פורסם 2007 באפריל 2818 שנים איפה ניתן להחזיר מחסניות דיו HP ריקות תמורת זיכוי, אבל לא זיכוי לקניה של מחסנית דיו חדשה אלא זיכוי כספי ישיר או זיכוי לקניה של משהו אחר בחנות?
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים זיכוי כספי ישיר אולי רק דרך החנויות שמוכרות רק דיו כדוגמת DMO אבל לא נראה לי שיש דבר כזה,כל המקומות שאני מכיר נותנים זיכוי בקניית דיו חדש,זה לא בקבוק למיחזור.
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים איזה דגם יש לך של HP?בעוד כחודש בערך, אני והשותף שלי הולכים לייבא לארץ מוצר שירשם מסחרי על שמנו, משהו שאמור בחצי מחיר של ראשי דיו, להספיק לך פי 8 מכמות הדיו המקורית.זה יכנס לשיווק מסודר.רק אני צריך לדעת דגמים נפוצים של HP.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים נכון לעכשיו אני מעדיף לא לתת פרטים נוספים, כי זה עדיין בשלבי רישום בישראל.כשהכל יהיה מוכן וגם הקונטנר יגיע, אני מניח שנצא בפרסום גדול - אינטרנט, באנרים בכל אתר, מגזינים ועיתונים ואולי גם בערוץ 2.מה שכן -אשמח אם תוכל לכתוב לי בה"פ, דגמים נפוצים מאוד של מדפסות שיש לאנשים, כדי שאוכל לייבא לכמה שיותר.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מה פתאום! למחסניות של HP ולקסמרק נותנים זיכוי של 25 שקל למחסנית מקורית ו15 למחודשת!
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים נכון לעכשיו אני מעדיף לא לתת פרטים נוספים, כי זה עדיין בשלבי רישום בישראל.כשהכל יהיה מוכן וגם הקונטנר יגיע, אני מניח שנצא בפרסום גדול - אינטרנט, באנרים בכל אתר, מגזינים ועיתונים ואולי גם בערוץ 2.מה שכן -אשמח אם תוכל לכתוב לי בה"פ, דגמים נפוצים מאוד של מדפסות שיש לאנשים, כדי שאוכל לייבא לכמה שיותר.עדיף לך לפתוח נושא חדש ולשאול בו....
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים סיקל יקר ולכל מי ששאל.....די אמ או זאת ההמלצה שלי.. הם לפי דעתי כן נותנים זיכויים על מחסניות.. נסה אותם..וחוץ מזה כדרך אגב רציתי לשתף אותכם בשמחתי ולבשר לכם שמצאתי את המקום הזה ...מקום שמוכר דיו בכיף ובאמינותבהתחלה כשחיפשתי ראיתי פרסומות על דיו חלופי וכאלה ולא ממש התעמקתי כי יש הרבה נוכלים בשוק ולך תדע מה ידפוק לך את המדפסת אז לא רציתי..למרות שהדיו המקורי עלה ממש יקר.. ואז.. ביום העצמאות האחרון כשישבנו עם המשפחה אח של בעלי זרק שהוא בר המון זמן קונה דיו חלופי למדפסת וממש מרוצה כששאלתי מאיפה הוא קנה ואיך הוא לא חשש הוא אמר שהוא קנה מדי אמ או והם הסבירו לו על הכל הכמות האיכות והאחריות שמקבלים על המדפסת(!) גם כשהוא בכלל לא קנה את המדפסת מהם.... אז זהו שאני גרה ברחובות ומצאתי את החנות אבל יש כעיקרון בכל הארץ וחוץ מזה שהשירות אחלה גם המחסניות אחלה ובי-די-יוק כמו המחסניות המקוריות (רק בפחות כסף ויותר כמות.....אבסורד מטורף ) ויש להם גם טונרים למי שמחפש...הם נמצאים ברחובות ברחוב הרצל 126 ליד דף-רם הישן ותגידו שאהובה שלחה אתכם! אתם יכולים גם להיכנס לאתר שלהם.. אם אני לא טועה הכתובת היאhttp://www.dmo.co.ilיאללה יום טווווווווווווייייייב!
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים נכון לעכשיו אני מעדיף לא לתת פרטים נוספים, כי זה עדיין בשלבי רישום בישראל.כשהכל יהיה מוכן וגם הקונטנר יגיע, אני מניח שנצא בפרסום גדול - אינטרנט, באנרים בכל אתר, מגזינים ועיתונים ואולי גם בערוץ 2.מה שכן -אשמח אם תוכל לכתוב לי בה"פ, דגמים נפוצים מאוד של מדפסות שיש לאנשים, כדי שאוכל לייבא לכמה שיותר.http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360776http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=370119להמון חברים שלי יש מדפסות כאלו וגם לי יש אחת..נראה לי שזה הכי נפוץ כיום..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.