עבור לתוכן

מעוניין לרכוש מחשב בתקציב 5500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אחרי כל כך הרבה זמן של התאפקות לא לקנות מחשב החלטתי שהגיע הזמן לרכוש אחד חדש. כאמור התקציב לקניית המחשב עומד על 5500 ש"ח.

הרכבתי את המחשב הבא משתי חנויות KSP ו IQPC ואשמח אם תגיבו :

IQPC

מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 944

לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 621

קרור למעבד : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤ 252

סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 1817

KSP

זכרונות‏ DDR II 667

1GB TwinMOS X2

540 שקל

דיסקים קשיחים‏ Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II

330 שקל

מארז Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Black

720 שקל

ספקי כוח‏ Antec TruePower Trio 550W Active PFC (12cm Fan) (24pin

495 שקל

סה"כ 2085 שקל

ביחד 3902 שקל

הדבר האחרון שאני זקוק לו הוא כרטיס מסך שלא יהיה במחיר מטורף ומיועד למשחקים כבדים.

מעבר לזה המחשב ישמש לאינטרנט, אולי OC בעתיד, תוכנות כמו אימיול וכדומה...

תודה לכל מי שיעזור. :hi:

פורסם

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤676

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤621

כרטיס מסך:

GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤804

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤378

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤195

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤686

מארז:

ANTEC NSK6500 SUPER MID TOWER CASE + 430W HE PSU ¤697

קרור למעבד:

SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤252

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4276

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

הדבר האחרון שאני זקוק לו הוא כרטיס מסך שלא יהיה במחיר מטורף ומיועד למשחקים כבדים.

יש סתירה פנימית במשפט הזה... משחקים כבדים דורשים כרטיס "כבד".

תוסיף 850 ש"ח וקח 8800GTS 320M מפה (במקום ה-8600GT שבמפרט):

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1214

פורסם
  • מחבר

1. מה לא טוב מארז ובספק הכוח שהבאתי במפרט ?

2. אין איזה כרטיס מסך מסדרה 7 שיכול להריץ משחקים כבדים?

3.יש איזה קירור למעבד זול יותר שיכול להחזיק את המפרט ?

תודה על התגובות.

פורסם

לגבי 2 - סדרה 7 לא תומכת DX10 שזה בערך עוד חצי שנה יצאו משחקים ואם הכרטיס שלך לא יתמוך תקבל תוצאות הרבה פחות טובות מאיך שזה

אמור להיות באמת...

פורסם

תיקון- אם הכרטיס לא יתמוך אז הוא פשוט לא יתמוך. זה לא שהוא יקבל פחות FPSים.

1. הם טובים אבל מה ש TMPUSR שם יותר זול ומשתלם.

3. למה שלא תשתמש בקירור הרגיל שבא עם המעבד?... אם לא תבצע לו OC אתה ממש לא זקוק ליותר.

וד.א. אני עדיין לא מבין את אלה שעושים OC :silly:

פורסם
  • מחבר

אם ניסטה לרגע מה נושא ובעצם כבר סטינו אני לא מבין איך אפשר להחזיק את המחשב על מהירוות שהוא לא רגיל אליו כל הזמן. בסופו של דבר הוא נדפק, נשרף או מה שלא יהיה.

פורסם

1. מה לא טוב מארז ובספק הכוח שהבאתי במפרט ?

יש פשוט חלופות טובות בהרבה למארז+ספק ב-1200 ש"ח. שמתי לך חלופה טובה מאוד וחסכונית כדי לשפר חלקים אחרים במפרט.

אם תהיה מרוצה משאר המפרט וישאר כסף - נוכל לשדרג את המארז (הספק מצויין ולא דורש שדרוג)

2. אין איזה כרטיס מסך מסדרה 7 שיכול להריץ משחקים כבדים?

שוב - צריך להגדיר מה זה "משחקים כבדים". אם זה FIFA על הגדרות בינוניות על מסך 19' גם 7600GT יעשה את העבודה בקלות.

אם אתה מתכנן לשחק משחקים כמו CRYSIS הבא עלינו לטובה על הגדרות גבוהות זו ליגה אחרת לגמרי.

3.יש איזה קירור למעבד זול יותר שיכול להחזיק את המפרט ?

אם אתה מתכנן OC זו הבחירה הטובה ביותר שיש. אם תרד לסביבות ה-150 ש"ח תקבל קירור פחות טוב משמעותית ורועש יותר לרוב. חבל. ללא OC אין כלל צורך בקירור למעבד ואפשר לחסוך גם ברכיבים אחרים.

תודה על התגובות.

אם ניסטה לרגע מה נושא ובעצם כבר סטינו אני לא מבין איך אפשר להחזיק את המחשב על מהירוות שהוא לא רגיל אליו כל הזמן. בסופו של דבר הוא נדפק, נשרף או מה שלא יהיה.

וד.א. אני עדיין לא מבין את אלה שעושים OC :silly:

לעשות היום OC למעבדי C2D זה פשוט מאוד וכמעט ללא סיכונים. הרכיבים שנתתי מתוכננים לעבודה בתנאים אלה לאורך זמן. כמובן שלא צריך לדחוף את המערכת לקצה היכולת, לא לספק מתחים גבוהים מדי ולשמור על המערכת בטמפרטורות לפי הגדרות היצרנים. זה אפשרי עם מעט ניסיון וידע ואין פה סכנה ממשית.

טוענים שזה מקצר את חיי הרכיבים אך ממילא קצב ההתפתחות כה מהיר שהם מתיישנים הרבה לפני כן.

עם מעבדי C2D ו-OC אחראי אפשר לקבל ביצועים של מערכת יקרה פי 2 או 3 בקלות יחסית ועם סיכון מזערי.

פורסם

סליחה על ההתפרצות לנושא, אבל נראה לי הכי הגיוני לשאול כי כולם ממליצים פה עם IQPC ו KSP

איך עובדת האחריות בחנויות האלו, האם מקבלים למעבדים תעודת אחריות נפרדת או מספיק הברקוד של המעבד.

מה בנוגע ללוח אם ולזכרונות, האם חשבונית הקניה מספיקה למימוש האחריות או שהם נותנים מסמך נוסף.

יותר בכיוון קניה מ IQPC לכן אני אעדיף לשמוע עליהם יותר.

בתודה

פורסם
  • מחבר

טוענים שזה מקצר את חיי הרכיבים אך ממילא קצב ההתפתחות כה מהיר שהם מתיישנים הרבה לפני כן.

השאלה שלי היא האם אוכל להחזיק את המפרט ב OC לאורך ארבע חמש שנים (אני לא מאלה שמחליפים מחשב או רכיבים כל כל חצי שנה), האם אין לי מה לחשוש?

במפרט שניתן לי כאן יש 2048MB זיכרון האם זה מספיק ? במחירי ריצפה של הזכרונות אולי כדאי לנצל את הרגע ולהגדיל ל 4096MB זיכרון (יעלה לי 1080, KSP) נשמע משתלם לא ? ככל שהזיכרון גבוה יותר זמני הטעינה מהירים יותר לא ?

לגבי השאלה של האחריות ממה שאני הבנתי KSP די מנסים להתחמק מאחריות, מחפשים כל דרך להפיל את האשמה עליך ולכן אני מעדיף לא לקנות את כל המחשב דרכם.

פורסם

סליחה על ההתפרצות לנושא, אבל נראה לי הכי הגיוני לשאול כי כולם ממליצים פה עם IQPC ו KSP

איך עובדת האחריות בחנויות האלו, האם מקבלים למעבדים תעודת אחריות נפרדת או מספיק הברקוד של המעבד.

מה בנוגע ללוח אם ולזכרונות, האם חשבונית הקניה מספיקה למימוש האחריות או שהם נותנים מסמך נוסף.

יותר בכיוון קניה מ IQPC לכן אני אעדיף לשמוע עליהם יותר.

בתודה

תתקשר ותשאל - הכי פשוט. אני קיבלתי תעודת אחריות לכל הרכיבים (אני חושב - לא חקרתי יותר מדי).

השאלה שלי היא האם אוכל להחזיק את המפרט ב OC לאורך ארבע חמש שנים (אני לא מאלה שמחליפים מחשב או רכיבים כל כל חצי שנה), האם אין לי מה לחשוש?

תחת התנאים שהזכרתי - ללא חשש

במפרט שניתן לי כאן יש 2048MB זיכרון האם זה מספיק ? במחירי ריצפה של הזכרונות אולי כדאי לנצל את הרגע ולהגדיל ל 4096MB זיכרון (יעלה לי 1080, KSP) נשמע משתלם לא ?

לשימושים של 99.9% מהאוכלוסיה אין כל צורך ביותר מ-2GB של זיכרון - גם לא בטווח הזמן של שנתיים-שלוש וממילא יוצא עוד השנה DDR3. מיותר. מי שבאמת צריך - יודע ולא צריך לשאול.

ככל שהזיכרון גבוה יותר זמני הטעינה מהירים יותר לא ?

לא קשור

לגבי השאלה של האחריות ממה שאני הבנתי KSP די מנסים להתחמק מאחריות, מחפשים כל דרך להפיל את האשמה עליך ולכן אני מעדיף לא לקנות את כל המחשב דרכם.

היה ת'רד שלם על המלצת חנויות - עברו לשם בבקשה.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233642.0

פורסם

התרד ההוא נעול :)

בכל מקרה גם אם מסתכלים בתרד ההוא אז מדובר על אמינות של חנויות, זה עדיין לא עוזר לי בסוגיה איך האחריות ממומשת, ולאיזה דברים אני צריך לשים לב בקניה.

tmpusr , אם תוכל לבדוק בדיוק מה אני אמור לקבל זה יעזור לי מאוד.

פורסם

לא ברור לי מה אתה בדיוק מבקש פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים