פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מישהו יכול לעזור לי לפתור שאלה בפסקל?השאלה: כתוב תוכנית הקולטת מספר שלם ארוך חיובי. על תוכנית להדפיס את המספר מחולק ע"י " ," כמקובל במתמטיקה.תודה לעוזרים.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים הפרוצדורה STR הופכת מספר לערך מחרוזת אפשר להתחייס למחרוזת כמערך וככה מתי שמצביע התא מתחלק ב3 (משמע עברו 3 תווים) אז יודפס הפסיק...הפונקציה LENGTH מחזירה את אורך המחרוזתעריכה- הוספתי גם קובץ טקסטעריכה2-תיקנתי את התוכנית ועכשיו זה אמור להדפיס את זה נורמלי[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר הפרוצדורה STR הופכת מספר לערך מחרוזת אפשר להתחייס למחרוזת כמערך וככה מתי שמצביע התא מתחלק ב3 (משמע עברו 3 תווים) אז יודפס הפסיק...הפונקציה LENGTH מחזירה את אורך המחרוזתעריכה- הוספתי גם קובץ טקסטעריכה2-תיקנתי את התוכנית ועכשיו זה אמור להדפיס את זה נורמליתודה רבה לך, אני מאוד מודה לך!!!עריכה: אתה יכול להסביר לי מה זה DEC?
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מחבר יש לי עוד כמה שאלות בקשר למחרוזות, אתה יכול לעזור לי בבקשה? אני לא כל כך שולט בחומר הזה...1. לכתוב תוכנית שקולטת סדרת מספרים שלמים וחיוביים באורך כלשהו (סיום הקלט מספר שלילי) ופלט הוא כמות המספרים אשר ערכם שווה למקומם הסידורי.2. פונקציה המקבל מחרוזת ומחזירה מחרוזת הפוכה. דודוגמא: קלט- ABCDE פלט- EDCBAתודה לך.
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים יש לי עוד כמה שאלות בקשר למחרוזות, אתה יכול לעזור לי בבקשה? אני לא כל כך שולט בחומר הזה...1. לכתוב תוכנית שקולטת סדרת מספרים שלמים וחיוביים באורך כלשהו (סיום הקלט מספר שלילי) ופלט הוא כמות המספרים אשר ערכם שווה למקומם הסידורי.2. פונקציה המקבל מחרוזת ומחזירה מחרוזת הפוכה. דודוגמא: קלט- ABCDE פלט- EDCBAתודה לך.זה לא בריא שיפתרו לך את כל השאלות אני יכול לתת לך את האלגוריתם או איך הוא אמור להיבנות אבל אתה תצטרך לכתוב את התוכנית לבד1.קודם תשתמש באלגוריתם של לולאת זקיף+לולאת WHILE אחר"כ יש 2 אפשרויות 1.אתה תקלוט את המספרים למערך בגודל מסויים (מה שמגביל את התוכנית)2.אתה תעשה איזהשהוא משתנה,תאפס אותו לפני הלולאה ואחרי כל קליטה אתה תגדיל אותו באחד ואז בעצם הוא יהיה המספר הסידורי של המספרים---בקשר לשאלה השניה קודם טיפאתה יכול להתייחס למחרוזת כמערך(זה מאוד עוזר) כל תא זה אותבעקרון אפשר לעשות את השאלה בקלות ע"י לולאת FOR הפוכה (במקום "TO" עושים "DOWNTO" ומשתמשים בפונציה LENGTH שהראתי קודם)
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים התשובה לשאלה הראשונה:program one;var i, n, counter: integer;Begincounter:=0;i:=1;readln (n);while n>0 do begin if n=i then counter:= counter+1; i:=i+1; readln (n); end;writeln (counter);End.ולשנייה:program two;var st: string; n, i: integer;Begin readln (st); writeln (st); n:= length (st); for i:=1 to n do write (st[n-i+1]);End.
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מה אתם עושים בזה שאתם פותרים לו את שיעורי הביתשינסה לפחות לפתור שיעלה לפה את הקוד אם הוא לא מצליח ונעזור לו אבל לעשות לו את השיעורי הבית לא יעזור כאן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.