עבור לתוכן

המלצה לספק כח

Featured Replies

פורסם

אהלן

לוח P5N-E SLI 650 או 680 P5N32-E SLI אם התקציב יאפשר.

מעבר כנראה 6600 או 6420, תלוי בתקציב.

Evga 7950 - החלק היחיד שלא ניתן לשנות כאן, מאחר ונקנה כבר בגלל טעות במחיר ב1050 שקל ;D

1 GB RAM

כונן קשיח בודד, צורב DVD.

מארז עוד לא הוחלט, לא ממש רלוונטי לדיון כאן.

וזהו, אלו העיקריים.

אני המלצתי לו על Liberty 400. השאלה היא, האם הוא יספיק גם ל SLI של שני כרטיסי 7950 או האם יהיה צורך בהחלפת ספק?

החיפוש מתמקד לספק הכי זול שעדיין יחזיק ביציבות את המערכת הנוכחית.

פורסם

אני לא מציע לתכנן מראש על SLI

אם הוא ירצה בעתיד SLI (לדעתי סיכוי קלוש) שיקנה ספק שיחזיק

פורסם
  • מחבר

אז בוא לא נתכנן על SLI, 400 יחזיק את המפרט הקיים?

אני אומר לו שבשביל SLI הוא יצטרך להחליף ספק, יש לו מספיק מחשבים שיהנו מלקבל 400 ליברטי מאשר גנרי.

פורסם

400 ליברטי לא יספיק.

היום קיבלתי אותו ועל האריזה כתוב שהSLI הם ל500 ומעלה או משהו כזה.

אני אישית הייתי לוקח Thermaltake TP כמה שיותר חזק (הכי חלש זה 600W אז גם הוא יספיק).. או Antec True Power Trio הכי חזק שאפשר.

חשוב לי להגיד, אין לי ידע מספק בספקים (אמן שאקבל) וכול הכתוב פה לקוח מהודעות קודמות של מומחים בפורום (כגון: Xtract,dennis) ומהכתוב על האריזה.

פורסם
  • מחבר

אני אצטט את עצמי:

"החיפוש מתמקד לספק הכי זול שעדיין יחזיק ביציבות את המערכת הנוכחית".

ז"א ירדתי מרעיון ה SLI לגבי בליסרטי 400 או ספק בעלות דומה/פחותה.

ועדיין, איזה ספק יחזיק את המערכת הנ"ל ביציבות עם OC מתון בלי לעשות בעיות, ובלי שיעלה נניח מעל 500 ש"ח לערך.

פורסם

אני אצטט את עצמי:

"החיפוש מתמקד לספק הכי זול שעדיין יחזיק ביציבות את המערכת הנוכחית".

ז"א ירדתי מרעיון ה SLI לגבי בליסרטי 400 או ספק בעלות דומה/פחותה.

ועדיין, איזה ספק יחזיק את המערכת הנ"ל ביציבות עם OC מתון בלי לעשות בעיות, ובלי שיעלה נניח מעל 500 ש"ח לערך.

לפי הודעות בפורום הליברטי 400 הכי טוב בתקציב שציינת ויחזיק את המערכת הזו ללא שום בעיות..

ברם, הייתי מחכה לתגובות של אחרים כי מידע זה לקוח אך ורק מנושאים אחרים שנכתבו ויש לבדוק זאת עם המומחים האמייתים כמו דניס :).

קניתי ת הליברטי 400 והוא הגיע אליי היום. לפני שנייה הרכבתי אותו במארז החדש (אורוורה 570 :) ).

הספק מדהים ביופיו ומגיע עם אריזה נחמד ביותר.. מומלץ בחום בעניין הזה :).. גם בביצועים מספרים ניסים ונפלאות אבל את זה עוד לא הספקתי לראות.

פורסם
  • מחבר

אתה מספר לי... אני כבר שנה עם ליברטי 500 ומרוצה ממנו עד הגג.

ועדיין, לחבר אין תקציב לליברטי 500 ולכן אני שואל כאן.

פורסם

אתה מספר לי... אני כבר שנה עם ליברטי 500 ומרוצה ממנו עד הגג.

ועדיין, לחבר אין תקציב לליברטי 500 ולכן אני שואל כאן.

לא אמרתי 500.. אמרתי 400.

פורסם
  • מחבר

הגבתי לציטוט הזה שלך:

"קניתי ת הליברטי 400 והוא הגיע אליי היום. לפני שנייה הרכבתי אותו במארז החדש (אורוורה 570 ).

הספק מדהים ביופיו ומגיע עם אריזה נחמד ביותר.. מומלץ בחום בעניין הזה .. גם בביצועים מספרים ניסים ונפלאות אבל את זה עוד לא הספקתי לראות."

אותו הספק, עם הספק מעט יותר גבוה במסילות ה12V, לכן נראים זהה, מעוצבים זהה ומגיעים עם אותו bundle.

קשה מאוד לא להיות מרוצה ממנו.

ובכ"ז, עוד תגובות מבעלי נסיון?

פורסם

SLI של הכרטיסים הללו יהיה מיותר.

כשמדובר על 7950 יחיד הליברטי 400 יהיה נהדר

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה העניינית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים