עבור לתוכן

זקוק להתייעצות וחוות דעת לגביי המפרט (תקציב 5150 שקל +-)

Featured Replies

פורסם

טוב זה מפרט שאני רוצה להזמין ,אנh רוצה להיות בטוח שזה בסדר אז אני רוצה לקבל ממכם חוות דעת רצינית

ועם יש צורך בשינויים אז אני ישמח לקבל תגובות לגביי זה.

אין לי תקציב למחשב כי חלק מהחלקים אני מביא ישירות מהחברה במחיר ממש זול. אני רוצה חוות דעת לגביי המפרט המחיר לא ממש רלוונטי פשוט אני לא רוצה גם לזרוק סתם כסף,בגדול אני רוצה מחשב למשחקים,לראות סרטים,ושיהיה חזק וטוב ושיוריד דברים בקצב מהיר.

כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB

מארז מחשב HEC 6920B-NPS

צורב LG GSA-H42 X18 DVD

לוח אם Asus P5B Deluxe

זיכרון Kingston 2GB 667MHz DDR2 CL5

כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E

בקשר למעבד אני התכוונתי לקנות - מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box 2mb

ושמעתי שיש מעבד Intel Core 2 Duo E6420 Box 4mb מה ההבדל בינהם ומה יותר עדיף??

לגביי הספק אני מתלבט בין ספק כח Enermax Liberty 400W ל - ספק כח Enermax Liberty 500W

בגלל המחיר שלהם אני מתלבט העם הספק הראשון יחזיק את המפרט או שכדיי לקנות תשני???

*ציוד הקפי כבר יש לי.

תודה מראש על עזרתכם :):xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

תנקוב בסכום הזה כתקציב בכותרת, ותבקש מחברי הפורום לעזור לך לחסוך.

אם אין תקציב בכותרת אני אאלץ לנעול את התרד.אני מבין שאין לך תקציב מוגדר, אבל אלו חוקי הפורום. אני מבקש שתסכם את מחיר הרכיבים שצברת, ותנקוב במחיר כתקציב שבכותרת.

פורסם
  • מחבר

או קיי עשיתי תחישוב ויצא בערך +- 5150 . זה מחיר שאני כבכול מקבל אותו מחבר שעובד בחברה בשוק את המפרט כמו שרשמתי אי אפשר למצוא בכזה מחיר בגלל זה לא כתבתי תקציב אבל זה בערך המחיר .

*אני לא יודע איך לשנות תכותרת שרשמתי בהתחלה אני ישמח עם תשנו

פורסם

המפרט דיי נחמד , אבל אני הייתי ממליץ ללכת על לוח אם של gigabyte אתה לא צריך את הדלוקס.

דבר שני , בגלל שאין מחירים אני לא יכול להגיד לך לגבי הזיכרון אבל אני חושב שכדאי לך לקחת G.skill טובים ומאוד זולים.

בקשר ל6420 ההבדל בינהים הוא של 6400 יש 2mb זיכרון מטמון ול 6420 4mb זיכרון מטמון.

ליברטי 400 יספיק.

מקווה שעזרתי.

פורסם

מה עלזאזל? לוח כזה וזכרונות כאלה? אתה לא עושה OC נכון? תוכל לקחת

לIB9 ולחסוך הרבה כסף.

פורסם

*אני לא יודע איך לשנות תכותרת שרשמתי בהתחלה אני ישמח עם תשנו

ערוך את ההודעה הראשונה שלך בעזרת כפתור עריכה, ואז תוכל לשנות גם את הכותרת

פורסם
  • מחבר

בקשר ללוח אם אני נורא מרוצה מאסוס יש לי לוח אם במחשב הזה שאני כרגע משתמש בו והוא לא מאכזב ושמעתי המון ביקורות טובות לגביהם ,

וגם לגביי הלוח אם דלוקס אני לא משלם עליו גם המון אותו אני מביא ב600 שקל אז זה יוצא לי נורא זול.

לגביי הזיכרונות בהתחלה הלכתי על G.skill וכל כך הרבה המליצו לי על Kingston שהחלטתי לקנות אותם,וגם שההבדל בינהם מאיפה שאני מביא את זה הוא 60 שקל אז זה לא שאני משתולל עם איזה זיכרון בשמיים זה נראה לי סביר. וקינגסטון יותר טובים מסקיל לא??

לגביי הoc אני לא ממש תותח במחשבים אבל זה נראה לי מאוד מעניין הדבר הזה קראתי על זה באתר ובעוד כמה מקומות וחשבתי אולי בעתיד לנסות

וגם לעשות oc .

לגביי המעבד אותו אני קונה בנפרד, אני ישמח עם מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול לקנות Intel Core 2 Duo E6420 Box 4mb

חשוב לי שזו תיהיה חנות אמינה וטובה שלא מוכרת חלקים ג'ינרים ושתיהיה במחיר טוב.

חשוב לי נורא שהמחשב יחזיק להמון זמן גם עם זה בחלקים חזקים וטובים וגם שיפעיל משחקים ברמה מאוד גבוהה dx10 ,ושלא יעשה רעש ושלא יתחמם מהר

שיהיה שקט ושירוץ מהר לכן בחרתי תחלקים הנ"ל. עם למישהו יש הצעות לגביי תוספות או שינויים קלים אני ישמח לשמוע עוד תגובות.

תודההההה :):D :D

פורסם
  • מחבר

דחוףףףףףףףףף תגובות אנשים אני בימים הקרובים קונה תמחשב :nixweiss: :nixweiss: :s05: :s05:

פורסם

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤676

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤621

כרטיס מסך:

ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1672

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤378

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤218

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤686

מארז:

NZXT APOLLO w/o PSU ¤378

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤419

קרור למעבד:

SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤252

קרור למארז:

GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤52

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5197

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

זה יהיה מעולה ל OC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים