר וממשיך לומר דברים ללא שום בסיס\ידע.

אם הערבים רוצים לחזור לגבולות 48' אז מה לעזאזל הם רצו עוד לפני שקמה מדינה יהודית בגבולות 48' !?!?!

או שנקרא לגבולות האלה, "גבולות אוויש'ץ", אם אני לא טועה גולדה מאיר הייתה זאת שטענה שאלה גבולות אוושוי'ץ. גבולות של 10 ק"מ בלבד!

אך כמובן אני טועה ואתה צודק.

פורסם

הטיעון שלי הוא, שלא יהיה שלום כי הערבים לא רוצים וזה עם הוכחות.

עם הם היו רוצים תאמין לי כבר מיזמן היה שלום.

לא מאמין לך ובזה נסגור את הדיון הזה להיום, תגובות תקבלו מאוחר יותר בלילה או בבוקר(אם הדיון הזה לא ינעל עד אז כמו שיש לי הרגשה שזה יקרה) - לילה טוב.

פורסם

עזבו הוא פשוט ילד שמאלני, שחיי בבית שלו, בטח כבר מעכשיו מכין תהצגה לקב''ן, עוד שנתיים ידליק משואה עם חברתו טלי פחימה, ויצא לשופינג בשוק של גנין עם חברו זביידה.

אללה הוא אכבר ! איטבח אל יהוד!

פורסם

חח שמאלני, שיושב בבית בנחת, לבנתיים שצהל קורע תתחת בישביל לישמור לו על התחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים