עבור לתוכן

תיעוד טמפרטורה של כרטיס מסך (כרטיס מסך שקורס תדירות)

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי ATI X1950 PRO של SAPPHIRE.

כרטיס המסך קורס תדירות בעת שימוש בגרפיקה כבדה (פשוט רואים NO SIGNAL על המסך)

החשוד המיידי הוא התחממות הכרטיס.

בדיקה קצרה מעלה שבעת התאמצות שאינה גורמת לקריסה - הליבה של הכרטיס מסך עשויה להגיע ל85.

אני מחפש תוכנה שיודעת לעשות LOGGING בזמן אמת של הטמפרטורות. ככה שלאחר הקריסה, אני אוכל לדעת בדיוק מה הייתה הטמפ' הקריטית (או שזה לא בכלל הטמפ'?)

יש לציין שיש ברשותי ספק כוח ג'נרי 350W.

ככה שאני מחפש תוכנה שיכולה לעשות LOGGING שכזה, ובנוסף אם יש לכם הצעות לפתרון המצב - אשמח.

פורסם

אחי אם אני לא טועה הכרטיס מסך הזה צריך ספק מינימום 450 נקי !!!!

לחבר שלי יש גם את הרטיס הזה אבל יש לו ספק 500 נקי וזה עובד לו בלי בעיה

לפי דעתי זה לא הקירור כי ראיתי את הקירור של הכרטיס ויש לו קירור מאוד חזק

אני אומר זה הספק

מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

פורסם

well I had artifacts problems with my X1800XT when the card passed 85-90c, the problem was that the card's fan doesn't hit 100% until 100c and at 85 it's only on 65%, so I lowered the temps for each step and now it doesn't pass 80c.

what you need is ATItool, go to settings then select from the drop down box fan control and changes the values there.

edit:also it can be the PSU, though what the dude above me said is bullshit, the X1800XT has the highest power consumption to date (except perhaps 8800 and X2900) and I run it on an Enermax 350W (26A on 12V though).

פורסם

well I had artifacts problems with my X1800XT when the card passed 85-90c, the problem was that the card's fan doesn't hit 100% until 100c and at 85 it's only on 65%, so I lowered the temps for each step and now it doesn't pass 80c.

what you need is ATItool, go to settings then select from the drop down box fan control and changes the values there.

יש מצב שאתה צודק אבל אני עדין חושב שזה הספק

לתרגם לאנגלית ? ;D

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות.

הורדתי את התוכנה והעניין עושה רושם של מאוד פשוט.

במהלך סריקה לARTIFACTS (מה זה?), עושה רושם שהבדיקה הזו -ממש- מריצה את הכרטיס מסך.

אומנם הוא לא מזהה שום ERROR בפעולת הכרטיס, אבל הכרטיס מסך מגיע לטמפ' של 95 מעלות ואז מכבה את עצמו. (רואים NO SIGNAL על המסך)

כיוונתי את המאורר לעבוד על 100% FIX. כלומר - תמיד.

זה לא עוזר ...

מה לדעתכם אפשר לעשות בנוסף? האם עדיין ייתכן שזה הספק כוח?

יש לציין שגם ניסיתי להוציא כרטיסים מיותרים כמו כרטיס טלוויזיה/כרטיס רשת אלחוטי לראות אם זה עוזר - ונאדה.

ובנוסף, כשהייתי בחנות, ניסו עם כרטיס זהה חלופי - והבעיה חזרה.

רעיונות? :nixweiss:

תודה!!

פורסם

תקנה קירור חדש וספק חדש, הג'נרי 350 וואט הוא ממש לא טוב לשום כרטיס מסך להוציא הפשוטים ביותר שלא מיועדים למשחקים.

הX1950PRO דורש 400 וואט נקי בעומס אפילו 450 וואט.

פורסם

אני לא חושב שצריך לקנות גוף קירור הרי זה לא באוברקלוק, הבעיה פה היאה הספק כאשר הוא שולח לך מתח יותר ממה שצריך ואז הוא מתחמם.

פורסם

כמה הבהרות:

ראשית,ספק כח ג'נרי לא מומלץ בכלל לכרטיס זה.

זה שהעלת את האיוורור ל-100% לא אומר שהוא עובד תמיד.זה אומר שהעלת את מהירות המאוורר למקסימום .

זה גם אומר שהוא בטח מרעיש לך.

דבר אחר,תבדוק שהמארז שלך מספיק מקורר (הוצאה והכנסה סדירה של אוויר) אם מצטבר חום בתוכו זה מוסיף עוד פקטור לטמפ' גבוהה.

מומלץ ביותר לכרטיסים אלו (מנסיון) מאוור ייעודי שקט ואיכותי יותר.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12920

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים