פורסם 2007 באפריל 2718 שנים עכשיו ברק שהייתי מחובר אצלם שנים ניקנו ע"י נטויז'ן, ודומה שהם הולכים בדרכם ומנסים להגביל את כמות התעבורה. אנטרנט זהב - לא בא בחשבון. שירות גרוע והבעלים מוכר קופים לניסויים. בזק בינלאומי זה כמו בזק מבחינתי - לא מתקרב. דומה ששארה רק 012 שלא שמעתי עליה יותר מדי דברים רעים. מה דעתכם?
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים למה?! מה רע בבזק בינלאומי?!אני דווקא מאוווד מרוצה ממנה:מהירות, שירות ומחיר
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים אני שנים לקוח של 012 קווי זהב והם תמיד היו בסדר. מחיר, ביצועים ותמיכה.הייתי תקופה קצרה לקוח של בזק בינלאומי, והביצועים היו סבבה לגמרי, אך התנאים שקווי זהב היו מוכנים להציע לי כלקוח ותיק שברו את בזק בינלאומי לחלוטין, אז נשארתי עם 012 (אינטרנט כבלים + שיחות לחו"ל).
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים עד לפני חודשיים הייתי מחובר ל012 כמה שנים טובות, בוא נאמר שהסיבה שעזבתי אותם לא היתה המחיר.
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים לא, השירות בארץ הוא מתחת לכל ביקורת, אצל כל החברות.הפיתרון היחיד הוא לעשות רוטציה כל תקופה מסויימת לחברה בעלת הנתונים הכי טובים (כרגע בזק בינלאומי)
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים כולם דומיםאני בנטויז'ן ויצא לי לצעוק עליהם כמה פעמים בתוספת מכתבים לשירות הלקוחותבסוף סידרו לי הכל, עכשיו אין בעיות.
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים אני מחובר ל-012 כבר יותר משנתיים ולא היו לי בעיות איתם,שירות הלקוחות שלהם פשוט מעולה,חוץ מהעובדה שעד שנציג עונה לך אתה צריך לשמוע מנגינה במשך זמן לא קצר אבל אני מניח שזה ככה בכל הספקיות...
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים שירות הלקוחות לא אמיתי, מטרטרים את הלקוחותיש שירות לקוחות ויש תמיכה טכניתשעות עבודה שונות וזמנים שונים למענה בטלפון
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים יש לי שאלה, אתה קיבלת איזה שהיא אזהרה מנטיויז'ן אחרי שעברת כמות, או שאתה אמר את זה רק על סמך שמועות?
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מחבר זה קצת o/t אבל אתה יכול לפרט קצת על נושא מכירת הקופים שכתבת ?מנכ"ל אנטרנט זהב הוא מבעלי חוות מזור, שמוכרת קופים לניסויים.http://www.isav.org.il/modules.php?name=News&file=article&sid=189יש לי שאלה, אתה קיבלת איזה שהיא אזהרה מנטיויז'ן אחרי שעברת כמות, או שאתה אמר את זה רק על סמך שמועות?תקרא את זה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=255488.0
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים אני הייתי פעם בנטוויז'ן והחארות חסמו לי פורטים ומהירויות(בתקופה שהורדתי בSABABA DC) התקשרתי אליהם והם אומרים לי מה פתאום וכל החרא הזה...בסוף אחרי שיחה מייגעת העבירו אותי ל"צחלקת שימור לקוחות" עאלק, ושם הם פשוט לא נותנים לך לעזוב! ניסו לשכנע אותי, נעשה לך ככה וככה, וטכנאים דיברו איתי שעות בטלפון.... וגם כשאמרתי להם לא רוצה!תנתקו אותי עכשיו! זה לא עזר...בקיצור היו לי 3 ימים מעצבנים של ויכוחים וצעקות איתם עכד שניתקו אותי...אז נטוויז'ן-לא מומלץ בכללל!
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים תסלח לי, אבל לא יותר פשוט לשים עליהם זין ולבטל את ההוראות קבע?זה בדיוק מה שאני עשיתי איתם ואז כשהתקשרו לברר למה הסברתי בצורה ברורה, שמכיוון שהנציגים שלהם לא היו מוכנים לנתק אותי אז אני ניתקתי את עצמי.
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים על מנת לא לעבור על חוקי הפורום אני רק יציין בלי לפרט שאני מנוי ל 012 + כבלים 3 שנים רצופות ואני רוצה לעזוב אותם (ולא בגלל מחיר ולא בגלל שירות לקוחות -הם פשוט לא מספקים את הסחורה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.