פורסם 2007 במאי 218 שנים בהמשך לדיון הזה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=255488.0לאחר מספר שבועות של בעיות ב-utorrent קראתי את הדיון הנ"ל והחלטתי לנסות חברה אחרת. התחברתי לחברה מתחרה וקיבלתי פתאום מהירויות טובות וחיבורים נורמלים. התקשרתי לברק בבקשה לבטל את המנוי (אין לי התחייבות אליהם).אשת שימור לקוחות שדיברה איתי נדהמה לגלות ולשמוע שאני חושב שהם חוסמים שיתוף קבצים והבטיחה לי שאין כזה דבר ושהיא בחיים שלה לא שמעה על זה. כמובן שלא האמנתי לה. היא ביקשה לתת להם הזדמנות לתקן את הבעיה. הסברתי לה שמבחינתי אין מה לתקן ושאני עובר בכל מקרה. אבל אני מוכן לתת להם לנסות לתקן רק כדי לראות אם הם מסוגלים (תהיתי מה בדיוק הם יעשו ואם זה פתאום יסתדר בצורה פלאית מה שיוכיח שיש להם חסימה מהצד שלהם על המנוי שלי).היום התקשר אלי לסלולרי תומך בכיר. הוא אמר לי את המילים הבאות:"אנחנו לא תומכים בשיתוף קבצים בגלל הבעיות החוקיות שיש עם שיתוף הקבצים. אני יכול לעבור איתך על ההגדרות של המחשב ולנסות להבין מה הבעיה אבל לא יותר מזה". מכיוון שלא הייתי בבית כדי לנסות לבדוק איתו מה הגורם לבעיה, הוא אמור להתקשר אלי היום בערב. אני אחכה לו ואקליט את השיחה כדי שתהיה לי הוכחה שהם אמרו כזה דבר.מה דעתכם? פליטת פה שחושפת מדיניות חדשה של ברק?
פורסם 2007 במאי 218 שנים שטויות. הם לא תומכים בשיתוף קבצים כי זה גורם לרוב התעבורה של הלקוחות שלהם ועולה להם כסף.
פורסם 2007 במאי 218 שנים 1. תקליט את השיחה.2. הוא סתם המציא לך סיבה "חוקית" למה הם חוסמים כי הוא לא רוצה להגיד "החלטנו שבא לנו לחסום משתמשים כבדים".בסוף החודש נגמרת לי ההתחייבות ואני עובר ספקית.ביומיים האחרונים כל תעבורת הטוררנטים שלי משותקת לחלוטין - קבצים חוקיים לחלוטים מאתרים לגיטימיים פשוט לא עובדים..
פורסם 2007 במאי 218 שנים עד עכשיו חשבתי שזה רק אני!ניסיתי שיטה עם חיבור דרך הפרוקסי של ברק אבל גם זה לא עבד.אני מחובר ב- ADSL במהירות 2mb/200kb.אני חושב שאני אתנתק.
פורסם 2007 במאי 218 שנים נראה לי צריך לעשות אתר על ברק כמו האתר הזה של הוט: http://www.ihatehot.com/ I Really Hate Barak013 דרך אגב גם ברק הספק שלי אז אני מקפיא תחשבון שלי איתם ועובר ל- אתם יודעים מי. : אה, ובשר זה יאמי וואי ל"ג בעומר
פורסם 2007 במאי 218 שנים איך עובד העסק הזה של הקפאת חשבון?ממשיכים לשלם על משהו או מה?ומה קורה אם נשארו עוד ימים עד לסוף החודש? הם עדיין גובים עליהם תשלום?
פורסם 2007 במאי 218 שנים לפי מה שהבנתי אתה מקפיא חשבון וככה על משך החודשים אתה לא משלם ולא מקבל שירות.כל חודש הם גובים תשלום שרק מתחיל החודש. (נראה לי לא :s05:)
פורסם 2007 במאי 218 שנים אני הרגע בתהליכי ניתוק (מ013 ברק)... חשבתי שהכי הגיוני זה קודם להתנתק מברק ורק אז להתחבר לבזק בינלאומי, לא?
פורסם 2007 במאי 218 שנים ברצינות אף אחד מכם לא מבין את המשפט הזה ??כשתומך אומר "מצטער לא תומכים בזה" פשוט מדובר על נושא שהוא מחוץ לגבולות התמיכה.כלומר : אדוני, אנחנו לא תומכים בפוטושום, אנחנו תמיכת אינטרנט - פוטושופ הוא לא נושא שאנחנו בתמיכה הטכנית מספקית עזרה טלפונית לגביוזה מה שזה אומר "לא תומכים"בתור תומך טכני הייתי אומר "לא נתמך" לגבי מלא נושאים, אתם מוזמנים להקליק בחתימה ולראות המון דוגמאות שם בת'רד הסיפורים המצחיקיםאני חוזר ואומר : זה שהוא אמר לך לא תומכים בתוכנות שיתוף,לא אומר שהוא התכוון לומר "חברת 013 ברק חוסמת בכוונה תוכנות שיתוף" הוא התכוון לומר "מצטער, אני תומך טכני, התפקיד שלי הוא לעזור לך בנושאים של חיבור וגלישה, אם יש לך בעיה ב P2P, זו לא בעיה שלי ואני לא מספק תמיכה טלפונית לגבי זה"זה לפחות הדרך שאני רואה את זה בה, כנציג בכיר לשעבר בעצמי, בספקית אחרתכשאני הייתי אומר דברים כמו "לא נתמך על ידינו" הייתי מתכוון בדיוק לזהשאנחנו לא נתמוך לך בעובדה שהמסך שלך הפוך כי לחצת על CTRL+UP , כי אנחנו תומכים באינטרנטשאנחנו לא נתמוך לך בחיבור ה PALM למקרר, כי אנחנו תמיכה של ספקית אינטרנטוכו' וכו'ספקית אינטרנט מספקת תמיכה טכנית לרוב בנושאי חיבור וגלישה ודואר אלקטרוניומשתדלת לתפוס מרחק מכל מה שקשור לתוכנות שיתוף וכו'וזה די הגיוני, זה דבר אחד שצרכן מהסוג שלכם יתקשר ויתלונן בנושא הנ"ל עם הוכחות ו 100% לגיטימיותאבל אם ספקיות יאפשרו את זה, זה יגרור שיחות של צרכנים שאין להם ידע ויתקשרו כל היום "האימיול שלי עובד לאט"ויעלו את זמני ההמתנה של המוקד מזמן של 2 דקות בממוצע למענה אנושי, לזמן של 50 דקות.הבהרות :1אני לא אומר שאני מסכים עם הגישה הזו, ולדעתי אם מישהו בא, כמו שמכאן התקשרו כמה וכמה מנויים בנושא הזה,עם הוכחות חותכות וטענות שאי אפשר להתכחש להן, החברה צריכה לתת מענהבמידה ואין מענה, או שנתקלים בקיר (התומך אומר לכם "לא נתמך" כי זה מה שאומרים לו לומר במקרים האלה)אפשר לעבור ספקית, ולהתלונן לרשות להגנת הצרכן, לפרסם את המידע בפורומים ובעיתונים (YNET למשל, תכתבו לאימייל האדום)אפשר לכתוב לנציג תלונות הציבור של הספקית (לכל אחת מהן יש כזה, רק צריך לברר את דרכי יצירת הקשר איתו)2גם אם ספקית עושה מעשה וחוסמת כמו שעלה החשד, כאן ובת'רד הקודם (שנעלתי) דברים - אני מבטיח לכם שהתומכים לא יידעו מזה שום דבר, גם לא הבכירים שבבכירים שביניהםמי שכן ייידע דברים כאלה, לא מדבר עם לקוחות בטלפון או בכלל.3. אני אישית עברתי ספקית, מה שאומר שאני לא פטרון של ברק 013 בנושא הזהאני מציע לכל מי שרוצה להתנתק / לעבור / להתגבר על בעיה עם הספקית שלו, שיקרא את הת'רד הקודם.את כל המסקנות אפשר להסיק משם
פורסם 2007 במאי 218 שנים אותו דבר קרה גם לייש אתרי טורנטים שפשוט אי אפשר להתחבר אליהם בגלל שברק הורידו את הפורטים האלהצלצלתי לתמיכה טכנית וענה לי מישהו ששיחק אותה לא מבין בשום דבראמרתי לו אתם חוסמים פורטים שאנשים צריכים הוא אמר לי איזה פורטים?התחלתי להקריא לו רשימה של הפורטים הוא אמר לי לא נכון אנחנו חוסמים רק 6 פורטים וזה בכלל לא אלהבקיצור לא היה לי כוח להתווכח איתו אז ניתקתיאני עובר ספק ושישרפו הנבלות האלהמישהו יודע מה עדיף? נטויז'ן או 012?אגב אני מחובר לאינטרנט בכבלים של HOTמישהו יודע אם הספק שלי יכול להיות בזק אפילו שהרשת שלי זה הוט?
פורסם 2007 במאי 218 שנים פורסם על ידי: Kidney_stonE "גם אם ספקית עושה מעשה וחוסמת כמו שעלה החשד, כאן ובת'רד הקודם (שנעלתי) דברים - אני מבטיח לכם שהתומכים לא יידעו מזה שום דבר, גם לא הבכירים שבבכירים שביניהם מי שכן ייידע דברים כאלה, לא מדבר עם לקוחות בטלפון או בכלל." נו באמת, איזה אסטרונאוט לא ידע מה הולך בעסק שהוא עובד בו? (מה זה אזור 51 )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.