פורסם 2007 במאי 2818 שנים הפעילים פה זה ככה: אני אתה גיא אריק ראול טובי (מדי פעם מגיע) וזהו פחות או יותר, כבר 6 איך שכחתם אותי? זה מה שקורה שבונים יותר מידי ממוטות. כרטיס המסך לא עומד בעומס. :lol:
פורסם 2007 במאי 2918 שנים תוסיף אותי 8) עריכה: אה יש כבר 8, אני אבוא למקרה שמישהו לא יבוא אין 8 סתם כתבתי שמות
פורסם 2007 במאי 2918 שנים זה מה שקורה שבונים יותר מידי ממוטות. כרטיס המסך לא עומד בעומס. אני מניח שאתה צודק :-\ המשחק היה נתקע מדי פעם בגלל התחממות של הכרטיס מסך- אז החלטתי לקחת את העניינים לידיים. בוא נגיד שפירקתי את הקירור, ניקיתי אבק ורעננתי משחה תרמית.... איך אומרים בארץ נהדרת? "בשתי מילים-" כרטיס שרוף
פורסם 2007 במאי 2918 שנים זה מה שקורה שבונים יותר מידי ממוטות. כרטיס המסך לא עומד בעומס. אמר זה שמשחק כ super steamroller+turtle ומביא אלפי יחידות מכל סוג שהוא
פורסם 2007 במאי 2918 שנים מחבר חבילת הורדה של כ230 מפות חובה להוריד לפני המפגש ולהתקין! יש שם מפות יפות וקצת מכוערת היא גם קלה להתקנה רק לוחצים על הכפתור התקן ;P משתתפים: ניר רומן ישי אולי: גיא
פורסם 2007 במאי 2918 שנים אמר זה שמשחק כ super steamroller+turtle ומביא אלפי יחידות מכל סוג שהוא מה זה לעזאזל STEAMROLLER?
פורסם 2007 במאי 2918 שנים מחבר מה זה לעזאזל STEAMROLLER?רשום לך בחוברת על סוגי המשחקיות של המחשב-"סוג האישיות קובע שהשחקן ידיף כוח מכריע. מטרתו לבנות צבא מוחץ עמו הוא יתקיף אתכם בקרב פנים אל פנים."
פורסם 2007 במאי 2918 שנים מחבר חבילת הורדה של כ230 מפות חובה להוריד לפני המפגש ולהתקין! יש שם מפות יפות וקצת מכוערת היא גם קלה להתקנה רק לוחצים על הכפתור התקן ;P משתתפים: ניר רומן ישי דביר אולי: גיא אור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.