פורסם 2007 באפריל 2418 שנים ומה רע בגרסה הרשמית? מזהה נמוך\גבוה לא קשור לגרסא כמו שזה קשור לתצורת הרשת שלך.
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר בסדר אני יודע שמזהה גבוהה לא קשור לגירסה.אני רוצה אם יש למישהו אימיול שכבר עובד ויש לו גם מזהה גבוהה.עכשיו ברור? תודה!
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים תיכנס לאתר www.nfo.co.il ותוריד שם אימיול מעודכן וטוב !!! fire emule 7.1 במקום warezfaw הקודם שלהם גירסה 3 שהיה!!! חג שמח ומנגל מהנה!!! http://www.nfo.co.il/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=26345 לינק להורדה!!! סקר עליו: ***האמיול היחידי אשר תוכנן והותאם עבור מערכת ההפעלה VISTA אימיול אש קיבל אות ממעריב כאימיול המורד ביותר בישראל בכתבה שנערכה יום ראשון בעיתון מעל 281 אלף איש כבר הורידו! כמות שהורידו מאתר נענע סה"כ הורדות 161,079 הורידו השבוע 7,246 גירסה 7.1 כמות שהורידו מאתר NFO דירוג הגולשים: (סה''''כ 499 הצבעות ו 120832 ***האמיול היחידי אשר תוכנן והותאם עבור מערכת ההפעלה VISTA***
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר את זה אני גם יודע למצוא! אני מחפש מזהה גבוהה.אין לי קריזה לחכות שבוע לכל הורדה.
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אין קשר בין גרסת האימיול לבין מזהה נמוך/ גבוה.אם בכל גרסה שהיא האימיול אצלך מזהה נמוך הבעיה היא ברשת האינטרנט, אם יש לך נתב פתח את הפורטים הדרושים.אני משתמש בגרסה הרשמית האחרונה, ואצלי יש מזהה גבוה כי פתחתי את הפורטים בנתב. (ראה תמונות).[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים לא כ"כ קשור לרשתותמועבר לפורום תוכנה, ופותח הת'רד, אם לא תשים לב למה שאומרים לך אנשים, לא תגיע רחוק בחייםמזהה נמוך/גבוהה לא קשור לגרסה שיש לךואם תוריד את הגרסה הרשמית, מהאתר הרשמי, תפתח פורטים כמו שצריך בנתב (אם יש לך) ובפירוול) אם יש לך, תקבל מזהה גבוההואם תשתף מספיק, תקבל גם מהירות הורדה תקינה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.