עבור לתוכן

מהר!!!!!!!! ספק שמשמיע קרקוקים!!!!!11 דחוף

Featured Replies

פורסם

נתתי אתמול בטעות בעיטה למחשב שלי (לא בכוונה) ומאז אותו הרגע הוא עשה קולות ממש אבל ממש חזקים וכשפתחתי את המארז זה נשמע מכיוון ספק בכוח. מן בזזזזזז כזה.

מה זה יכול להיות ? המאוורר של ספק הכח נהרס ? בישראל יודעים לסדר את זה, או שיחליפו לי פשוט את כל הספק ? כרגע למשל הוא עושה רעשים אבל יותר חלשים. אם באמת המאוורר של הספק נהרס, למה זה יכול לגרום ? למשל עכשיו פתאום הרעש הפסיק. (אולי המאוורר בכלל הלך). PLZ HELP ME

ואם המחשב יהיה בסדר ברבע שעה הקרובה, ואני לא אקח אותו לחנות, יהיה סיכון ? כי אם אני אקח אותו לחנות לבדוק אם צריך להחליף ספק והם לא יישמעו כלום אז לא יהיה מה לעשות... תוך כמה זמן שהמחשב פועל כמו שצריך אני יכול לדעת שאין צורך לפנות לחנות/להחליף ספק ?

פורסם
  • מחבר

מאוורר של ספק יכול לעשות רעש חזק מאוד ?

עכשיו למשל המחשב עובד טוב ושקט, אולי לקח לו כמה דקות להעיף את הדבר הזה שמפריע לו ועכשיו המאוורר מסתובב כמו שצריך ? יכול להיות ? כי אם המאוורר לא היה עובד בכלל, כבר היה קורה משהו. לא ?

פורסם

עוד כמה דקות אתה תדע אם זה בסדר :P

פורסם
  • מחבר

אני לא בדיוק שומע אותו....... אבל גם בדרך כלל אני לא שומע אותו. זה מחשב מאוד שקט. שומעים שיש מאוורר חלש שעובד, זה בטח המאוורר של המעבד. בכל אופן, נגיד המאוורר של הספק לא עובד. מה יכול לקרות (אני רוצה לדעת תוך כמה זמן אני אוכל לדעת שזה הסתדר. נגיד, הספק יעמוד בלא להיות שעה בלמה עם מאוורר ? במידה ולא, אני אראה את זה. המחשב ייכבה, במידה וכן, אני צריך לדעת מה המקסימום שהוא יכול להיות בלי מאוורר). בינתיים המחשב כבר עובד איזה 20 דקות בלי מאוורר על הספק, רגיל. נראה לי שזה הסתדר.

פורסם

זה קרה לי כבר כמה פעמים בפנטיום 100 הישן שלי,

אז פתחתי את הספק והעפתי איזה חוט מעצבן שהפריע למאוורר(אל תשאל אותי מאיפה הוא הגיע לשם..)

בד"כ הרעש נמשך רק כמה דקות, וזה לא פוגע בספק או במאוורר שלו, ככה שאם זה לא מפריע לך, אתה יכול להישאר עם הרעש.

פורסם

אני יתן לך תשובה מניסיון מהמחשב הישן שלי ;) בעיטה אחת לא מספיקה צריך עוד שתיים

ואז המחשב ישתוק כמו ילד טוב

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחחחחח ;)

המחשב עובד כבר כמה שעות שקט כמו גדול. כנראה איזה חוט מעצבן......

10x

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים