פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אוקיי אז ככהיש לי רשימת משתמשים ואני רוצה שבתור מנהל הוא יוכל למחוק חלק מהמשתמשיםאז עשיתי טבלה עם המשתמשים ולכל אחד מהשמות יש Checkbox, שה-Name שלה הוא ה-Nick של המשתמשאחרי זה ב-ASP עשיתי לולאה של כל השמות, ויש לי ככה: While not r.eof if request.form("'" & r.fields("Nick") & "'") = on then c.execute "delete from Reg where Nick = '" & r.fields("Nick") & "'"השגיאה היא בשורה השנייה והיא Syntax Errorאני מניח שזה בעיניין ה-on כי לא היה לי מושג מה Checkbox מחזיר שהוא מסומן וחיפשתי מלא בגוגל, לפי מה שהבנתי אם הוא מסומן אז הוא מחזיר onבבקשה תעזרו לי למצוא את הטעות, תודה
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים On זו מילה שמורה ב- VB משתמשים בה למשל בהצרה on error goto מן הסתם גם ה- ערך "on" צריך להגיע דרך Form ולא כמו שכתבת
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אם checkbox מסומנת ולא שמת לה ערך אני חושב שאתה מקבל 0 או 1 אבל אם יש לך ערך (value) אתה מקבל ריק או את הערך ששמת.
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים לא עוברים ככה על CHECK BOX.אתה צריך לעבור עליהם בFOREACH, ולא לגשת אליהם ישירות לפי השם שלהם.
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר לא עוברים ככה על CHECK BOX.אתה צריך לעבור עליהם בFOREACH, ולא לגשת אליהם ישירות לפי השם שלהם.ואיך עושים את זה?...ניסיתי להציב להם Value ולחפש אותו אחר כך ב-If גם לא עבד X:
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים בקשר לCHECKBOX. בהנחה שיש לך אחד ששמו STICKY, אז הבדיקה אם הוא סומן, מתבצעת ע"י. sticky = false for each ss in Request.Form("sticky") sticky = true next
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.