עבור לתוכן

האם הייתם מגדלים את ילדכם בישראל?

Featured Replies

פורסם

מה הקשר בין גנטיקה לגזענות?! :kopfpatsch:

• תגובות 547
  • צפיות 38.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

RK,איזה תואר יהיה לך?

פורסם

לא, נכוון שבכל ארץ יש בעיות, אבל פחות מבישראל!.

קנדה נשמע טוב :P

פורסם

:kopfpatsch:

יש בעיות...תמיד יהיו בעיות, השאלה שאני שואל את המהגרים המתעתדים זה האם זה שיש לכם חיים קלים יותר-האם אלו חיים טובים יותר?

ולגדל ילדים...לגדל ילדים זה לא משנה איזה סביבה את חי - זה סרט, לא משנה אם אתה האדם הכי עשיר עם הכי הרבה זמן, לגדל ילדים זה חתיכת משימה ואין לזה שום קשר למקום-רק למה שאתה ומה שאתה מרגיש שהוא נכון.

הרי נהנתנות תמיד מושכת אנשים, אז מדוע שזה יהיה שונה אצלנו? כולם רוצים פאבים שכונתיים ולהרגיש אירופה אבל לחיות ארה"ב...

וככה הם יגדלו את ילדהם?

פורסם

בקשר להתבוללות - אני תוצר של התבוללות ואין לי בעיה עם זה או להמשיך להתבולל עוד קצת. יותר חשוב לי נתונים גנטיים טובים, חינוך ובטחון לצאצאים, מאשר זהות לאומית (במחיר של חיים).

זה בגלל אנשים כמוך שהמצב של היהודים בעולם הולך ומדרדר- חבל.. אנחנו כל כך מעט בעולם בישביל מה להתבולל ולהקטין עוד יותר- אנשים כמוך צריכים להתבייש פשוט בושה וחרפה- מעצבנים אותי :pissed:

פורסם

אנשים כמוך צריכים לדעת לסתום תג'ורה.

פורסם

מצאת לך עם מי להתחיל את הדיון....

הם חושבים שלהיות יהודי זה גזענות...

אופס עכשיו יקפצו עליי עוד פעם...

אז תקפצו...

פורסם

מה הקשר בין גנטיקה לגזענות?! :kopfpatsch:

משתמע ממה שהיא אמרה שאנשים מסוימים הם בעלי גנטיקה נחותה יותר משל אנשים אחרים. כל האנשים הללו הם לא צאצאים של אח ואחות, אני חושב שזו גזענות.

פורסם

טוב, תשאירו את הגזעות מחוץ לדיון, אחרת הוא ינעל.

פורסם

מה זה הבולשיט הזה בנתונים גנטים טובים?

עוד לא יודעים לפרש למה אחראי כל גן וכבר את חושבת על איך תקחי לך את הבן זוג?

גזענות או מה?

ממתי לבחור בן זוג בריא ואינטילגנטי זאת גזענות?

זה בגלל אנשים כמוך שהמצב של היהודים בעולם הולך ומדרדר- חבל.. אנחנו כל כך מעט בעולם בישביל מה להתבולל ולהקטין עוד יותר- אנשים כמוך צריכים להתבייש פשוט בושה וחרפה- מעצבנים אותי :pissed:

בגלל אנשים כמוני?! ואני חשבתי שזה בגלל ערסים, פושעים כמו רוזנשטיין וגזענים כמו... אולי חצי מהמדינה הזאת.

אתה לא קולט שאני גם ככה לא יהודיה מהאמא וכולם פה רק יורקים לי בפרצוף, קוראים לי "רוסיה מסריחה" כבר שנים, ואומרים לי "תתגיירי או תעופי מפה"? במה אני צריכה להתבייש? בזה שנולדתי?! צר לי להגיד לך, אבל היהודים הם האוייב הכי גדול של עצמם, עם הגישה של "אני יותר טוב מכולם" ו"גויים מסריחים" תחשבו לבד לאן תביאו את עצמכם. להתבייש צרייך אתה וכל הגזענים שמיררו לי את החיים מהרגע שדרכתי רגל על האדמה הזאת!

משתמע ממה שהיא אמרה שאנשים מסוימים הם בעלי גנטיקה נחותה יותר משל אנשים אחרים. כל האנשים הללו הם לא צאצאים של אח ואחות, אני חושב שזו גזענות.

בוא נגיד שבחיים לא אעשה ילד עם ערבי, אז כן, אני גזענית, אבל גם אתם לא מתים על הבני-דודים שלכם אז מה אתם באים אליי? מה שכן, אם ישנו בנאדם שאני מוצאת בריא, חכם ואחראי מספיק, למה לא? אלא שאם הוא יהיה יהודי, אז אין סיכוי כי אמא שלו תמרר לי את החיים כי מבחינתם אני גויה מלוכלכת (ראיתי את זה בבית שלי, הספיק לי).

הם חושבים שלהיות יהודי זה גזענות...

לא, אבל לחשוב שזה ערך עליון זה מתקרב.

פורסם

דפוק אתה, אה?

דריה-"בגלל אנשים כמוני?! ואני חשבתי שזה בגלל ערסים, פושעים כמו רוזנשטיין וגזענים כמו... אולי חצי מהמדינה הזאת.

אתה לא קולט שאני גם ככה לא יהודיה מהאמא וכולם פה רק יורקים לי בפרצוף, קוראים לי "רוסיה מסריחה" כבר שנים, ואומרים לי "תתגיירי או תעופי מפה"? במה אני צריכה להתבייש? בזה שנולדתי?! צר לי להגיד לך, אבל היהודים הם האוייב הכי גדול של עצמם, עם הגישה של "אני יותר טוב מכולם" ו"גויים מסריחים" תחשבו לבד לאן תביאו את עצמכם. להתבייש צרייך אתה וכל הגזענים שמיררו לי את החיים מהרגע שדרכתי רגל על האדמה הזאת!"

מבין אותך ומסכים. מזכיר לי איך העיפו אותי מהעבודה כי הלקוח לא מת על רוסים, או איך כשהייתי מתנדב במד"א מספיק אמרו לי "לך מפה רוסי אחד" וגוי ומה לא.

העניין הזה של הגישה הוא באמת דפוק, לא קשור לא יהודים או לא, בשניה שבן אדם מתחיל לחשוב שהוא יותר טוב מאחרים בגלל מה שהוא....טוב אנחנו כבר יודעים לאן זה מגיע.

פורסם

עוד שואה?

פורסם

בוא נגיד שבחיים לא אעשה ילד עם ערבי, אז כן, אני גזענית, אבל גם אתם לא מתים על הבני-דודים שלכם אז מה אתם באים אליי? מה שכן, אם ישנו בנאדם שאני מוצאת בריא, חכם ואחראי מספיק, למה לא? אלא שאם הוא יהיה יהודי, אז אין סיכוי כי אמא שלו תמרר לי את החיים כי מבחינתם אני גויה מלוכלכת (ראיתי את זה בבית שלי, הספיק לי).

אז את באמת גזענית.

חבל, כי את בדיוק כמו היהודים שאת מתארת שאומרים לך שאת גויה מלוכלכת.

כמו שאת אומרת שהיהודים לא צריכים לחשוב שהם נעלים יותר מהאחרים, גם את לא צריכה לחשוב שהערבים נחותים יותר בהכרח.

נכון, רוב הערבים כיום חיים בחורים,חלקם מתחתנים עם בני משפחה, בעלי השכלה נמוכה, עניים וכדומה, אבל יש ערבים שהם גם ממש לא ככה.

בסופו של דבר יוצא שאת בדיוק כמו אלה שאת שונאת.

פורסם

עוד שואה?

את שואלת את זה כאילו שחסר אנשים שנרצחים מדי יום כתוצאה מגזענות והשמדת עם.

פורסם
אלא שאם הוא יהיה יהודי, אז אין סיכוי כי אמא שלו תמרר לי את החיים כי מבחינתם אני גויה מלוכלכת

לא בגלל שאת גויה מלוכלכת אלא בגלל :

אנחנו כל כך מעט בעולם בישביל מה להתבולל ולהקטין עוד יותר

או שבשבילך זה גם גזענות להגיד דבר כזה?

אין לזה קשר לאהבה אני מסכים, אבל לפחות יהיה להם:

נתונים גנטים טובים
יותר

ואת זה את אמרת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים