עבור לתוכן

המלצות - מפרט בכ5K-6K ללא מסך וציוד הקפי - גרפיקה 2D וקצת משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין במפרט למטרות עיבוד גרפי ב2D בתוכנת פוטושופ בעיקר וגם תוכנות RAW ודומות למינהן.

אין לי צורך בכרטיס QUADRO ממה שכבר הבנתי מדיונים ותגובות קודמות כאן בפורום.

את המפרט הבסיסי קיבלתי בהמלצתכם כבר מלפני מספר חודשים אך בחרתי לחכות לכרטיסים החדשים ולירידת המחירים

של אינטל, הזכרונות, הרכיבים האחרים וכמובן הדולר שכנראה תרם.

אז הנה המפרט המעודכן, אשר בעבר התבסס על ה7600GT ועל 2GB זכרונות של GSKILL מסוג PK

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3205

ועתה בחרתי ללכת על ה-HK

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186

תזמונים יותר טובים וגם קצת יותר זולים. (אני מתכנן OC בעתיד, לא מיד עם הקניה)

השאלות שלי בסוף אחרי המפרט:

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1058

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤621

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤763

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368

צורב DVD:

ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE ¤211

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK ¤967

מארז:

GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-FSCA1ANB ¤650

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤419

ספק כוח:

SCYTHE NINJA PLUS REB.2 - 6 HEAT PIPES CPU COOLER ¤252

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5208

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

1. ראשית כל מה דעתכם ומה הייתם משנים

2. אני לא מתכוון לשדרג מהר. רוצה שהמחשב ישרת אותי ל3-4 שנים

3. אני משחק משחקים ואולי אשחק בעתיד אבל אני לא גיימר מושבע (CIVILIZATION, WARCRAFT, אולי DOOM3 ואולי משהו אחר שיצא או יא בעתיד)

4. האם הספק מתאים ויחזיק את הSETUP?

5. האם לא עדיף להוסיף קצת עבור הE6600 במקום הE6420? יישומי גרפיקה כגון פוטושופ ירוויחו מכך הרבה?

6. האם בשדרוג כזה הלוח מתאים עדיין, כלומר E6600 עם הג'יגהבייט שציינתי?

7. אני שוקל להוסיף דיסק קשיח נוסף, אולי לבחור במערך RAID, אבל לא יודע איזה כדאי - יש כל מיני סוגים של RAID וזה משפיע על איזה לוח לקחת.

8. מה דעתכם על הזכרונות. איזה מהסוגים עדיף?

אשמח לקבל עזרה בכל אלו. תוכלו לנוחותכם ולנוחותי למספר את התגובות שלכם בהתאם למספור השאלות שלי.

תודה ענקית לכל היועצים והמומחים.:D

פורסם

אוקיי...

1. הייתי לוקח E6600 במקום ה E6420, ויורד בזכרונות ל Twinmos Twister 800MHz שעולים 680 שקל. יוצא יותר זול אפילו, וב OC תגיע בערך לאותם תדרים כמו עם ה E6420 וה HK.

2. בסדר. קח בחשבון שבשביל משחקים שיצאו בעתיד הכרטיס מסך לא יספיק. את האמת שכבר היום הוא מגמגם במשחקים חדשים.

3. בשביל המשחקים האלה הכרטיס מסך יהיה מעולה, אבל למשחקים שיצאו בעתיד הוא לא יספיק. אם תרצה לשחק משחקים חדשים בעוד שנתיים - שלוש ולהנות מהמשחק, תצטרך להחליף כרטיס.

4. הספק מעולה ויחזיק את המחשב כמו גדול.

5. כן. ולרדת בזכרונות ל twinmos twister 800MHz כמו שכתבתי ב 1.

6. כן. הוא גם יאפשר לך שידרוג למרובע ליבה אם תרצה.

7. אתה צריך יותר מ 250GB?

8. עניתי על זה ב 1.

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב ותודה רבה על התגובה.

ראשית כל בעניין הזכרונות: מדוע ניתן להסתפק בTWISTER, הלא GSKILL נחשבת לטובה יותר, לא?

מה גם שלא מצאתי את הTWISTER עלייהם אתה מדבר בחנות IQPC ולא ממש בא לי להתפזר בין הרבה חנויות.

בקשר לכרטיס המסך: אם בעבר 7600GT היה הכרטיס שכולם המליצו לי עליו כאן, אז מדוע ש8600GT לא יהיה טוב?

אז נכון (וקראתי על זה) שהוא לא בדיוק מה שציפו ממנו אבל הוא מתומחר בהתאם והוא מציג ביצועים כמו של 7600GT

(לא חושב שפחות טוב ממנו) וגם מאפשר תמיכה בHD ובDX10 (אין לי מושג כרגע אם אצטרך אבל אני לא מתכוון לשדרג

כמו שאמרתי בטווח של 3-4 שנים ואני לא גיימר מושבע).

באשר לדיסק קשיח: כרגע אני מבצע ניקוי מתמיד של הדיסק מקבצי צילומים מיותרים וישנים. סה"כ יש לי כ60GB של מידע

כאשר סיננתי כבר הרבה. אני אצטרך מקום, אם כי לא במיידי. הסיבות העיקריות שלי למחשבה על דיסק נוסף הן:

(א) הפרדה בין מערכת הפעלה לשאר התוכנות

(ב) הפעלה של מערך RAID שיכול להמהיר את העבודה. השאלה איזה RAID צריך ובמה הלוח תומך? ואם לא תומך אז איזה לוח כן?

תודה רבה, יום טוב ושבוע טוב.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

האם יש דיעות נוספות על המפרט הזה?

תודה רבה.

פורסם

קודם כל מהבנצ'ים שאני ריאתי אם לא מתכונן OC, עדיף את AMD 5600 על ה6420, עדיף לקחת את הSONETA2 של אנטק

כי הוא זול והוא יספיק לך, או לקחת את הP150, ועדיף לרדת לזכרונות 667 ב590 ש"ח.

להעיף את הקירור של המעבד ובמקומו לשים 8800GTS320 בקיצר הצעתי היא זו (במידה ולא מתוכנן OC):

מעבד:

AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX

מחיר: ¤1011

לוח אם:

ASUS M2N-E

מחיר: ¤524

כרטיס מסך:

ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL

מחיר: ¤1672

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS

מחיר: ¤368

צורב DVD:

ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE

מחיר: ¤211

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT

מחיר: ¤572

מארז:

ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU

מחיר: ¤738

מחיר סופי לאחר הנחה: ¤5020

(שווי ההנחה: ¤76)

המפרט הזה יהיה עידף במידה ולא מתוכנן OC.

פורסם

הוא כתב שכן מתוכנן OC :-\

בקשר לזכרונות, התבלבלתי... התכוונתי לטווינמוס 800MHz הרגילים... לא יודע למה אבל חשבתי שזה הטוויסטר :P

שוב פעם, הכרטיס מסך מגמגם כבר במשחקים החדשים של היום... וככל שהזמן עובר המשחקים דורשים כרטיסים יותר חזקים...

אם אתה צריך עוד מקום, פשוט תוסיף עוד הארד דיסק. זה כבר שיקול שלך. בכל מקרה הבוסט בביצועים של מערך רייד הוא לא כזה גדול.

ו DXM, האפולו והליברטי הם שילוב עדיף על הסונטה + הספק שלו.

הייתי הולך על מפרט כזה:

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1285

לוח אם:

כרטיס מסך:

ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1672

דיסק קשיח:

צורב DVD:

ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE ¤211

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤686

מארז:

NZXT APOLLO w/o PSU ¤378

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤419

קרור למעבד:

SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤252

קרור למארז:

GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤52

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5837

ושוב פעם - בקשר להארד דיסק הנוסף, תחליט אם אתה באמת צריך, ואם זה שווה לך את הכסף.

פורסם
  • מחבר

המון תודה על התגובות.

מספר הערות משלי על ההצעות שלכם:

1. בדקתי את המארז שהצעת לי ולא אהבתי את העיצוב שלו. מצטער. עכשיו העיצוב חשוב לי ואני אהיה מוכן

לשלם עליו עוד קצת בלי קשר לשאר המפרט. לכן בחרתי בAURORA. אולי דעתי תשתנה ואמצא משהו אחר.

2. לגבי כרטיס המסך: כפי שציינתי אני לא גיימר מושבע ומעולם לא הייתי. מה שאני לא מצליח להבין הוא שלפני

מספר חודשים מועט כולם הציעו לי כאן את ה7600GT ככרטיס "הלוהט" שיתאים בול לצרכי - גרפיקת 2D בפוטושופ

ודומיה, ומשחקים פה ושם ולא מהכבדים ביותר. עכשיו פתאום ה8600GT מקרטע? אני מסכים אם הבנצ'ים ברשת,

אבל השאלה אם אני צריך את כל זה בכלל.

להוציא 709 ש"ח על 8600GT או 1700 ש"ח על 8800GTS ובמחיר

הזה לרדת למארז אחר וגם לזכרונות אחרים - אני לא מבין את הפואנטה כנראה ועל כן אשמח להסבר.

מילא הזכרונות - אני לא אנצל את מלוא הפוטנציאל של ה800 ולכן עדיף ללכת על ה667 (ד"א אולי זה ישתנה בעתיד?)

אבל למה בהכרח ללכת על ה8800GTS?

לסיכום:

1. מדוע 7600GT היה מומלץ וה8600GT הפך למקרטע פתאום?

2. שכנעו אותי למה לי לישומים שלי לקחת 8800GTS

3. האם לא יתעורר בעתיד הבדל ניכר בין זכרונות 800 ל667? לא יודע מה - אולי לוחות אם עם באסים אחרים או משהו. לא מבין בזה כל כך.

המון המון תודה.

:D יום טוב לכולנו.

פורסם

1. לשימושים שלך ה-8600GT מצויין. ה-8800GTS הוא כרטיס HIGH END ולכן הוא מיותר למי שאינו גיימר.

רק קח בחשבון שאם כן תהיה מעוניין לשחק יותר ברצינות במשחקים עתידיים - הוא כנראה לא יספיק. למשחקים שציינת אין בעיה.

2. תשובה ב-(1) - לא צריך 8800GTS - זה סתם יגרום לך לפשרות מיותרות בשאר המפרט וללא צורך אמיתי.

3. אם אתה מתכנן OC אז בהחלט כדאי לקחת זכרונות 800MHZ אבל אפשר בהחלט להסתפק בזולים ביותר.

אם תרצה לרדת ל-667MHZ תדאג לקחת מעבד עם מכפלות גבוהות כדי לשמור כל פוטנציאל OC טוב.

הסבר: המגבלה על קירור אוויר היא בסביבות 3.2-3.5GHZ אותה אפשר להשיג ע"י:

* 350X9 למשל נותן לך כמעט 3.2GHZ עם זכרונות 667MHZ כמעט במהירות סטוק (350X2=700MHZ)

* אם תיקח זכרונות 800MHZ הכי פשוטים, תוכל בקלות להגיע ל-3.2 עם מכפלה של 8 או 3.6GHZ עם מכפלה של 9,

כשהזכרונות רצים על סטוק (ולכן לא חשובה יכולת ה-OC שלהם). חשוב לקחת זכרונות מהירים רק אם אתה רוצה להגיע לאותה מהירות

מעבד אך עם מהירות באס גבוהה יותר - 500X7 למשל. אבל אז צריך גם לוח יקר יותר (קומנדו למשל)

כמה הערות נוספות:

* אם חשוב לך מפרט שקט - לדעתי בחירת המארז/ספק שלך שגויה. אם זה המצב, תגיד ואמליץ לך על חלופות עדיפות.

במצב כזה (ובכלל) גם עדיף לקחת כרטיס מסך עם קירור פאסיבי.

* הנינג'ה אמנם מקבל ביקורות מעולות בכל מקום אבל פה יש רבים שהתאכזבו ממנו קשות (גם אני).

ה-TUNIQ TOWER בהחלט עדיף ומומלץ ממנו.

* ה-LIGHT SCRIBE זה גימיק ולא יותר מזה - רק שתדע. שימוש בו מקצר משמעותית את חיי הצורב.

מפרט חליפי:

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX

מחיר: ¤1285

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3

מחיר: ¤621

כרטיס מסך:

GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL

מחיר: ¤804 (קירור פאסיבי)

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS

מחיר: ¤368

צורב DVD:

ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE

מחיר: ¤211

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5

מחיר: ¤686

מארז:

ANTEC NSK6500 SUPER MID TOWER CASE + 430W HE PSU

מחיר: ¤697

קרור למעבד:

SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm

מחיר: ¤252

מחיר סופי לאחר הנחה: ¤4860

(שווי ההנחה: ¤64)

המחיר כולל הרכבה ובדיקה במעבדת החברה

בכסף שנותר אתה יכול:

1. לשדרג מארז אם חשוב לך שקט (P150/P160/P180).י

2. לשדרג כרטיס מסך אם חשוב לך משחקים (אפילו 8800GTS 320M נכנס פה ללא חריגה)

3. להגדיל HDD ל-500GB אם תרצה. זה תמיד עדיף משני כונני 250GB אלא אם אתה רוצה לעשות RAID לדוגמה.

פחות רעש, פחות הספק ופחות חום.

פורסם
  • מחבר

המון תודה לך tmpusr על תגובה עניינית ומעשירה.

הסיבה שהלכתי על הGSKILL וספציפית על הדגם הזה שבחרתי היא שקראתי כאן על יכולות OC טובות ללא מאמץ רב.

אם אני ארצה לעשות OC בעתיד אני לא מתכוון לעשות OC כבד, אלא בערך כפי שאתה ציינת על קירור אויר ובלי להשתגע.

האמת היא שעכשיו אחרי הסתכלות ארוכה בזכרונות המיופיפים האלו של GSKILL (ואחרים) קשה לראו את הTWINMOS,

למרות שאני בטוח שמתחת למעטפת האלומיניום כולם אותו הדבר. ד"א בקשר לזה - האם זה לא חשוב לקרר את הזכרונות?

הצורב: בחרתי בו כי הוא שחור והוא SATA. הפיצ'ר של LIGHT SCRIBE לא ממש מעניין אותי, אבל תודה על ההערה.

מפרט שקט: כן חשוב לי מפרט שקט אבל חשוב לי מאוד גם מפרט מאוורר. היום המחשב עומד אצלי ללא כיסוי כדי שלא יתחמם

אבל זה מחשב ישן ומעפן. מה שכן, הוא עומד מתחת לשולחן ובחדר שבו החלון נמצא מעל השולחן ואין בו זרימת אוויר טובה כל כך.

בקיצור המחשב די תקוע בפינה לא מאווררת. אז חשוב לי שתהיה זרימת אוויר שתיוצר ע"י מאווררים במארז וחשוב לי גם השקט.

עלי למצוא פשרה מסוימת. חשבתי על הAURORA כי הוא כולו מאלומינים וזה עשוי לתרום לקירור טבעי של המערכת ואם ארצה אז אוכל

לרפד אותו כדי להשקיט אותו קצת. הP150 נראה לי קטן וצפוף מידי ומתפשר על זרימת אוויר פנימית טובה (למרות כל הביקורות).

אשמח להצעות נוספות.

המון תודה :)

פורסם

* לגבי הזכרונות - כפי שכתבתי,ניתן בקלות להגיע למגבלת קירור האוויר כשהזיכרונות עדיין במהירות סטוק. לכן הם אינם צריכים להיות בעלי תזמונים מהירים ואין צורך בקירור מיוחד - ביחוד אם אתה לא עושה OC קיצוני. הזכרונות שהצעתי לך יספיקו בהחלט.

* צורבי LG מומלצים לא פחות (ולרוב יותר) ויש אותם גם בשחור עם ממשק SATA. קרא בת'רד הצורבים המומלצים.

* אתה מוכן להשקיע כסף בשביל לקבל מפרט שקט ומאוורר? אם כן, ה-P180 הוא המומלץ ביותר לדעתי (או P182 אם תשיג).

לדעתי זו השקעה נבונה כי מארז/ספק כאלה יחזיקו לך יותר ממפרט אחד וישמרו לך את המחשב קריר ושקט מאוד.

* ה-P150 הוא פשרה מעולה לדעתי אבל ה-P180 בהחלט עדיף מבחינת שקט וקירור. לגבי האורורה, דווקא מארזי אלומיניום הם רועשים יחסית

ולא תורמים כלום לקירור. קשה לי להאמין שתתחיל לרפד אותו...

מפרט סופר שקט, סופר איכותי וסופר מאוורר:

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1285

לוח אם:

כרטיס מסך:

GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤804

קירור פאסיבי - Silent Pipes II

דיסק קשיח:

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤218

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤686

מארז:

ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤914

ספק כוח:

ANTEC NEO HE (HIGH EFFICIENCY) 430W ¤534

קרור למעבד:

SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤252

קרור למארז:

GLACIALTECH 120mm CASE FAN - DUAL BALL BEARING 19dBA - BLACK - GT12252BDL ¤65

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5631

המארז כולל 3 מאווררי 120 מ"מ חרישיים (על LOW/MID) והוספתי עוד אחד קידמי לקירור ה-HDD למרות שכנראה אין צורך.

על המארז והספק קרא כאן:

מארז - http://www.silentpcreview.com/article255-page1.html

ספק - http://www.silentpcreview.com/article273-page1.html

פורסם
  • מחבר

WOW זה מגניב כמה שאפשר לשחק עם כל החלקים במפרט ולהגיע להרכב שונה באותו תקציב בערך.

אני לא העלתי על דעתי להרכיב מפרט עם הP180 בגלל מחירו הגבוה יחסית, אבל אני מבין שהוא לוקח

את הAURORA בענק. גם הספק הזה הני מאמין שלא נופל מהLIBERTY 400 (האם אכן כך?).

מה שכן, המפרט החדש הזה מתאפשר בזכות "הויתור" על זכרונות GSKILL "משוכללים" לכאורה.

השאלה שלי היא אם כך כזאת: חוץ מאפקט המיתוג והמסחור שוודאי מעלה את מחירם של הGSKILL

(לא לחינם יש VALUE ויש HIGH PERFORMANCE - כדי שישלמו יותר) - האם יש הבדל בין

הזכרונות הללו של TWINMOS לזכרונות של GSKILL או אחרים במחיר הזה?

מה ההבדל? (נשים בצד תזמונים, צלעות קירור, ומותג) האם יש הבדלים בביצועים? האם יש הבדל ביציבות?

האם יש הבדל באמינות לאורך זמן? האם יש הבדל בהתחממות במהלך עבודה רגילה ואולי יש צורך בקירור?

בקשר לכרטיס המסך: קירור פאסיבי זה טוב ויפה, אבל הצלעות לא מנדפות את החום הרחק מהכרטיס ללא עזרתו

של מאורר. האם מאוורר "שמושך" את האוויר החוצה מגב המארז יספיק או שיש להרכיב איזשהו סוג של מאוורר

שידחוף אוויר מהצד השני אל הכרטיס ועל פני הצלעות שלו?

שוב המון תודה.

אני רואה את המפרט העתידי שלי רוקם עור וגידים וצומח למשהו טוב יותר ממה שכיוונתי אליו בהתחלה.

פורסם

1. האורורה מארז מצויין אבל רחוק מה-P180 מבחינת רמת השקט.

2. הספק בהחלט לא נופל מהליברטי ושקט ממנו משמעותית (בעיקר תחת עומס בינוני-גבוה).

3. במהירות סטוק אין ביניהם כל הבדל ולא צריך כל קירור נוסף. ההבדל הוא שה-GSKILL מסוגלים להגיע לכמעט 1200MHZ (באס של 600) אבל לך אין בזה כל צורך. אתה לא צריך יותר ממהירות הסטוק וה-TWINMOS מצויינים ויודעים גם לעלות ל-900MHZ בקלות וללא כל קירור נוסף.

4. הקירור הפאסיבי מספיק בהחלט, במיוחד ב-P180 בו זרימת האוויר יותר ממצויינת. לא צריך להוסיף כלום.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה.

מספר שאלות קצרות שעלו לי בנוסף, ברשותך:

1. ראיתי שיש את אותם הזכרונות מבחינת נתונים 800MHZ CL5 2GB של TWINMOS בתצורת TWISTER בקצת יותר.

האם ההבדל היחיד הוא צלעות הקירור שלדעתך לא יהוו שום הבד?

2. בעניין כרטיס המסך שוב: עם כל הכבוד לכרטיס שקט, איך נחשבים GB בכרטיסי המסך שלהם? אני תמיד שומע המלצות על LEADTEK

והם גם מהיחידים שמפרסמים מפרט מלא של הכרטיסים באתר שלהם. אצל GB לא מצאתי מידע מפורט. יש להם מה להסתיר? אני לא מאמין

אבל כמובן חייב להיות בטוח.

3. לגבי גוף קירור למעבד: תוכל לפרט מה איכזב אותך בSCYTHE?

אני דווקא אהבתי אתהעובדה שהמאורר המורכב עליו נמצא בצד גוף הקירור ובאופן כזה דוחף אוויר על פני כל צלעות הקירור

בעוד שבTUNIQ המאוורר יושב באמצע בין הצלעות ולכן מושך מצד אחד (שאלה עד כמה אפקטיבית, הרי הוא לא שואב אבק של הובר)

ודוחף אוויר רק על פני חצי מגוף הקירור עצמו. אשמח לדעת מה איכזב אותך בו.

4. לוח אם: עכשיו שהדברים מתחילים להתכנס להם, האם לוח האם הזה של GB בהחלט תואם ברמתו למעבד, זכרונות, כרטיס מסך וכו'?

האם יחסר לי בו משהו לדעתך?

לפי המפרט שלך אני מניח שיש לך את הנסיון והידע הדרוש כדי לענות על השאלות שלי ולעזור לי, אז המון המון תודה.

פורסם

1. הם מגיעים לתדר גבוה יותר - שאתה לא ממש צריך. חבל.

2. GB מצויינים - אל תחשוש.

3. הנינג'ה איכזב בפרמטר הכי חשוב - יכולת קירור ב-OC היתה מאכזבת לחלוטין... רחוק מתוצאות שהוצגו בסקירות מקצועיות.

חפש את הת'רד שלי בעניין. בכל מקרה, בכל הסקירות ה-TUNIQ עולה עליו ומניסיוני זה אכן כך. יתרון נוסף הוא הפוטנציומטר

שמאפשר לשלוט על מהירות המאוורר לפי הצורך. תחת עומס אתה שם אותו על HIGH ובלילה על LOW ואז הוא חרישי לגמרי.

4. לוח אם מ-ע-ו-ל-ה נקודה. כולל קבלים "SOLID" בעלי אורך חיים משופר, מצויין ב-OC ונותן תמורה אדירה למחירו.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

צהריים טובים.

המון המון תודה לך tmpusr על העזרה.

אני הולך לבחור במפרט המשופץ שהמלצת לי עליו.

רציתי לשאול משהו קטן (ואחרון אני מקווה מאוד) - האם גם הזכרונות הללו של TWINMOS יתפקדו בתצורת DUAL CHANNEL

ולללא שום הבדל בביצועים שלהם בתצורה זו, לעומת חבילות שנמכרות תחת שם כזה (כלומר באות בהגדרה כחבילות DC) ?

אודה לך מאוד על תשובתך.

יום טוב. :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים