עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רק רציתי לומר....תודה

Featured Replies

פורסם

תודה לכולם. כבר חודש ויותר שאני נכנס פה לפורום ומחפש את המפרט הבא שלי. והיום זה נגמר קניתי מחשב חדש אחרי שהייעצתי פה עם מספר אנשים.

אז שוב פעם תודה ונתראה בשידרוגים הבאים. או בפורום המודינג לשם אני עובר זמן הקרוב....

פורסם

כי אנחנו כאן, בשבילך ;)

סתם, תתחדש!

ולשאלה המתבקשת...

איזה מפרט הזמנת?

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE

לוח אם:ASUS M2NPV-MX

מסך:SAMSUNG LCD 19" 931BF 2ms DVI - 1:2000

כרטיס מסך:GIGABYTE PCI-EX GeForce 7300GT 256MB DDR2 128 BIT DVI TV/O - GV-NX73T256P-RH - RETAIL

דיסק קשיח:WD 160GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD1600YS

צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK

זיכרון:KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5

מארז: משהו ג'נרי עם ספק 500W

רמקולים : LOGITECH 2.1 X-230 - 32W

המפרט נלקח מIQPC אך נקנה בחנות של חבר מירושלים, קצת יותר יקר אבל זה התקזז לי עם הדלק ועם עוד כל מיני שטויות שהוא הבטיח לי עם המחשב.

אבל שלא יהיה ספק, אם לא היה לי את החבר הזה הייתי בטוח קונה בIQPC.

פורסם

תתחדש! :yelclap:

פורסם

וואי לא בא לי לבאס אותך...

אבל המסך לא משו, ולמה לקחת לוח עם כרטיס מובנה וגם כרטיס מסך חיצוני?

ולמה ספק ומארז ג'נריים?

פורסם

וואי לא בא לי לבאס אותך...

אבל המסך לא משו, ולמה לקחת לוח עם כרטיס מובנה וגם כרטיס מסך חיצוני?

ולמה ספק ומארז ג'נריים?

כה גם אני לא הבנתי את הקטע הזה.. אבל הבן אדם כבר קנה אין דרך חזרה :smile1:

פורסם

סבבה לאללה רק באמת למה הספק והמארז פשוט וג'נרי? לא חבל?

פורסם

סבבה לאללה רק באמת למה הספק והמארז פשוט וג'נרי? לא חבל?

לא לכולם יש כסף לקנות משהו איכותי, וגם אם כן לא לכולם חשוב להוציא כסף על מארז איכותי ואני מבין אותם..

פורסם

לא אכפת לי מהמארז...יותר אכפת לי מהספק..אחרי ניסיון אחד ויחיד עם ספק ג'נרי שהיה לי שהלך ולקח איתו את הלוח אם אני לא מיתעסק איתם יותר ומזהיר את כולם להיתרחק מהם

פורסם

לא אכפת לי מהמארז...יותר אכפת לי מהספק..אחרי ניסיון אחד ויחיד עם ספק ג'נרי שהיה לי שהלך ולקח איתו את הלוח אם אני לא מיתעסק איתם יותר ומזהיר את כולם להיתרחק מהם

מסכים איתך מאה אחוז שספק זה חלק מאוד מאוד חשוב במפרט אך לא תמיד יש אפשרות לקנות משהו איכותי - במקרה כזה יורדים קצת בחלק אחר במפרט ולוקחים ספק יותר טוב..

פורסם
  • מחבר

איזה מתקפה!!! ואפילו לא נתנו לי הזדמנות להגיב.....

אז ככה.

לגבי לוח האם: לא ידעתי שזה כל כך משנה שיש עליו כרטיס מסך מובנה. בכל מקרה ההבדל במחירים לא היה כזה גדול ולא נראה לי שזה יזיק.

לגבי המסך: מכל מה שראיתי בחנויות אז הוא הכי הרשים אותי והכי נהניתי ממנו.

לגבי המארז: אני לא מתכוון לשלם על שם, גם הוא הכי מצא חן בעיניי בחנות (שחור, חלון שקוף, USB ואודיו קדמיים).

לגבי הספק: פה אני מסכים איתכם אבל לצערי כבר די התחיל להיגמר לי הכסף אז בינתיים חסכתי ורק שאני אקבל אותו אני יריץ לו קצת בדיקות לראות איך הוא, אי אפשר לדעת על מה נפלתי. אם וכאשר אני ארצה להוסיף אביזרים למחשב כמו מודינג וכאלה אז אני יחליף ספק.

פורסם

איזה מתקפה!!! ואפילו לא נתנו לי הזדמנות להגיב.....

אז ככה.

לגבי לוח האם: לא ידעתי שזה כל כך משנה שיש עליו כרטיס מסך מובנה. בכל מקרה ההבדל במחירים לא היה כזה גדול ולא נראה לי שזה יזיק.

לגבי המסך: מכל מה שראיתי בחנויות אז הוא הכי הרשים אותי והכי נהניתי ממנו.

לגבי המארז: אני לא מתכוון לשלם על שם, גם הוא הכי מצא חן בעיניי בחנות (שחור, חלון שקוף, USB ואודיו קדמיים).

לגבי הספק: פה אני מסכים איתכם אבל לצערי כבר די התחיל להיגמר לי הכסף אז בינתיים חסכתי ורק שאני אקבל אותו אני יריץ לו קצת בדיקות לראות איך הוא, אי אפשר לדעת על מה נפלתי. אם וכאשר אני ארצה להוסיף אביזרים למחשב כמו מודינג וכאלה אז אני יחליף ספק.

מה אתה לוקח לוח אם עם כ.מסך מובנה? בישביל הכיף :bash: תקח אחד בלי כ.מסך ותגמור את הסיפור אלוהים :kopfpatsch:

לגבי מסך זאת החלטה שלך תעשה מה שבא לך ומה שנראה לך לטעמך..

מארז- זה לא קשור רק לשם, ובמארז לא מסתכלים על המראה אלה על האיכות, אם המארז לא מאוורר טוב זה חיסרון ואם הוא רועש זה גם חיסרון לאנשים שלא אוהבים רעש..

פורסם
  • מחבר

מה אתה לוקח לוח אם עם כ.מסך מובנה? בישביל הכיף :bash: תקח אחד בלי כ.מסך ותגמור את הסיפור אלוהים :kopfpatsch:

לגבי מסך זאת החלטה שלך תעשה מה שבא לך ומה שנראה לך לטעמך..

מארז- זה לא קשור רק לשם, ובמארז לא מסתכלים על המראה אלה על האיכות, אם המארז לא מאוורר טוב זה חיסרון ואם הוא רועש זה גם חיסרון לאנשים שלא אוהבים רעש..

אתה לא ממש קורא את התגובות של האחרים לפני שאתה מגיב, נכון?

את המארז בחרתי בעצמי בחנות ודווקא באוורור אני קצת מבין וגם ברעש של מארזים (אחרי האחרון שהיה לי מאייבורי...) אז תאמין לי שאין לך מה לדאוג.

ולגבי הכרטיס: בשביל הכיף בטוח שלא... תקן אותי אם אני טועה אבל ההבדל במחיר בין זה לבין לוח בלי כ. מסך מובנה הוא מזערי. לדעתי להזיק זה בטוח לא יכול, אם יום אחד ילך לי הכרטיס שלא מובנה אז לפחות יהיה לי אחד חלופי לבינתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.