פורסם 2007 באפריל 2618 שנים היי יש לי 2 מודמים אלקטל home. אחד מחובר לראוטר והשני סתם זרוק.2 יוזרים אחד בברק(0.75 מגה) ואחד בבזק בנלאומי(1.5 מגה).2 כרטיסי רשת במחשב.תשתית של 1.5 מגה בבזק.יש אפשרות לשלב בין כל זה?נניח לחבר לכרטיס רשת אחד מודם ולשני ראוטר ולהשתמש בשניהם בישביל להתחבר לאינטרנט ביחד בפס רחב יותר?זה בכלל יעבוד, 2 ספקים על אותה תשתית? :s05:
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים בבית יש לי Safe@Office500 של checkpoint שאיתו אני מחובר עם כבלים וADSL בו זמנית. הקישורים הם בגיבוי חם - ברגע שאחד נופל אני גולש עם השני.אז זה משהו שאפשר לעשות עם שני חיבורים, אבל אם אתה רוצה להכפיל את הרוחב פס זה קצת בעייתי... איך תעבוד עם שתי כתובות IP שונות? Connectionים יצטרכו להתחלק בין שני הקישורים?
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר לא הבנתי, מה שיש לך זה ראוטר עם שני כניסות אינטרנט?אולי אפשר להפנות פורטים לפי חיבור? נניח הגלישה באינטרנט תעבוד על אחד החיבורים, הביטורנט על החיבור השני וכו' לפי בחירה.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים נראה לי שאתה יכול פשוט לחבר את 2 המודמים למחשב, להתחבר לאינטרנט ואז לקבוע ב route (פקודה בדוס) איזה כתובות (אתרים) ילכו דרך איזה חיבור (interface). בשביל דברים יותר מורכבים (ניהול עומס דינמי וכו') תצטרך או איזה תוכנה מסחרית, או להקים נתב של מחשב לינוקס.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים ניתוב סטטי ופרימיטיבי... מה אם אני רוצה להעביר תעבורת BT דרך חיבור אחד, ואמיול דרך השני, או חלוקת עומס שווה בין החיבורים למשל.. מה אם אני לא רוצה לאבד מידע נכנס.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים נקודה טובה תרים שרת לינוקס על חומרה ישנה וזולה, עם 3 כרטיסי רשת, ותנתב דרכו חינמי ? חוץ מהחומרה, כן.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר המחשב הישן היחיד שהיה לי התקלקל עד לא מזמן.הפתרון של הניתוב זוגי ואיזוגי נראה לי נחמד ואולי אפשר לשפר אותו טיפה..אפשר נניח לנתב לחיבור אחד את כל הכניסות והיציאות של הביטורנט.וכל השאר ילך לחיבור השני.איזה תוכנות יש שעושות את זה?אגב, התשתית לא תגביל אותי ל-1.5 מגה?
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים אם יש לך רק קו טלפון אחד, שעליו יש שירות ADSLאז לא תוכל לקבל יותר מ 1.5 , (שזה הדיל שלך בבזק כמובן מגביל) ובכלל לא חושב שתוכל לחבר עליו 2 מודמים שיעבדו ביחד (על אותו קו)אני חשבתי שיש לך 2 קווים, או קו אחד ב ADSL והשני בכבליםאבל אם זה כמו שאמרתי, אז וותר על הרעיון, תבטל את היוזרים המיותרים שיש לך, הם סתם בזבוז כסף.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים אתה לא יכול לחבר שני מודמים על אותו הקו... אתה צריך שתי תשתיות לשני חיבורים מקביליים.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר חחח אז מה זה יתן לי, גם לשלם לבזק וגם להוט או לשלם לאחד מהם פעמיים? עדיף כבר לשלם מראש על אינטרנט מהיר יותר וזהו. היוזר הנוסף שיש לי הוא בחינם על 750K ככה שלא אכפת לי ממנו.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים אם הוא לא בברק או נטויז'ן אז תן לי אותו עד שאני עובר ספקית אני צריך איזשהו חיבור שלא מגביל אותי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.