עבור לתוכן

האם נשארה ספקית צדיקה?

Featured Replies

פורסם

עכשיו ברק שהייתי מחובר אצלם שנים ניקנו ע"י נטויז'ן, ודומה שהם הולכים בדרכם ומנסים להגביל את כמות התעבורה. אנטרנט זהב - לא בא בחשבון. שירות גרוע והבעלים מוכר קופים לניסויים. בזק בינלאומי זה כמו בזק מבחינתי - לא מתקרב. דומה ששארה רק 012 שלא שמעתי עליה יותר מדי דברים רעים. מה דעתכם?

• תגובות 67
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למה?! מה רע בבזק בינלאומי?!

אני דווקא מאוווד מרוצה ממנה:

מהירות, שירות ומחיר

פורסם

אני שנים לקוח של 012 קווי זהב והם תמיד היו בסדר. מחיר, ביצועים ותמיכה.

הייתי תקופה קצרה לקוח של בזק בינלאומי, והביצועים היו סבבה לגמרי, אך התנאים שקווי זהב היו מוכנים להציע לי כלקוח ותיק שברו את בזק בינלאומי לחלוטין, אז נשארתי עם 012 (אינטרנט כבלים + שיחות לחו"ל).

פורסם

זה קצת o/t אבל אתה יכול לפרט קצת על נושא מכירת הקופים שכתבת ?

פורסם

עד לפני חודשיים הייתי מחובר ל012 כמה שנים טובות, בוא נאמר שהסיבה שעזבתי אותם לא היתה המחיר.

פורסם

לא, השירות בארץ הוא מתחת לכל ביקורת, אצל כל החברות.

הפיתרון היחיד הוא לעשות רוטציה כל תקופה מסויימת לחברה בעלת הנתונים הכי טובים (כרגע בזק בינלאומי)

פורסם

כולם דומים

אני בנטויז'ן ויצא לי לצעוק עליהם כמה פעמים בתוספת מכתבים לשירות הלקוחות

בסוף סידרו לי הכל, עכשיו אין בעיות.

פורסם

אין תחרות אמיתית ,זה הבעיה

פורסם

אני מחובר ל-012 כבר יותר משנתיים ולא היו לי בעיות איתם,שירות הלקוחות שלהם פשוט מעולה,חוץ מהעובדה שעד שנציג עונה לך אתה צריך לשמוע מנגינה במשך זמן לא קצר אבל אני מניח שזה ככה בכל הספקיות...

פורסם

שירות הלקוחות לא אמיתי, מטרטרים את הלקוחות

יש שירות לקוחות ויש תמיכה טכנית

שעות עבודה שונות וזמנים שונים למענה בטלפון

פורסם

יש לי שאלה, אתה קיבלת איזה שהיא אזהרה מנטיויז'ן אחרי שעברת כמות, או שאתה אמר את זה רק על סמך שמועות?

פורסם
  • מחבר

זה קצת o/t אבל אתה יכול לפרט קצת על נושא מכירת הקופים שכתבת ?

מנכ"ל אנטרנט זהב הוא מבעלי חוות מזור, שמוכרת קופים לניסויים.

http://www.isav.org.il/modules.php?name=News&file=article&sid=189

יש לי שאלה, אתה קיבלת איזה שהיא אזהרה מנטיויז'ן אחרי שעברת כמות, או שאתה אמר את זה רק על סמך שמועות?

תקרא את זה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=255488.0

פורסם

אני הייתי פעם בנטוויז'ן והחארות חסמו לי פורטים ומהירויות(בתקופה שהורדתי בSABABA DC) התקשרתי אליהם והם אומרים לי מה פתאום וכל החרא הזה...

בסוף אחרי שיחה מייגעת העבירו אותי ל"צחלקת שימור לקוחות" עאלק, ושם הם פשוט לא נותנים לך לעזוב! ניסו לשכנע אותי, נעשה לך ככה וככה, וטכנאים דיברו איתי שעות בטלפון.... וגם כשאמרתי להם לא רוצה!תנתקו אותי עכשיו! זה לא עזר...

בקיצור היו לי 3 ימים מעצבנים של ויכוחים וצעקות איתם עכד שניתקו אותי...

אז נטוויז'ן-לא מומלץ בכללל!

פורסם

תסלח לי, אבל לא יותר פשוט לשים עליהם זין ולבטל את ההוראות קבע?

זה בדיוק מה שאני עשיתי איתם ואז כשהתקשרו לברר למה הסברתי בצורה ברורה, שמכיוון שהנציגים שלהם לא היו מוכנים לנתק אותי אז אני ניתקתי את עצמי.

פורסם

על מנת לא לעבור על חוקי הפורום אני רק יציין בלי לפרט שאני מנוי ל 012 + כבלים 3 שנים רצופות ואני רוצה לעזוב אותם (ולא בגלל מחיר ולא בגלל שירות לקוחות -הם פשוט לא מספקים את הסחורה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים