עבור לתוכן

מהן ההשלכות של אי ניקוי מסך LCD?

Featured Replies

פורסם

יש לי הרבה זמן מסך LCD,הייתי נוהג לנקות אותו מדיי פעם,אבל אני מפחד להרוס אותו בסוף (יש לי מעין ספוגית ניקוי מיוחדת שקניתי בחו"ל,אבל לא יודע לא אוהב להתעסק עם המסך וזה).פעם אחרונה שניקיתי אותו הייתה בסביבות לפני כמעט שנה,השאלה היא מהן ההשלכות של אי ניקוי של המסך?,יש שכבה של אבק עליו,אבל מצד שני לא 'מרגישים' שיש אבק עליו,האיכות של התמונה עדיין גבוהה ודיי חדה...ולא הכי שמתי לב להבדל כשהמסך היה נקי מאבק וכשהוא מכוסה באבק עכשיו...(רק כשהוא מכובה והמסך שחור אז אני רואה את כל האבק שיש עליו...)

בכל אופן למה כל כך חשוב לנקות את המסך מאבק? זה יכול לגרום לו נזק או משו אם לא מנקים אותו? או שזה רק בגלל שהאבק מוריד מחדות המסך\איכות התמונה?

תודה

פורסם

אני כמעט בטוח ששאלת את זה מזמן, לא? ;)

בכל מקרה אין שום השלכות לזה שהמסך מלוכלך, אם אתה מפחד ללכלך אותו יותר בעת ניסיון

לנקות עדיף שתמנע מכך למרות שישנם ערכות מצוינות למכירה באופיס דיפו או משרדיה.

אני משתמש בערכה עם המיכל הכחול הגדול מאופיס דיפו והיא עובדת מצויין. :xyxthumbs:

פורסם

רק שתדע, בכל הנוגע לבריאות העיניים עדיף לך לשמור את המסך תמיד ללא אבק ולכלוך שומני אחר (על שטח הראיה עצמו)

פורסם
  • מחבר

כן שאלתי משהו דומה..אבל לא מצאתי את התארד...כמה עולה הערכה הטובה הזאת?

איך זה קשור לעיניים? ???

פורסם

ההשלכה המרכזית והמכרעת של הזנחת המסך ואי ניקוי האבק ממנו באופן סדיר היא שהמסך עלול להיות מלוכלך מאוד מאוד ויסתובבו עליו הרבה יצורים כאלה:

cameron.jpg

וחוץ מזה מה אתה כל כך פוחד לנקות מסך, השתמש במטלית יעודית, נקה בעדינות, אל תפעיל לחץ וזהו. לא צריך לעשות סיפור ממסך LCD.

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה מעניינת,איך היצורים המיקרוסקופיים האלו מזיקים לו?

פורסם

הוא צחק איתך... 0_ס (אני מקווה)

בנוגע לשאלה שלך איך זה מזיק לבריאות...

בעיקרון, בגלל הלכלוך על המסך העינים שלך מתאמצות שעות נוספות (יכול להיות בלי שתדע אפילו), זה יכול לגרום לעייפות, כאבי ראש, ובמקרים קיצוניים לפגוע לך במיקוד שדה הראיה (הפוקוס של העין) ולגרום להתדרדרות בראיה...

תתיעץ עם רופא עיניים אם זה ממש חשוב לך.

פורסם

הוא צחק איתך... 0_ס (אני מקווה)

הוא לא צחק, ליצורים האלה קוראים "קרדיות" או "קרדיות אבק הבית" ויש כמה מאות כאלו על כל גרגר אבק, אני אישית אלרגי ליצורים האלו.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%AA_%D7%90%D7%91%D7%A7_%D7%94%D7%91%D7%99%D7%AA

פורסם

והם אוכלים פיקסלים

פורסם

והם אוכלים פיקסלים

כן, זה ידוע, הם הסתגלו...

פעם הם היו ניזונים מקשקשים וההפרשות העור, כיום, עם ההתפתחות הטכנולוגית המואצת הם הסתגלו והתחילו לאכול גם פיקסלים, כמאמר המשפט המיתולוגי "תראה, הם אוכלים גם פיקסלים".

בשביל שהם לא יחסלו לך את כל הפיקסלים, לפני השינה, עשה לך מנהג, תפזר כמה פיקסלים על הריצפה, ככה הם יוכלו אותם ולא יתקרבו למסך שלך.

פורסם

:kopfpatsch:

Dermatophagoides pteronyssinus ?

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

איכס!!

מחר אני ינקה את כל האבק מהמסך ומהחדר!! ;)

גם אני אלרגי לאבקנים האלה

פורסם
  • מחבר

כן, זה ידוע, הם הסתגלו...

פעם הם היו ניזונים מקשקשים וההפרשות העור, כיום, עם ההתפתחות הטכנולוגית המואצת הם הסתגלו והתחילו לאכול גם פיקסלים, כמאמר המשפט המיתולוגי "תראה, הם אוכלים גם פיקסלים".

בשביל שהם לא יחסלו לך את כל הפיקסלים, לפני השינה, עשה לך מנהג, תפזר כמה פיקסלים על הריצפה, ככה הם יוכלו אותם ולא יתקרבו למסך שלך.

OMG :smile1: :smile1: :silly: :silly:

מה שהשעות המאוחרות עושות לתארדים בפורום חחח ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים