פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מדיות הכוונה לדיסקים צרובים...מה השיטה שתשמור עליהם לאורך זמן רב.. דיסקים שישבו אצלי קיבלו מן תופעה של , כמו פטריה כזאת - וכל המידע הלך..יש איזה שיטה להגן עליהם..? משהו סגור הרמטית אולי..?בראל.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים השיטה הכי טובה היא לא להרוס אותם.פשוט תשים אותם בתוך נרתיק, אל תתן להם לעמוד באבק/שמש ואל תיגע בחלק התחתון.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר מה השיטה שתשמור עליהם לאורך זמן רב.. דיסקים שישבו אצלי קיבלו מן תופעה של , כמו פטריה כזאת - וכל המידע הלך..אלימלך - הדיסקים יושבים בארון, לא מזיז אותם בכלל -אולי מוציא פעם בה כדי להוציא מידע... גיבויים בעיקר..שים לב - הבעיה היא לא לשמור שלא יפגעו אלא הבעיה היא מין תופעה שהדיסק מקבל נקודות שחורות כאלה..
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים פעם ראשונה שאני שומע על זה. לפי דעתי זה איזה בקטריה/מה שלא יהיה אצלך בארון.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים של איזה חברה הדיסקים..היה לי דיסקים של benq פעם וגם היה איתם בעיות והתקלף לי הציפוי מאליו...יכול להיות פשוט שאתה צריך לקנות דיסקים של חברה איכותית יותר..
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר האמת יש משהו בדבריך eli , הדיסקים היו של SKY..........עכשיו אני מגבה על די וי די של TEAC....מקווה שהם יחזיקו יותר...טוב..אני פשוט אשמור עליהם בקייס...
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים הדרך הכי טובה היא לשמור את הדיסקים בקופסת פלסטיק קשיחה, אני מתכוון לקופסא דומה לזו שבאה עם סרטי DVD מקוריים ולהרחיק אותם מטמפרטורה גבוהה . זה הרבה יותר טוב מנרתיק או קייס לדיסקים (נרתיק זה פשוט זוועה אם אתה רוצה לשמור על הדיסקים לאורך זמן). בנוסף לכך מומלץ להשתמש בדיסקים איכותיים כמו VERBATIM או TDK (ולא, הדיסקים של Teac הם לא איכותיים אלא יותר קרובים להגדרה של זבל מוחלט).
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר תודה על התגובה העינינית..! אני אמצא קייס פלסטיק לגיבויים החשובים.. וגם דיסקים איכותיים... תודה לכולם..!
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים אתה גם יכול לשמור אותם סגורים בעוגה שהם מגיעים איתה ככה שהם צמודים אחד לשני רק אל תשים אותם צמוד לחלון או שמש ישירה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.